lørdag den 12. marts 2011

SCVNGR toimitusjohtaja Seth Priebatsch: Game Layer on tulossa (SXSW)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_sfzUlfKaS8/:

Array

Adobe Flash Player vuotoja Motorola Xoom, menemme käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/12/adobe-flash-player-leaks-for-motorola-xoom-we-go-hands-on-vide/:







18 maaliskuu
voi tuntua ikuisuudelta, jos oletetaan sinun Motorola Xoom tulla Adobe Flash ensimmäisenä päivänä. Mutta tiedätkö mitä? Jos laitat luottaa salaperäinen tiedoston kelluva noin Internetissä, ei tarvitse odottaa näin kauan. MyDro idWorld saanut haltuunsa vuotanut rakentaa Adobe Flash Player 10.2 ja Xoom, jota ei tarvitse juuri tai jopa alustavaa päivitys asentaa - sinun tarvitsee vain tarkistaa "Tuntematon lähteet" kohtaan Asetukset> Sovellukset, sideload tiedoston tai ladata sen Xoom selaimen ja olet hyvä mennä. Paras osa? Nokian alustavan testauksen, Flash toimii erittäin hyvin Xoom n dual-core Tegra 2-prosessori.



Vaikka tämä jo rakentaa Flash-10.2 oli melko puuskainen aikana HD-toistoon, matala-res videosisältöä sulatetaan täysin katseltavissa nopeuksilla, ja pystyimme pelaamaan pelejä (kuten Nanaca Crash ja Canabalt) niin kauan kuin he eivät edellytä mitään muuta kuin Yhden painikkeen valvontajärjestelmiä. Sen sijaan, Hulu oli no-go ( se on vielä tukossa ), ja tämä rakentaa jonkin verran ryppyjä selvittää, kun se tulee moniajon - vaikka mikään yksittäinen Flash-sivusto sujui hyvin ja voisimme nopeasti välilehden välillä, enemmän Flash-raskas välilehdet meillä oli auki, hitaampi jokainen juoksi yksin. Adoben UI näytti myös olla vaikeuksia tunnistaa, kun halusimme tehdä Flash Esityslistalla koko näytön. Yleensä kaksoiskosketat kohteen suurempana, mutta joskus se ei toimi, ja muina aikoina tilannekohtainen UI baari olisi satunnaisesti pudota ylhäältä Flash ikkunan meille voisimme keskittyä siihen erikseen. Ennen tuomarin ansioita Flash tabletin kuitenkin muistettava, että tämä on vuotanut versio on testiversio , ja jos se on tämä hyvä ulos portista, olemme melko innoissamme, miten hyvin se voisi tehdä muutaman hienosäädön. Älä missaa video yllä, ja etsiä tiedoston sinun täytyy asentaa Flash itseäsi meidän lähde linkkiä.



Päivitys: Onnistuimme saamaan Flash pudottaa yhden niistä tilannekohtaisia ​​painikkeita istunnon aikana Canabalt ja tehdä ikkuna koko näytön, joka ei ainoastaan ​​laajennettu ikkuna, mutta myös vakavasti nopeutti meidän pikku runner - todennäköisesti ohjaamalla tabletin resurssit meidän peli. Photographic todiste tauon jälkeen!



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Jatka käsittelyssä Adobe Flash Player vuotoja Motorola Xoom, menemme käytännön (video)


Adobe Flash Player vuotoja Motorola Xoom, menemme käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 maaliskuu 2011 16:10:00 EST. Tutustu


Google kiinnittää Fire kongressin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2NX9grWnGng/Google-Draws-Fire-From-Congress:

Bonch kirjoittaa "demokraatti Herb Kohl, senaatin johtava kilpailuoikeuden lainsäätäjä on vannonut kilpailunrajoituksia mittapää Google yksi hänen tärkeimmistä tavoitteistaan. Toiset kongressissa arvostelevat haku jättiläinen usean flubs, kuten skannaus henkilötiedot yli naapuruston WiFi, kerätä sosiaaliturva tietoa lasten doodling kilpailuun, ja väistää verkon puolueettomuus sääntöjen avulla käsitellä Verizon. He myös huolestunut suhteitaan hallintoon - Eric Schmidt on teknologia-asiantuntija presidentti Obama, Andrew McLaughlin toimii Obaman sijaisena tekninen johtaja, ja Sonal Shah johtaa Valkoisen talon toimisto sosiaalisia innovaatioita. Google käytetty 5.200.000 dollaria viime vuonna liittovaltion lobbausta, mutta kriitikot sanovat heidän nousi Washington läsnäolo on tehnyt enemmän vihollisia kuin ystäviä. " Reader walterbyrd osaltaan artikkeli, joka esittää kaikki tämä on vain varainkeruun juoni.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Uusi vaihe-muutos muistin saa lisäpotkua hiilinanoputkista, tuo PRAM väittää häpeään

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/12/new-phase-change-memory-gets-boost-from-carbon-nanotubes-puts-p/:

Olemme kuulleet mahdollisuudet salama tappaja vuosia, ja nyt joukkue Illinoisin yliopistossa insinöörien väittää, että sen uusi vaihe-muutos teknologia voisi tehdä PRAM unelmiemme näyttää viehättävän verrattuna. Kuten niin monet uraauurtava löydöt myöhään, Hiilinanoputkien ovat ytimessä tämä uusi tila muistia, joka käyttää 100x vähemmän virtaa kuin tahdissa muutos edeltäjänsä. Joten, miten se toimii? Periaatteessa joukkue tilalle metallilangat kanssa hiilinanoputkien pumpata sähköä vaiheittain muutos bittiä, pienentämällä kapellimestari ja paljon energiaa kulutetaan. Edelleen liian paljon technobabble? Entä tämä - he käyttävät pieniä putkia antaa kännykkääsi mehua päivää. Get it? Hyvä.



[Kiitos, Jeff]

Uusi vaihe-muutos muistin saa lisäpotkua hiilinanoputkista, tuo PRAM väittää häpeään perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 maaliskuu 2011 15:22:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde University of Illinois | Lähetä | Kommentit

TSA uusintakoe Full Body Skannerit Säteilyturvakeskus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q5WBcEZK37U/TSA-To-Retest-Full-Body-Scanners-For-Radiation:

cultiv8 kirjoittaa tähän Ote USA Today: "Transportation Security Administration ilmoitti perjantaina, että se uusintakoe välein koko kehon röntgen skanneri että ionisoivaa säteilyä - 247 koneita 38 lentokenttää - huollon jälkeen kirjaa joidenkin laitteiden osoitti säteilyn tasot 10 kertaa suurempi kuin odotettiin. TSA kertoo, että tietueista matematiikka virheitä ja että kaikki koneet ovat turvallisia. Jopa korkein lukemiin lueteltu joitakin kirjaa - numerot TSA kertoo olivat väärässä - näyttää monta kertaa vähemmän kuin mitä virasto sanoo henkilö imeytyy läpi yhden päivän luonnon taustasäteilyä. Jopa niin, että TSA on tilannut uusia testejä pois "runsaasti varovaisuutta vakuuttamaan kansalaiset," tiedottaja Nicholas Kimball sanoo. testit valmistuvat loppuun mennessä kuukauden, ja tulokset tullaan julkaisemaan "ne valmistuvat," virasto sanoi verkkosivuillaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tämä viesti ei ole mitään tekemistä # SXSW

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HgoZUwhetyo/:

Array

Onko Kesäaika huono sinulle?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8voeHNW9lgc/-Is-Daylight-Saving-Time-Bad-For-You:

Hugh Pickens kirjoittaa "mukaan asiantuntijoita vuorokausirytmiä, tunnin työvuoro unen aikatauluasi Kesäaika voi olla vakavia vaikutuksia joihinkin ihmisten terveyteen, erityisesti ihmisiä, joilla tietyt ennestään terveysongelmia. Erään tutkimuksen mukaan miehet olivat todennäköisemmin itsemurhan ensimmäisten viikkojen Kesäaika (DST) kuin muulloin vuoden aikana, ja toinen tutkimus osoitti, että useita vakavia sydänkohtauksia hyppää 6%: sta 10% kolmen ensimmäisen arkipäivän jälkeen DST alkaa. Dr . Xiaoyong Yang, apulaisprofessori vertaileva lääketiede ja solu-ja molekyylitason fysiologia Yalen yliopistossa, teoretisoi, että muutokset biologinen rytmi voi laukaista haitallisia tulehdusta tai aineenvaihdunnan muutoksia solutasolla, johon nämä yksilöt voivat olla herkempiä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miten Win "SXSW: Vihje - se sama vastaus joka vuosi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U6Zz2ZRGo08/:

Array

Chris rannerengas, entinen BMW suunnittelija, jolloin hänen deconstructivist tapoja Samsungin laitteisiin?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/12/chris-bangle-former-bmw-designer-bringing-his-deconstructivist/:

Entinen BMW suunnittelija Chris rannerengas suuntasi Samsung, tuo deconstructivist tapoja mobiililaitteisiin

Se E65 7-sarjan sinne, monien mielestä olla ruma auto kuin ne tulevat. Se on tuote yhden Chris rannerengas, pääsuunnittelija on BMW useimpien 90-luvulla ja '00s, joka pyrki antamaan autoja futuristinen, deconstructivist muotoilu ei aina kannatusta keskuudessa auton ostajille, jotka olivat edelleen jumissa hallitusti hetkellä . Nyt oikeastaan ​​on tulevaisuudessa, ja hyvin, että peräpään vieläkään ei hae mitään parempaa, mutta rannerengas ei tietä enemmän dramaattinen tyylinsä nykyajan autoissa. Hän astui pois autoteollisuuden kaksi vuotta sitten ja nyt olemme kuulemistilaisuudessa, että hän siirrytään keikalla Samsung . Mielenkiintoista, Sammy ja BMW on ollut jotain suhde vuosien varrella. Näimme uudempia 7-sarjan vesa tuki T * Omnia vuonna 2009, ja vuonna 2005 Samsungin Chief Marketing Officer kertoi Bloomberg että yhtiö pitää "tulla kuin BMW." Mukaan Korean paperi JoongAng Ilbo, rannerengas on työskennellyt kännyköiden ja minikannettavien, jota odotamme ominaisuus dramaattinen liekki pintojen kanssa Dame Edna merkkivalot ja omituisesti pullollaan posteriors.



[Kiitos, Tim]

Chris rannerengas, entinen BMW suunnittelija, jolloin hänen deconstructivist tapoja Samsungin laitteisiin? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 maaliskuu 2011 13:21:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Engadget espanja | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

CS PROFS Keskustelu rooli matematiikka CS koulutus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wV15d4FBG_k/CS-Profs-Debate-Role-of-Math-In-CS-Education:

theodp kirjoittaa "Oletko huolestunut, että hänen viha-rakkaussuhde, jossa matematiikka saattavat pakottaa hänet luopumaan harjoittamisesta tietojenkäsittelyopin, CS opiskelija Dean Chen löytää lohtua todennäköisesti lähde - postaukset CS professorin koskevan SIGSE listaa." Ymmärrän, että rooliin matematiikka CS on yksi niistä uskonsotaa tyyppi kysymyksiä, "kirjoittaa Brad Vander Zanden." 30 vuotta alalla, en vieläkään ymmärrä, miten hammaskivi ja jatkuva matematiikka korreloi yhden kykyä menestyä monilla alueilla tietojenkäsittelytiede ... Olen nähnyt monia erinomaisia ​​ohjelmoijia joka taisteli hammaskiven ja oikeastaan ​​koskaan saanut sitä. " Dennis Frailey erotetaan toisistaan ​​CS-ja soveltava CS: "Aivan liian kauan olemme opettaneet tietojenkäsittelytieteen koulutusalaan (ikään kuin kaikkien opiskelijoiden jatkuu saada tohtoreita ja sitten tulee CS tiedekunnan jäsentä) vaikka useimmissa meistä, meidän opiskelijat ovat useimmiten pyrkivät uraa, joihin niitä sovelletaan tietojenkäsittelytiede. " Frailey lisää, että osa ongelmasta voi olla, että jotkut CS PROFS - matematiikka jumalia, että ne voidaan - huonosti varustettu opettaa HT kuin matemaattinen tavalla: "Let's oltava rehellisiä toinen osa ongelmaa - mitä voi tiedekunta opettaa? monista eri syistä, tyypillinen CS tiedekunta koostuu pääasiassa henkilöistä, jotka erikoistuvat CS kurinalaisuutta, usein vahva matemaattinen tausta. Kuinka moni niistä voisi opettaa hyvän kurssin cloud computing tai multi-core järjestelmät tai ohjelmistotekniikka tai jokin monista muista aiheista, valmistuneet hyödyllisiä, kun he valmistuvat? Ovatko tällaiset kurssit aina taka opettajille tai lisä-tai muita tenure track tiedekunta? " Joten, miten tämä iva kanssa Slashdotters kokemus? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sisäpiiri on voittanut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yzbDQCoP0Xc/:

Array

Tutkijat luovat mikroskooppisen kertakäyttökameraa nähdä jopa oman sisua

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/12/researchers-create-microscopic-disposable-camera-to-see-up-in-yo/:


On totta, tutkijaryhmä on luonut yhden kuutio millimetrin minimimäärävoitelussa kamera, ja jos he saavat tahtonsa läpi, se voi olla kurkistaa sisälle sinua ensi vuonna. Uusi pieni ampujat, jotka urheilu 250 x 250 pikselin tarkkuus, luodaan käyttämällä virtaviivainen prosessi, jossa linssin ja anturikiekoissa on kiinnitetty ennen leikattu sarja 28000 pikku kamerat - poistaa tarpeen asentaa ja lanka jokainen yksitellen. Tämä uusi tila tuotannon leikkaukset takaisin maksaa huomattavasti, jolloin lääkärit heittää pois veijarit jälkeen reititys noin teidän suolet . Mukaan kameran tekijät, heidän pikkuruiset keksintö voi tehdä tiensä lääkäriisi jo vuonna 2012.

Tutkijat luovat mikroskooppisen kertakäyttökameraa nähdä jopa oman sisua perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 maaliskuu 2011 10:10:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Franhoufer | Lähetä | Kommentit

Panasonic osoittaa pois aurinkoenergialla langattoman latauksen pöytä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/12/panasonic-shows-off-solar-powered-wireless-charging-table/:


Miksi tyytyä yksinkertainen aurinkosähköllä toimiva pöytä , kun voi olla taulukko, joka aurinkoenergialla ja langaton laturi? Vaikka et voi saada yksi vielä, Panasonic ilmeisesti myydä tämän tyylikäs vähän tech-kuormattuna kalusteiden tämän vuoden lopulla tai ensi vuoden alussa (Japanissa, ainakin), jonka avulla voit ladata Qi -yhteensopiva laitteet yksinkertaisesti asettamalla ne pöydälle. Siitä tulee myös toimittaa tarvittavat akut joidenkin sen puhelimet samaan aikaan, vaikka siellä muutamia muita yksityiskohtia on ollut tällä hetkellä. Tietenkin, vaikka se ei oikeastaan ​​tuli markkinoille se silti epäilemättä pois tai saavuttaa useimpien - on aina DIY reitti erityisen ahkeria yksilöitä siellä kuitenkin.

Panasonic osoittaa pois aurinkoenergialla langatonta lataamista taulukko perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 maaliskuu 2011 11:38:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink DVICE | lähde Akihabara News | Lähetä | Kommentit

Emergency Internet Bunkers

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D6dKw5otwwc/The-Emergency-Internet-Bunkers:

Barence kirjoittaa "Jos Doomsday Clock koskaan lakon keskiyöllä, saatamme löytää lopuksi, onko Internet todella voi selviytyä ydinsodan. Jos se voisi sitten kourallinen tietokeskukset siroteltu ympäri maailma olisi todennäköisesti kaikki, mitä on jäljellä monen miljardin dollarin hosting teollisuudelle. Nämä salamyhkäinen, korkean turvatason alueita, tunneloitujen ulos vuorille tai sijoitettu taakse blast-todistus ovet kertaluonteisia Naton bunkkerit, asuu maapallon kaikkein turvallisin hosting-palvelujen tarjoajat. Tämä artikkeli profiilit hätätilanteessa internet bunkkerit. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tutkitaan suorituskyky Firefox 4 ja IE9

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dvUggNJFEqQ/Investigating-the-Performance-of-Firefox-4-and-IE9:

theweatherelectric kirjoittaa "Mozillan Robert O'Callahan on tutkinut suorituskyvyn erot Firefox 4 ja IE9. Hän kirjoittaa:" Kuten totesin minun viimeinen viesti, Microsoftin PR noin "koko laitteiston kiihdytystä" on myytti. Mutta se on totta, että jotkin grafiikat vertailuarvot johdonmukaisesti raportti parempi pistemäärä IE9 kuin Firefox, joten viime päivinä olen etsinyt siihen. Alla I'll selittää yksityiskohtaisesti [of] mitä olen löytänyt tietoa eri yhteisesti mainittu viitearvoja, mutta tiivistelmä on että suorituskyvyn erot selittyvät melko pieniä bugeja Firefoxissa vikoja IE9, ja virheitä vertailuarvoja, ei johdu merkittäviä arkkitehtonisia kysymyksiä Firefox (kuten Microsoft olisi uskot). "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Yhdysvaltalainen tuomioistuin Tilaukset Twitter luopumaan Wikileaks Data

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MJ7NqQaWLQ8/US-Judge-Orders-Twitter-To-Give-Up-WikiLeaks-Data:

cultiv8 kirjoittaa "Yhdysvaltalainen tuomioistuin perjantai määräsi Twitter luovuttaa tiedot kolmen käyttäjien kanssa kosketuksiin aktivisti sivusto Wikileaks." USA Maistraatinportti tuomari Theresa Buchanan hylkäsi esittämät väitteet ACLU, Electronic Frontier Foundation, ja isäntä yksityisten asianajajien edustavan Twitter-tilin haltijat, jotka olivat väittäneet, että heidän yksityisyytensä on suojattu liittovaltion laki, ensimmäinen tarkistus, ja neljäs muutos. Buchanan torjui väitteet peräkkäin, sanoi että ei ollut ensimmäinen tarkistus antaa koska aktivistit "ovat jo tehneet niiden kimittää virkaa ja yhdistysten julkisesti saataville. "tilinhaltija" ole neljännen muutoksen yksityisyyttä kiinnostusta IP-osoitteita ", hän sanoi, ja liittovaltion yksityisyyden suojaa koskevalla lainsäädännöllä ei koske, koska syyttäjät eivät etsivät sisältöä viestinnän."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viikko tieteessä: virukset, virukset, peniksiä ilman piikit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OoCzgFqUQRk/week-in-science-viruses-with-viruses-penises-without-spines.ars:


Virus niin suuri se saa viruksia : maailman suurin virus saa hidastaa toinen virus, joka voi olla synnyttänyt koko perheen DNA-pohjaisten loisia.


Hups. Grönlannin ja Etelämantereen sulaminen odotettua nopeammin : Grönlannin ja Etelämantereen kaksi tikittää aikapommeja merenpinnan nousun, kukaan ei tiedä, milloin tarkalleen ne sulaa, mutta asiantuntijat tietävät, se tulee olemaan huono, kun he tekevät. Nyt uusi tutkimus sanoo, että he sulavat nopeammin kuin kukaan aikaisemmin on luultu.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan