onsdag den 25. maj 2011

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet erittäin kattava älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Sony kärsii vielä enemmän tietoturvaloukkausten

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zZfkbdkUHeA/Sony-Suffers-Yet-More-Security-Breaches:

Oldcynic kirjoittaa "Koska Sony taistelee palauttaa Playstation Network saamme uutisia tänään toisen rikkomisesta, tällä kertaa Sony Ericsson Kanadassa." Sony Corp. tiedottaja Atsuo Omagari sanoi keskiviikkona, että nimet, sähköpostiosoite ja salattuja salasanoja on varastettu Sony Ericsson Kanada sivuilla, mutta ei luottokortin tiedot on otettu. " Toinen ryhmä onnistui tunkeutumaan Sony Entertainment Japan eilen samoin. Olen melkein paha mieli niitä.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Paras Optical Illusion of the Year-kilpailu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NYYwaIoTPLE/Best-Optical-Illusion-of-the-Year-Contest:

Anonyymi lukija kirjoittaa "seitsemäs vuotuinen Best illuusion vuoden kilpailu" oli hallussa Neural Yhdistää Society viime viikolla Floridassa, ja se sisälsi 10 upeaa visuaalisia illuusioita on valittu yhteensä yli 150 kannanottoa. Sivusto on demoja illuusioita, että finaaliin, jossa lyhyet selitykset siitä, mitä kukin illuusio kertoo näköjärjestelmän. Jotkut saattavat olla tärkeitä suunnittelun näytöt ja animaatioita. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tuhatvuotinen Media ostaa Mobile Data Startup Condaptive

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iuoTxENCpBc/:

Array

Uber Toimitusjohtaja: Mielestäni olen Got 20000 Years Of vankilaan edessäni

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dzTe8St0zH8/:

Array

Airbnb käynnistämässä Sublets Koska palvelu on räjähtänyt, jonka aktiivisuus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WHvZIkM_s0w/:

Array

Review: Ticket to Ride iPad laadukkaita satamasta lautapeli

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_Q5U22hVM2Q/review-ticket-to-ride-on-ipad-a-high-quality-port-of-board-game.ars:



Viisi vuotta sitten, perheeni vasen kaiken omaisuutensa suojaan toisessa päässä maailman ja saapui keskustan asunto vain joitakin vaatteita. Tarpeetonta sanoa, melko samalla perheystävällinen viihde on vaikea löytää. Yksi säästämisen armoa oli lahja lautapeli: Menolippu. Peli on tullut perheen katkotuista-Se on haastavaa, mutta ei jota ei voi voittaa vanhemmille lapsille, ja viihdyttävä aikuisille.


Nyt, Days of Wonder joukkue on koottu 6,99 dollaria iPad versio pelistä. Kun Ars toimitukselle etsivät arvostelija on Ben pois kaupungista, olin onnellinen yhdistelmä iPad ja perehtyneisyys lautapeli. Fyysinen peli merkitsee minulle paljon, joten tarkastelin ohjelmistoversio pelonsekaisin tuntein.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





KDDI: n Swing navigointijärjestelmä auttaa sinua löytämään päin tallentaa, jotta inhimillinen vuorovaikutus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/kddis-swing-navigation-system-helps-you-find-your-way-around-a/:


GPS voi auttaa sinua saamaan suosikki kirjakaupassa, mutta kun olet siellä, se ei löydä, että Thomas Pynchon kirja etsit. Se kun KDDI: n Swing navigointijärjestelmä tulee sisään Ottaen mallia Nokian Kampin ja Navteqin Kohde Kartat palvelut, prototyyppi on suunniteltu auttamaan älypuhelinten käyttäjät löytävät tiensä ostoskeskuksia, ravintoloita tai muita sisätila, käyttäen vain punainen nuoli niiden kompassi . Valitse vain osa tallentaa etsimäsi, aalto puhelin ympyrän ja KDDI: n sovellus käyttää järjestelmää esiasennettuna anturit löytää sijainnin, ennen kuin osoittaa sinua oikeaan suuntaan. Näyttää intuitiivinen tarpeeksi, mutta Swing menestys riippuu viime kädessä siitä, kuinka monta ihmistä ja vähittäismyymälöiden päättää hyväksyä se. Swing ohi tauon esittelyvideo.

Jatka käsittelyssä KDDI: n Swing navigointijärjestelmä auttaa sinua löytämään päin tallentaa, jotta inhimillinen vuorovaikutus


KDDI: n Swing navigointijärjestelmä auttaa sinua löytämään päin tallentaa, jotta inhimillinen vuorovaikutus alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 09:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Akihabara News | Lähetä | Kommentit

AT & T tuo LTE on viisi kaupunkia tänä kesänä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/atandt-bringing-lte-to-five-cities-this-summer/:

AT & T ilmoitti viime syksynä, että se aloittaa LTE käyttöönotossa puolivälissä 2011, ja se on nyt vihdoin antoi muutamia lisätietoja. Harjoittaja on juuri vahvistanut, että viisi markkinat - Dallas, Houston, Chicago, Atlanta ja San Antonio - tulee saada LTE joskus "tänä kesänä", jossa on kymmenen enemmän kuin ei-vielä-nimeämätön kaupungeissa on liittymässä niiden jälkipuoliskolla vuosi. Kaiken kaikkiaan, AT & T kertoo tulisi kattaa noin 70 miljoonaa amerikkalaista vuoden loppuun mennessä. Tietenkin LTE-verkon tarpeita joitakin laitteita, mutta AT & T valitettavasti ei tarjoa juurikaan tapaa yksityiskohtia noista ihan vielä - se on vain sanomalla, että se aikoo lisätä 20 4G laitteita sen sijoitussalkun tänä vuonna, ja että "joissakin Näiden "tulee LTE kykenee.

Jatka käsittelyssä AT & T tuo LTE on viisi kaupunkia tänä kesänä


AT & T tuo LTE viisi kaupunkia tänä kesänä perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 10:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Xperia Pelaa ensimmäinen rivi mobiili Minecraft satamassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/xperia-play-first-in-line-for-mobile-minecraft-port/:

Minecraft on Xperia Play

Jos haluat olla ensimmäinen teidän huppu ottaa Minecraft mukaan minne mennä, sinun täytyy noutaa Xperia Play . Lohko-rakennus peli, jossa kuutioitu avatarit piiloutua Creepers ja luoda virtuaalisuorittimia päätyy ns PlayStation Phone ennen kuin muita Android laitteiden ja IOS myöhemmin tänä vuonna. Play versio on mukautettu valvonnan, jotka hyödyntävät peliohjain ja näppäimet löytyy Sony Ericsson kädessä, mutta kun juuri se käynnistää tai kuinka paljon se maksaa vielä tunneta. On myös epäselvää, kuinka kauan otsikko on yksinomaan gamer-centric älypuhelin, mutta kehittäjä Mojang järjestämme tapahtuman E3 jossa oletettavasti tulemme saamaan lisätietoja. Nyt on aika kääriä kaikkia lankoja elämässäsi ennen mitä vähän vapaa-aikaa on jäljellä saa haudata alle kasa tiiliä ja väkijoukot - vaikka tietokone ei ole saatavilla.

Xperia Pelaa ensimmäinen rivi mobiili Minecraft satamaan perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 10:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq | lähde Gamasutra , Minecraft (Facebook) | Lähetä | Kommentit

CyanogenMod asettaa käyttäjänsä hallinnassa Käyttöoikeudet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PYN2A1NA5oo/Cyanogenmod-Puts-Users-in-Control-of-Permissions:

Anonyymi lukija kirjoittaa "CyanogenMod on pian parempi käyttöoikeudet järjestelmiin, joiden avulla sen käyttäjät voivat kieltää tiettyjen käyttöoikeudet sovelluksiin ne asentaa. Käyttäjiä ovat varoittaneet, että jotta tämä toiminto öisin rakentaa saattaa aiheuttaa sovellusten kaatumisen tai" force lähellä ", mutta uuden ikkunan avulla he voivat helposti palata oikeudet kalustoa, jos he haluavat. Toivottavasti Google toteuttaa vastaavan järjestelmän tämän hyvin pian. " Tämä on suurin tekijä olen jäänyt Symbian - se ei koskaan ollut järkevää miksi käyttöoikeudet järjestelmä ei aseta käyttäjän ohjauksen ensimmäinen julkaisu.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Apple tunnustaa MacDefender

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C5TaC-bcTY0/Apple-Acknowledges-MacDefender:

Trailrunner7 kirjoittaa kanssa artikkelin threatpost "Apple aikoo julkaista päivityksen erityisesti suunniteltu suojaamaan käyttäjiä vastaan ​​MacDefender haittaohjelmia, jotka on ollut liikkeellä viimeiset pari viikkoa. Päivityksen Mac OS X automaattisesti etsiä ja poistaa haittaohjelmia tartunnan kone ja myös varoittaa käyttäjää, jos jokin toinen infektio yritys on havaittu.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miten valtioiden veron Internet lataukset? Kongressi voi päättää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YRzCq1UQ5EM/how-will-states-tax-internet-downloads-congress-may-decide.ars:


Tässä on mielenkiintoinen arvoitus, aiheuttamat edustaja Dennis Ross (R-FL), klo House Oikeuslaitos alakomitean istunnossa maanantaina:


"Kuvittele, että olet istuu Dulles Airport Virginiassa, odottamassa lentoa takaisin Floridaan," Ross alkoi avauspuheenvuorossaan. "Voit ladata musiikkitiedoston Apple, jonka pääkonttori Kaliforniassa. Musiikki lähetetään sinulle palvelimen Oklahomassa."


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Top 10 VC Yritykset Mukaan InvestorRank

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zcVeXMGAy3Y/:

Array

Google Commerce Chief: Teemme Huge Bet On NFC Kuten Company

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IMJ78uD2ewo/:

Array

BuyWithMe Buys San Francisco Daily Deal Sivuston Groop Swoop

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ad9yFPHdfFM/:

Array

Cox ojat 3G-verkon infrastruktuuria, sauvat ja radioaaltojen lainattu Sprint

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/cox-ditches-3g-network-infrastructure-sticks-with-airwaves-borr/:

Cox Communications oli noin loistava design on matkapuhelinmarkkinat ovat, mutta he eivät vieritys ihan kuin yritys suunnittelee - FierceWireless kertoo, että vaikka Cox jo kaatoi käteistä 3G laitteita, se tulee romua koko juttu, hyväksi maksavat edelleen Sprint lainattu puheaikaa. Cellular palvelun alkuperäisen kolme käynnistää markkinat kuulemma jatkuu, vaikka nopea kurkistaa Cox verkkosivuilla näyttää nykyisen puhelimen valinta on tulossa vähän pysähtynyt. Vaikka olemme vielä kuullut mitään erityisiä syitä Cox haluaisi pysyä se niin MVNO, kuvitella, että pakollinen roaming-sopimuksia tehdä hitusen helpompi tarjota niitä " Uskomattoman Fair "sopimuksia. On myös mahdollista, että kaikki 4G kiihkeys, Cox on päättänyt Ei ole järkeä eteenpäin CDMA-laitteiden kun LTE kypsä poiminta - ja kun Cox on 304.000.000 dollaria arvosta 700MHz taajuuksia odottaa tällaista verkostoa.

Cox ojat 3G-verkon infrastruktuuria, sauvat ja radioaaltojen lainattu Sprint perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 08:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde FierceWireless | Lähetä | Kommentit

Getaround autojen yhteiskäyttö palvelu menee elää, vuokralle sinun ratsastaa iPhone-ja autosarjan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/getaround-car-sharing-service-goes-live-rent-out-your-ride-with/:


Olemme ilmaisseet jännitystä, kun ensimmäistä kertaa kuulin siitä Getaround, henkilökohtainen autonvuokraus palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat vuokrata niiden autos on tunnin tai päivän, ja TechCrunch häiritä palvelu on virallisesti mennyt elää kuljettajien ulkopuolella Bay Area. Yhtiö julkisti myös mukana autosarja, jonka avulla mahdolliset vuokralaiset voivat avata väliaikaisesta ajaa pelkällä iPhone app, jolloin he pääsevät fyysinen avain sisällä. Yhtiö sanoo, että se toimii kuten muutkin avaimeton pääsy laitteen ja voidaan perustaa niin vähän kuin viisi minuuttia. Huolestuttava omistajien pitäisi myös tietää, että kun tarjoavat jopa ratsastaa saat täyden vakuutusturvaa Getaround ihmiset, niin kaikki velat siirtyvät yksittäisiin ratissa. Vuokralaiset saavat arvioima auton omistajille niin löytyy varmasti kannustaa pitämään asiat siistinä, vaikka olisimme täysin päästä downrated laiminlyömiselle palata istuimen alkuperäiseen asentoonsa. Muista tarkistaa demo videon linkin kautta, saat toivotan teille ajatellut tätä itse.

Getaround autojen yhteiskäyttö palvelu menee elää, vuokralle sinun ratsastaa iPhone-ja autosarjaan perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 08:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Getaround , iTunes | Lähetä | Kommentit

LG vallankumous tulossa Verizon huomenna 250 dollaria sopimusoikeuden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/lg-revolution-coming-to-verizon-tomorrow-for-250-on-contract/:


Se on oikein, lapset, ja olemme lehdistötiedote todistaa sen: LG Revolution että saimme käsiimme CES on tulossa Verizon huomenna 250 dollaria (ja uusi, kaksi vuotta asiakkaan suostumuksella). Valitettavasti tämä luuri ei tuo sinua yhtään lähempänä kaatamiseksi perustettiin sosiaalisen järjestyksen, kuten LG tuntuu ajattelevan, että "vallankumous" on enemmänkin tällaisia ​​hienouksia kuten HDMI-lähtö, Android 2.2 Mobile-käyttöjärjestelmä, ja 16GB microSD-kortin. Mutta hei, että esiasennettu Netflix app että ei tunnu mukavalta. Kiinnostuitko? Valtakunnallinen keskustelu suunnitelmat alkavat 40 dollaria kuussa, rajoittamaton tiedot 30 dollaria. Mobile Hotspot on myös ilmaiseksi - rajoitetun ajan. Tsekkaa kaikki tärkeät tiedot tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus LG vallankumous tulossa Verizon huomenna 250 dollaria sopimusoikeuden


LG vallankumous tulossa Verizon huomenna 250 dollaria sopimusoikeuden perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 09:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kun tauko, su Server Business Kasvaa mukaan Oracle

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XzZGVJ041qw/After-a-Lull-Sun-Server-Business-Grows-Under-Oracle:

itwbennett kirjoittaa "Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2007 3. neljänneksellä, IDC raportoi myynnin lisääntyminen Sun laitteisto. Oracle kirjautunut 773000000 dollaria palvelimen liikevaihto vuosineljänneksen aikana, ylös 681000000 dollaria vuodessa ennen, IDC: n arviot."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






EKTR perustaja Faces Copyright raskassarjalaisten At EG8

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mi6UpOjVMeU/EFF-Co-founder-Faces-Copyright-Heavyweights-At-EG8:

ndogg kirjoittaa "kalatalousrahaston perustaja John Perry Barlow kohtaavat alas tekijänoikeus ajokoiraa ... paneeliin hän kuvaili" Lions Den "keskustella asioista teollisoikeuksia. Hän oli yksinäinen eriävä mielipide ... Mitterrand oli kommentoinut, että tekijänoikeus keskusteluissa oli kasvanut niin rauhallinen nyt, että kaikki sovitut pelisäännöt. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.