onsdag den 24. november 2010

Genome Your Thanksgiving ehtoollinen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0TJPEzGKRgc/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Tässä se voi häiritä perheen yli kiitospäivä taulukko: monet suuret ainesosat kiitospäivän ruokia on ollut niiden genomien sekvensoitu. Biolääketieteen tutkijat ovat kiinnostuneita kalkkunan perimän vuoksi eläimen alttius syöpään, botanisteista tutkivat perimän Kiinan kastanja etsiä juuri se kestää kastanja vitsaus ja maissi - hyvin, maissi n perimä on vain cool. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Botnet Roskapostittaja Saa vain 18 kuukautta Being Odd

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rQddbwI9sXo/story01.htm:
itwbennett kirjoittaa "Kolmekymmentäkolme-vuotias Scottsman Matthew Anderson tuomittiin tällä viikolla 18 kuukaudeksi vankilaan pääsevät ilkeä troijalainen kampanjan vuonna 2006. Syynä hänen suhteellisen kevyt virke? Hän ilmeisesti ei ollut pyrkinyt maksimoimaan voittoa, kuten kuka tahansa normaali , miehekäs hakkeri. Myös hänen ajoitus oli hyvä. Hänen pidätyksensä kesäkuussa 2006 edelsi jota muutaman kuukauden poliisi-ja oikeusasioita laki, joka olisi todennäköisesti johtanut tiukempaan lauseessa. Vertailun David Kernell, joka snooped ja Sarah Palin sähköposti, sai vuosi vankeutta. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Piraattipuolue Pohjois-Amerikan Debut

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Vl53bWE0Bzk/story01.htm:
adonoman kirjoittaa "25-vuotias Winnipeg liikemies on ensimmäinen Piraattipuolueen Kanadan ehdokas ajaa liittovaltion vaaleissa. Samaan aikaan Yhdysvalloissa ja Britanniassa merirosvo osapuolet ovat ojensi avoimen kirjeen Nimetön pyytää, että ne lakkaavat operaatio Payback n DDOS hyökkäykset ja keskittyä ottaen laillisella tavalla vahvistaa teollis-ja tekijänoikeudet. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Engadget kylkiäinen: voita yksi neljästä Phosphor World Time E Ink kellot!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/engadget-giveaway-win-one-of-four-phosphor-world-time-e-ink-wat/:
Sanoimme sinun piti olla etsimässä kylkiäinen takaisin, kun tarkastellaan Phosphor uusin E Ink rannekello viime kuussa ... ja, no, tässä sitä mennään! Nämä ihanat muotiasusteet, jotka löydät nykypäivän painos meidän Holiday Gift Guide , ominaisuus kaareva E Ink-näyttö pystyy näyttämään kaksi aikavyöhykettä valinta samanaikaisesti - täydellinen geeky maailmanmatkaaja. Vaikka emme voi taata sitä, olemme melko varmoja Lisäksi voittajat saavat ihailua ohikulkijoita, jotka sattuvat noudattamaan katsella ranteissa, niin tämä on oikeastaan kaksi-ja-yksi sellainen palkinto. Let's do this!

Sääntöjä:
  • Jätä kommentti alle. Kaikki kommentti käy.
  • Voit antaa vain tämä tietty kylkiäinen kerran. Jos annat tämän kylkiäinen useammin kuin kerran sinut hylätään automaattisesti, jne. (Kyllä, meillä on robotteja, jotka tarkistavat huolellisesti tasapuolisuuden varmistamiseksi.)
  • Jos kirjoitat enemmän kuin kerran, vain aktivoida yhden kommentin. Tämä on melko itsestään selvä. Vain olla varovainen, ja sinun on hieno.
  • Kilpailu on avoin kaikille asukkaille 50 osavaltiota, District of Columbia, ja Kanada (lukuun ottamatta Quebec), 18 tai vanhempi! Anteeksi, emme tee tätä sääntöä (vihaamme ei kukaan), joten vihainen meidän asianajajia ja Kilpailu lakeja jos sinulla olisi hullu.
  • Voittajat valitaan sattumanvaraisesti. Neljä voittajaa saavat yhden Phosphor World Time E Ink katsella.
  • Jos voitat, me valitsemme joka tyylin saat. Valitettavasti emme voi ottaa pyyntöjä. Anteeksi!
  • Jos olet valinnut, saat ilmoituksen sähköpostitse. Voittajat on vastattava kolmen päivän kuluessa kilpailusta. Jos et vastaa tämän määräajan kuluessa, toinen voittaja valitaan.
  • Viestit voidaan esittää vasta maanantai 29 marraskuu 2010, klo 23:59 ET. Onnea!
  • Koko säännöt löytyvät täältä.

Engadget kylkiäinen: voita yksi neljästä Phosphor World Time E Ink kellot! perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 17:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kevään Dynaaminen moduulit Action

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jH8I5k_4AYA/story01.htm:
RickJWagner kirjoittaa "Joka kerran kun tekninen kirja tulee ulos, että näin tyhjentävästi kattaa aihe, että siitä tulee lopullinen sana aiheesta. Nämä kirjat ovat lopussa kaikki viittaukset, lopullinen valta, yksikkö go-viite, joka lääkäri laskee takaisin niiden hädän hetkellä. Tämä kirja Tarkastelu koskee yksi tällainen kirja, äskettäin julkaissut kevään Dynaaminen moduulit toimia Manning. " Lue alla muualla Rick katsaus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Kerran Secret ACTA Copyright sopimuksen EU hyväksyi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bU5KrbV_WLo/story01.htm:
itwbennett kirjoittaa "äänin 331-294, EU: n parlamentti on hyväksynyt kiistellyn ja kerran salainen väärentämisenvastaista kauppasopimusta (ACTA). mukaan ITworld artikkeli," kiistellyin kohta lopullisessa tekstissä jättää oven auki maiden käyttöön niin sanottu kolmen iskee sääntö. Tämä vähentäisi Internetin käyttäjiä pois, jos ne ladata tekijänoikeuden suojaamaa materiaalia kuin kansalliset viranomaiset voisivat tilata Internet paljastaa henkilökohtaisia tietoja asiakkaista .... Ehdotettu sopimus myös paikka pakotteita vastaan laite tai ohjelmisto, joka markkinoidaan keino kiertää kulunvalvontaan kuten salausta tai sekoitus, joiden tarkoituksena on estää kopiointi. Se edellyttää myös oikeudellisia toimia tietoisesti käyttävät tätä tekniikkaa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Richard Branson käynnistää "Project"-lehden iPadille ensi viikolla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/richard-branson-launching-project-magazine-for-ipad-next-week/:
Onko jotain ilmassa? Hot annetun heels on Rupert Murdochin lähestyvästä Sanomalehti iPad, emme saa sanaa Richard Branson rahoittama, iPad ominaiset lehden puhuttu projekti. Lehti kattaa viihde, matkailu, liike-, suunnittelu-ja kansainvälisen kulttuurin. On vaikea sanoa, ovatko nämä kaksi ilmoitukset ovat jotenkin yhteydessä toisiinsa, tai jos ne edellyttävät jonkinlaista muutosta Applen hoidossa julkaisuja , mutta kumpaakaan he todella taida olla. Täydellinen ilmoitus Hankkeen on määrä tiistaina ensi viikolla.

Richard Branson käynnistää "Project"-lehden iPad ensi viikolla alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 14:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Yahoo! Uutiset | Lähetä | Kommentit

Engadget's Holiday Gift Guide: Tarvikkeet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/engadgets-holiday-gift-guide-accessories/:
Tervetuloa Engadget Holiday Gift Guide ! Joukkue tässä hyvin tietoinen sydäntäsärkevää vaikeuksien kausi ostokokemuksen ja haluamme auttaa sinua lajitella roskat ja keksiä aarteita tänä vuonna. Alla on tänään parvi käsi kuraattori eliitti, ja voit suunnata takaisin Gift Guide napa nähdä loput tuotteen oppaiden ne lisätään koko lomakauden.


Tarvikkeet. Yksi sana, kaksi Cs, kolme Ss, rajattomat mahdollisuudet. Onneksi olemme täällä tuoda järjestystä kaaokseen, ja suosittelen muutamia tuotteita, jotka ovat parhaiten kun ne on yhdistetty johonkin muuhun kuin itse - on se tietokoneen, auton, puhelimen tai itsellesi. Pään ohi tauko meidän täydellinen opas.

Jatka käsittelyssä Engadget's Holiday Gift Guide: Tarvikkeet

Engadget's Holiday Gift Guide: Tarvikkeet perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 15:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Pelin Gripper jatkaa kehitystä, jossa uusi Epic 4G malli, Genesis näppäimet (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/game-gripper-continues-its-evolution-with-a-new-epic-4g-model-g/:
Pelin Gripper jatkaa kehitystä, jossa uusi Epic 4G malli, Genesis näppäimet (video)
Sweet, makea peli Gripper . Teet älypuhelin pelaamista hieman vähemmän kouristelua kokemusta, ja nyt olet levittää iloa neljännen sukupolven. Omistajat Sprint Epic 4G voivat nyt saada Gripper päälle, ja voi tehdä sen ihanan uuden Genesis -vaikutteita layout, joka tarjoaa kaksi riviä kolmen painikkeen ja D-pad - ja sitten taas neljä painiketta hyvä toimenpide. Se on melko innoissaan osoitti tauon jälkeen, ja kuten aiemmissa malleissa, asettaa sinut takaisin 14,99 dollaria. Nyt, jos vain saisimme matkapuhelinvalmistajille aloittaa lisäämällä olkapää painikkeet niiden cellies.

Jatka käsittelyssä Game Gripper jatkaa kehitystä, jossa uusi Epic 4G malli, Genesis näppäimet (video)

Pelin Gripper jatkaa kehitystä, jossa uusi Epic 4G malli, Genesis näppäimet (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 15:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Peli Gripper | Lähetä | Kommentit

Sony Ericsson viat "erityisesti tiukka" firmware testaukseen Yhdysvalloissa X10: n Eclair päivitys myöhässä AT & T

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/sony-ericsson-faults-especially-rigorous-firmware-testing-in-u/:
Mielestämme tämä on verhottu tapa siirtämästä vastuuta AT & T - mutta mitä se on, Sony Ericsson USA on laajennettu vanha, äreä, Timescape-pohjaisten öljypuunlehvä ja Xperia X10 omistajille valtioille yrittää selittää, mitä tapahtuu kanssa Eclair päivitys pyöreän nämä osat. Periaatteessa yhtiö sanoo, että saa päivityksen vuonna Yhdysvalloissa on paljon vaikeampaa kuin se on muualla, koska "tekniset vaatimukset, jotka on täytettävä", joihin Sony Ericsson "ei ole hallinnassa." Syyttää peritään "erityisen tiukkaa" testisyklin että voi (ja oletettavasti, usein ei) kestää useita kuukausia, minkä vuoksi he ovat tähän asti kieltäytyneet opastusta siitä, milloin päivitys ilmestyy. Oikeasti, onko mitään tapaa voimme kauppaa myös takuukortti päästä nopeasti tätä kamaa? Ja mikä tärkeintä, se meitä verenvuoto-reuna tyypit on valmis ottamaan tämän riskin laajalti?

Sony Ericsson viat "erityisesti tiukka" firmware testaukseen Yhdysvalloissa X10: n Eclair päivitys myöhässä AT & T perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 14:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Sony Ericsson USA (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Righthaven selittää, miksi postaus Ain't Fair Use

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BsToIWcOMVI/story01.htm:
Ponca City, me rakastamme sinua kirjoittaa "TechDirt kertoo, että tuomari on pyytänyt Righthaven selittämään, miksi voittoa tavoittelematon organisaatio reposting koko artikkeli ei ole oikeudenmukaista käyttää. Asia koskee Center for Intercultural organisoiminen Portland, Oregon, joka haastaa mennessä Righthaven elokuussa jälkeen koko 33-kohta Review-lehden tarina Las Vegas maahanmuuttajia oli lähetetty keskuksen verkkosivuilla, hyvittämällä Review-lehdessä. kaupallinen sanoo, että se perusti Portland-alueen maahanmuuttajat ja pakolaiset torjumaan laajalle levinnyttä muslimien ilmapiiri jälkeen 9 / 11 ja se toimii vahvistaa maahanmuuttajien ja pakolaisten yhteisöt koulutuksen, kansalaisten osallistuminen, organisointi ja mobilisointi ja ei peri jäsenmaksuja tai siitä tuloja sen verkkosivuilta. Mielenkiintoista on, että vastaaja tässä tapauksessa ei jopa nostaa fair use-asia. Se oli tuomari, joka toi sen ylös, mikä viittaa siihen, että Nevada tuomarit ovat hukkuminen satoja Righthaven tapauksissa ja että Righthaven on jo menettänyt kerran tapauksessa, että katsottiin fair use niin tuomarit voivat haluavat asettaa ennakkotapauksen tyhjentääkseen rahtitavarakirjojen. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.