onsdag den 25. maj 2011

Xperia Pelaa ensimmäinen rivi mobiili Minecraft satamassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/xperia-play-first-in-line-for-mobile-minecraft-port/:

Minecraft on Xperia Play

Jos haluat olla ensimmäinen teidän huppu ottaa Minecraft mukaan minne mennä, sinun täytyy noutaa Xperia Play . Lohko-rakennus peli, jossa kuutioitu avatarit piiloutua Creepers ja luoda virtuaalisuorittimia päätyy ns PlayStation Phone ennen kuin muita Android laitteiden ja IOS myöhemmin tänä vuonna. Play versio on mukautettu valvonnan, jotka hyödyntävät peliohjain ja näppäimet löytyy Sony Ericsson kädessä, mutta kun juuri se käynnistää tai kuinka paljon se maksaa vielä tunneta. On myös epäselvää, kuinka kauan otsikko on yksinomaan gamer-centric älypuhelin, mutta kehittäjä Mojang järjestämme tapahtuman E3 jossa oletettavasti tulemme saamaan lisätietoja. Nyt on aika kääriä kaikkia lankoja elämässäsi ennen mitä vähän vapaa-aikaa on jäljellä saa haudata alle kasa tiiliä ja väkijoukot - vaikka tietokone ei ole saatavilla.

Xperia Pelaa ensimmäinen rivi mobiili Minecraft satamaan perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 10:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq | lähde Gamasutra , Minecraft (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar