fredag den 15. juli 2011

Robots for Humanity apua ympäri taloa, naarmuta kutina (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/robots-for-humanity-help-around-the-house-scratch-your-itch-vi/:


Robots for Humanity? Tämä ei varmasti ivata kanssa käsityksemme tulevan kyborgi Apocalypse . Ja se ei tule, kun otetaan huomioon näissä talkoissa jaloista tavoitteena on auttaa vammaisia ​​kanssa arjen kotiaskareissa useimmat meistä itsestäänselvyyksiä. Projekti, yhteistyö Willow Autotalli ja Georgia Techin Healthcare Robotics Lab, on työskennellyt aivohalvauksen uhri Henry Evans räätälöity UIS että hänelle hallintaa ihmisen apuvälineiden PR2 robotti. Näitä räätälöityjä, head-tracking rajapinnat ovat mahdollistaneet mykkä quadriplegic osittain ajella hänen kasvonsa ja jopa tyhjästä aiemmin saavuttamaton kymmenen vuoden kutina - kaikki auttaa kynsiä ja ystävällinen bot. Se on myötätuntoinen käyttö kyberneettisen tech olemme tottuneet näkemään tulla ulos Japanissa , ja tervetuloa auttamaan vammaisia ​​yhteisöille kaikkialla. Klikkaa ohi taukoa video demo Henry ja hänen robotti kamu.

Jatka lukemista Robots for Humanity apua ympäri taloa, naarmuta kutina (video)


Robots for Humanity apua ympäri taloa, naarmuta kutina (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Willow Garage | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar