fredag den 15. juli 2011

Fordin Osoittaa Networked Autot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjcHockHOLg/Ford-Demonstrates-Networked-Cars:

Nimetön lukija kirjoittaa "Ford on kiertueella Yhdysvaltain kaupungeissa osoittaa teknologian, joka näyttää muistuttavat läheisesti yksityinen dynaaminen verkosto joukossa useita autoja. Autoja yhdistää toisiinsa kautta lyhyen kantaman langaton (joka itse asiassa on ulottumattomissa puolen mailin) ja mahdollistaa ajoneuvojen vaihtaa sijaintia ja liikkeitä koskevien tietojen. tietoisena toistensa sijainnista ja liikkeen suunnasta ne voivat auttaa kuljettajaa välttämään yhteentörmäykset, erityisesti tilanteissa, joissa esteitä ei voida tunnistaa tarpeeksi nopeasti. teknologiaa voitaisiin kuluttajien saatavilla heti 2013. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Pankkien Big Upgrade: Meet reaaliaikainen käsittely

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dyyuCjMYGCo/Banks-Big-Upgrade-Meet-Real-Time-Processing:

CWmike kirjoittaa "On vuotta pankkisektori tehnyt suuria investointeja keskeisten IT-järjestelmien, mutta jotkut suurin finanssiryhmä yrityksistä Yhdysvalloissa on nyt keskellä tuloaan monen miljoonan dollarin hanketta, sanovat alan asiantuntijat. About vuosikymmen sitten, he alkoivat korvaa vuosikymmeniä vanha Cobol-pohjainen ydin järjestelmiä, avoimin, Web-pohjaisia ​​sovelluksia. Nyt he viettävät enemmän kuin 100000000dollari korvata vanhentuvia järjestelmiä, muuntamalla reaaliaikaiset mobiilisovelluksia vähittäiskaupan palvelut, kuten säästöjä ja tarkkailun tilit ja luotonanto järjestelmiä. ajatuksena menossa reaaliaikaisen: Grab enemmän liike - ja rahaa - asiakkailta. "viisi top 20 pankit ovat mukana jonkinlainen peruspankkipalveluja vaihto ja odotamme vielä kolme tai neljä vuonna seuraavan 12 kuukauden aikana ", sanoi Fiaz Sindhu, joka johtaa Accenturen Pohjois-Amerikan peruspankkitoiminnan käytännössä." He katsovat niitä päivityksiä niin kasvun tielle. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoft Store laajentaa vähittäismyyntiverkosto vuoteen 2014 mennessä, tekee ostokset PC tarpeeton

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/15/microsoft-store-to-expand-retail-presence-by-2014-makes-shoppin/:


Microsoft todella haluaa roikkua kanssa Cool Kids ostoskeskukseen. Tai ainakin puisto sen vähittäiskaupan derriere vieressä tykkää Applen tyylikäs putiikit - jotta yhdenmukaisuus 86 myymälää vuoteen 2014 mennessä. Tiedämme useimmat teistä ovat naarmuuntumisen päänsä ajattelua, "Microsoft säilyttää? Etkö tarkoita Best Buy?" Aye, mutta me emme. MS-merkkiset asut alkoi pulppuaa vuonna 2009 ja 11 paikkakunnalla jo dotting meidän karttaa, COO Kevin Turner toivoo istuttaa lisää Windows lippuja Kaliforniassa, Floridassa ja useimmat koilliseen. Kommentteja Ballmer johtaman yhtiön vähittäiskaupan kasvu oli vuonna 2011 Worldwide Partner Conference ja keskittynyt lähinnä eduista asiakaspalautetta. Se varmasti on mukava nähdä entinen markkinoilla monopoliasemassa catering meille plebes, mutta olemme enemmän kiinnostunut D-listan tähdet ja hankala tanssia tarkoitettu mukana avajaisissa.


Microsoft Store laajentaa vähittäismyyntiverkosto vuoteen 2014 mennessä, tekee ostokset PC tarpeeton alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 15 heinäkuu 2011 15:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Venture Beat | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Tutkija Etsii Vaaralliset haavoittuvuutta Skype

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZK6gtR43yyI/Researcher-Finds-Dangerous-Vulnerability-In-Skype:

alphadogg kirjoittaa "turvallisuus konsultti on ilmoittanut Skype on cross-site scripting virheen, jota voitaisiin käyttää vaihtamaan salasanan jonkun tilille, mukaan tiedot julkaistaan ​​verkossa. konsultti, Levent Kayan, joka sijaitsee Berliinissä, kirjoittaneet yksityiskohdat virhe on blogissaan keskiviikkona ja ilmoitti Skype päivää myöhemmin. Hän sanoi perjantaina, hän ei ole kuullut vielä vastausta. Ongelmana on alalla, jossa henkilö voi syöttää heidän matkapuhelinnumeronsa. Kayan kirjoitti, että pahantahtoinen käyttäjä voi lisätä JavaScript matkapuhelin alalla niiden profiilia. " Skype on vahvistanut vika, vaan kutsuu sitä "pienet", sanoi, että se koskee vain ihmisiä, jotka kommunikoivat potentiaalinen hyökkääjä säännöllisesti. Korjaus on suunniteltu ensi viikolla.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Marooned Off Vesta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1jbwIvnfHfY/Marooned-Off-Vesta:

mcgrew kirjoittaa tähän lainaus AP raportti: "Neljän vuoden jälkeen purjehdus läpi avaruuden, Dawn avaruusalus odotettiin lipsahdus kiertoradalle myöhään perjantaina noin jättiläinen asteroidi aloittaa vuoden kestänyt tutkimus alkuperä aurinkokunnan. Kyseessä on ensimmäinen Kahden suunniteltu kiertue pysähtyy NASA luotain, joka tuskin koskaan tehnyt sitä laukaisualusta. Koska sen hidastanut kasvua, Vesta pitää "kirjaa aikaisintaan historian aurinkokunnan", sanoi operaation johtaa tutkija Christopher Russell yliopiston Kalifornian, Los Angeles. " Dawn missio kotisivuilla on kaikki tiedot ja kuvat kerätään toistaiseksi. 9. heinäkuuta, se tiuskaisi paras katsoa ajankohtana ~ 530 kilometriä leveää Vesta alkaen 40000 km päässä. Kun se saapuu, se vie havaintoja alemmat kiertoradat, lopullinen yksi on vain 460 km edellä Vestan pinnalle. Ensi toukokuussa, Dawn katkeaa kiertoradalle ja pään Ceres. (Mcgrew lisää: "jättämistä n otsikko on nyökkäys Isaac Asimov. Toivottavasti Dawn ei jumiutua!")


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Nexflix tulossa Espanjassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa ensi vuonna?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/15/nexflix-coming-to-spain-and-the-uk-next-year/:

Tiedosto tämä yksi vahvistamaton-mutta-toiveikas tiedostoa, koska lajike on se hyvä viranomainen, että Netflix voisi tehdä sen ensimmäinen kokeilu osaksi Euroopan vesillä jo Q1 2012. Kun otetaan Latinalainen Amerikka myrskyn (ja myöhemmin storming lompakot tavallista "Ole amerikkalaiset), yhtiö on oletettavasti riviin Espanjassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa seuraavan temppu. Nimettömät lähteet "Euroopan johtava elokuvalevittäjät" ovat vahvistaneet, että edustajat yhtiö oli etsivät "juurtumisen" molemmissa niiden kansojen heti ensi vuonna, ja taas Netflix itse kieltäytyy kommentoida, se on varmasti tarina, joka on helppo uskoa. "Kurssi, tunkeutumalla kuningaskunnan markkinoilla ei ole niin helppoa kuin se on muissa maissa - lovefilm jo lujasti paikalliseen vuokramarkkinoilla, mutta suosikki kapitalistisen aina sanoo, koskaan ei ole varaa lisätä kilpailua . Pidämme sinut lähetettyihin.



[Kiitos, Eric]

Nexflix tulossa Espanjassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa ensi vuonna? alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 15 heinäkuu 2011 15:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Valikoima | Lähetä | Kommentit

Hotmail Ban Yhteinen salasanat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uljmmPEZUxY/Hotmail-To-Ban-Common-Passwords:

Kerta toisensa jälkeen, kun tietoturvaloukkausten paljastaa paljon käyttäjien salasanoja, analyysi osoittaa olemassa erityisiä salasanoja käytetään yleisesti merkittävä prosenttiosuus userbase. Nyt nimetön lukija vinkkejä uutinen, että Hotmail on yrittää tehdä asialle jotain. "Tulemme nyt estää asiakkaitamme käyttäen yksi monista yhteisistä salasanoja. Ottaa yhteinen salasana, tilisi alttiita brute force" sanakirja "hyökkäykset, jossa ilkeä ihminen yrittää kaapata tilillesi vain arvaamalla salasanoja (käyttäen lyhyt luettelo hyvin yleinen salasanoja). ... Yhteinen salasanat eivät ole vain "salasana" tai '123456 "(vaikka ne ovat pelottavan yleistä), mutta myös sanoja tai ilmauksia, jotka vain sattuvat olemaan jakavat miljoonat ihmiset, kuten 'ilovecats" tai "gogiants." "Tämä tulee rinnalle uutta ominaisuutta, jolla käyttäjät lähettävät raportti, ystävä on ollut tilinsä hakkeroitu.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Internet Käytä todettu vaikuttavan Muisti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/grydm9A9nkk/Internet-Use-Found-To-Affect-Memory:

Nimetön lukija kirjoittaa "nousu internetin hakukoneita on muuttanut meidän aivot muistelee tiedot, mukaan uusi tutkimus ulos Columbia University (abstrakti)." Olemme uudelleen tapamme muistaa asioita, "sanoi tutkimuksen johtava tutkija. Koska hakukoneet, kuten Google ja Bing ovat niin helposti käsillä, me tunnemme vähemmän täytyy muistaa yksityiskohtia, jotka voidaan helposti katseli. Yksi mahdollinen ylösalaisin: "Ehkä ne, jotka opettavat kaikissa yhteyksissä, olipa kyse college professorit, lääkärit tai yritysjohtajia, tulee yhä keskittynyt levittämään ymmärtämään paremmin ideoita ja ajattelutapoja, ja vähemmän keskittynyt ulkoa. Ja ehkä ne, jotka oppivat tulevat vähemmän käytössä tosiasioita ja enemmän mukana suurissa kysymyksissä ymmärtää. ""


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Tutkimus: Ad Networks eivät noudata Do-Not-Track

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k--0ifsGnGk/Study-Ad-Networks-Not-Honoring-Do-Not-Track:

itwbennett kirjoittaa "mukaan uusi tutkimus Stanfordin yliopiston Center for Internet Society, lähes puolet Network Advertising Initiative (NAI) jäseniä, että Stanford tutkittu vasen seurantaevästeitä paikoilleen jälkeen Web käyttäjä jättäytynyt kohdistettuja mainoksia. NAI: n johtaja sanoi, että kanssa ole päästy yksimielisyyteen mitä-ei-track tarkoittaa, mainosverkot edelleen kerätä tietoja liiketoiminnan muista syistä kuin tarjoamalla kohdistettua mainontaa. "Under NAI itsesääntelyä, yritykset sitoutuvat tarjoamaan jättäytyä pois käytöstä verkossa tietoja online-käyttäytymisen mainostarkoituksessa, "Curran sanoi." Mutta NAI koodi tunnustaa myös, että yritysten täytyy joskus edelleen kerätä tietoa toiminnallisista syistä, jotka ovat erillään mainosten kohdistaminen perustuu käyttäjän online-käyttäytymistä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Vähennä ydinaseita ajaa alijäämää

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XJ-e0yOrErY/Cut-Down-On-Nukes-To-Shave-the-Deficit:

Hugh Pickens kirjoittaa "Joe Cirincione kirjoittaa Atlantin että Yhdysvaltain hallitus on asetettu viettää lähes 700 miljardia dollari ydinaseisiin seuraavien 10 vuoden aikana suunnilleen yhtä paljon kuin se käytetään Irakin sodasta viime vuosikymmenen aikana. Useimmat rahaa vietetään ilman selkeää ohjausta siitä, kuinka monta aseita tarvitsemme ja mihin tarkoitukseen. Niin kauan kuin ydinaseita on olemassa, tarvitsemme joitakin estää ydinuhkien muilta, mutta me todella tarvitsemme kahdentaa koko ydinvoiman kolmikko vielä 50 vuotta? "Pentagon talousarviossa varoja kehittää uutta laivasto 12 ydinasein aseistettujen sukellusveneiden kanssa arviolta 110 miljardia dollaria, mukaan kongressin talousarvio Office. myös suunnitteilla on 55000000000dollari 100 uutta pommikoneita, ja uuden ohjuksen tilalle hiljattain päivittänyt 450 Minutemen III mannertenvälisiä ballistisia ohjuksia. ... yksimielisiä sotilaallinen virkamiesten ja molemminpuolisen turvallisuuden asiantuntijoita on, että ydinvoima vähentää parantaa Yhdysvaltain kansallista turvallisuutta, "kirjoittaa Cirincione. Kuten Nuclear Ryhti Review sanoo," Meidän kiireellisimmät turvallisuus haaste tällä hetkellä on estää ydinaseiden leviämistä ja ydinterrorismin, josta ydinvoimalla tuhansia aseita on vähän merkitystä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Apple julkaisee iOS 4.3.4, lähettää sinulle takaisin vankilaan, ei tarjota 200 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/15/apple-releases-ios-4-3-4-sends-you-back-to-jail-does-not-offer/:

Apple julkaisee iOS 4.3.4, lähettää sinulle takaisin vankilaan, ei tarjota 200 dollaria

Apple on juuri ajanut uuden version IOS, 4.3.4, ja se näyttää olevan "kiinteä" PDF hyväkseen että on niin tunnetusti hyväksi myöhässä. Vuonna yhteenveto, mikä on muuttunut, Apple ilmoittaa, että Korjaus on, että se estää "mielivaltaisen koodin suorittamiseen" Kun katsot "Haitallisen PDF" - liike puhua "me rikoit Jailbreak, poika." Ja totta tosiaan, näet mitä tapahtuu tauon jälkeen kun yrittää soveltaa viimeisintä. Tässä vaiheessa emme näe muita päivityksiä tai parannuksia, mutta oikeasti, nyt voit tarkastella niitä haittaohjelmia PDF pelkäämättä iPhonella tai iPad 2, mitä muuta tarvitset?



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Jatka lukemista Apple julkaisee iOS 4.3.4, lähettää sinulle takaisin vankilaan, ei tarjota 200 dollaria


Apple julkaisee iOS 4.3.4, lähettää sinulle takaisin vankilaan, ei tarjota 200 dollaria perin ilmestynyt Engadget Pe, 15 heinäkuu 2011 13:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink MacRumors | lähde Apple | Lähetä | Kommentit

Automatisoitu olkapää surffausta helpottaa varastaa salasanoja, ei ole kovin putkimainen, brah (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/15/automated-shoulder-surfing-makes-it-easier-to-steal-passwords-i/:


Tässä on jotain lievästi pelottava pureskella: tutkijat Italiassa ovat kehittäneet tavan automaattisesti sato mitä kirjoitat älypuhelimeen kosketusnäytön avulla vain kamera sijoitettu olan yli . Ohjelmisto, luoma Federico Maggi ja hänen tiiminsä Politecnico di Milano, hyödyntää suurennettu kosketusnäytön näppäimet löydät useimpiin iOS, Android ja Blackberry-laitteissa. Koska nämä suurennukset usein pop up ennakoitavissa tehtävissä, vakoilusta järjestelmä tunnistaa ja tallentaa ne suhteellisen helposti, avulla kamera, jonka tarkoituksena on suunnattu näyttö. Ja se ei ole kuin keikkuivat ja kudonta ympärillä auttaa vältellä silmällä, koska laite voi heti tunnistaa äkilliset liikkeet ja säätää sen katseen vastaavasti. Tutkijat sanovat heidän työkalu pystyy tarkasti tunnustaa jopa 97 prosenttia kaikista painalluksia ja on tarpeeksi nopea lähettää kopioida salasanoja "quasi reaaliajassa", joka on musiikin laiska rikollisen korvat. Varpaisillaan ohi tauon nähdä pedon toiminnassa ja viettää loppuelämäsi ja ikuisen pelon vallassa.

Jatka lukemista Automatisoitu olkapää surffausta helpottaa varastaa salasanoja, ei ole kovin putkimainen, brah (video)


Automatisoitu olkapää surffausta helpottaa varastaa salasanoja, ei ole kovin putkimainen, brah (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 15 heinäkuu 2011 12:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Slashdot | lähde phretor (YouTube) | Lähetä | Kommentit