onsdag den 24. november 2010

Sony työskentelevät saman näytön 3D-moninpeli, holographics PS3?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/sony-working-on-same-screen-3d-multiplayer-holographics-for-ps3/:
Älä mene Knockin 'Sony lepää laakereillaan. Yritys, joka on kärjessä 3D pelaamista push ( NVIDIA huolimatta ) ei ilmeisesti ole edes lähellä päättynyt, ja SCEE studio johtaja Mick Hocking ottaen aika saada meidän mehut virtaa haastattelussa kehittäminen. Koko vuoto on melko pitkä, ja varmasti vankan lukea kiinnostuneille, mutta muutamia keskeisiä nugetit hyppäsi esiin. Ensinnäkin, Mike tunnusti, että Sony on "tekniikoita kuten holographics ja PS3, että [hän luulee] on erittäin mielenkiintoinen tulevaisuudessa 3D-pelejä", ja jatkoi näin: "Sen osalta, että meillä on uusi teknologia, joka meillä osoitettu kehittäjille, joka käyttää 3D-tekniikkaa, se mahdollistaa kaksi pelaajaa pelata koko näytön monen pelaajan pelejä, mutta ilman jokaisen pystyä näkemään toisten mielestä, ja ne ovat olleet huomattavasti kiinnostunut niistä. " Tietenkin tällainen tekniikka ei ole aivan uusi - me näki prototyyppejä lajitella käytössä takaisin GDC - mutta tuo ne markkinoille laajan kuin PS3 omistaja allas olisi varmasti monumentaalinen askel. Nyt, jos sinulla Anteeksi, meillä Gran Turismo 5 levyä annetun täällä, joka tarvitsee jakamattoman huomion toistaiseksi .. .

Sony työskentelevät saman näytön 3D-moninpeli, holographics PS3? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 13:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Kotaku | lähde Kehittää | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar