fredag den 15. juli 2011

Microsoft Store laajentaa vähittäismyyntiverkosto vuoteen 2014 mennessä, tekee ostokset PC tarpeeton

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/15/microsoft-store-to-expand-retail-presence-by-2014-makes-shoppin/:


Microsoft todella haluaa roikkua kanssa Cool Kids ostoskeskukseen. Tai ainakin puisto sen vähittäiskaupan derriere vieressä tykkää Applen tyylikäs putiikit - jotta yhdenmukaisuus 86 myymälää vuoteen 2014 mennessä. Tiedämme useimmat teistä ovat naarmuuntumisen päänsä ajattelua, "Microsoft säilyttää? Etkö tarkoita Best Buy?" Aye, mutta me emme. MS-merkkiset asut alkoi pulppuaa vuonna 2009 ja 11 paikkakunnalla jo dotting meidän karttaa, COO Kevin Turner toivoo istuttaa lisää Windows lippuja Kaliforniassa, Floridassa ja useimmat koilliseen. Kommentteja Ballmer johtaman yhtiön vähittäiskaupan kasvu oli vuonna 2011 Worldwide Partner Conference ja keskittynyt lähinnä eduista asiakaspalautetta. Se varmasti on mukava nähdä entinen markkinoilla monopoliasemassa catering meille plebes, mutta olemme enemmän kiinnostunut D-listan tähdet ja hankala tanssia tarkoitettu mukana avajaisissa.


Microsoft Store laajentaa vähittäismyyntiverkosto vuoteen 2014 mennessä, tekee ostokset PC tarpeeton alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 15 heinäkuu 2011 15:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Venture Beat | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar