lørdag den 12. marts 2011

Twitter kehittäjille: haluamme oman putket, vesi ja hanat, mutta voit tehdä saippuaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/11/twitter-to-developers-we-want-to-own-the-pipes-water-and-fauc/:


Ilmoituksen Ryan Sarver, jäsen foorumin tiimi Twitter , voisi merkitä huono uutinen päättäjien kolmannen osapuolen apps, että pääsy kasvava sosiaalinen verkosto ja uusia haluavat päästä mukaan toimintaan. Liikkeellä, johtaa väistämättä melko mekkala kehittäjien ja diskantit yhtälailla Twitter on lähinnä päättänyt, ettei uusia sovelluksia on kehitettävä ", jotka jäljittelevät tai jäljentää valtavirran Twitter kuluttaja asiakkaan kokemus." Hän kertoo, että nykyiset sovellukset jatkaa toimintaansa, mutta baari on esitetty laadun ja johdonmukaisuuden. Erityisesti hän mainitsee erot apps terminologiaa keskeisiä toimintoja, kuten @-vastaus-ja trendit aiheista sekava käyttäjille ja juureen muutoksen.



Mukaan Sarver, yli 90 prosenttia Twitterin käyttäjistä käyttää palvelua Virallinen Twitter apps, joten monet muutos ei tapahdu rajuja. Yhtiö toivoo kehittäjät siirtämään painopistettä muilla ekosysteemi "keskittyvät alueille valtavirran ulkopuolella kuluttajan asiakkaan kokemus", kuten julkaisu työkaluja, kuratointi ja sosiaalinen CRM (kuluttaja Relationship Management). Silti se on uskomattoman mielenkiintoista - ja suoraan sanottuna masentavaa - nähdä Web 2.0 yritys tekee tällaisen un-Web 2.0 liikkua. Tietenkin tämä kaikki voitiin osa Twitter suunnitelmat lopulta ansaita rahaa palvelu, mutta nyt meidän täytyy ottaa yhtiölle sen sanan, vaikka se merkitsee meidän valinta asiakkaan tulee hieman vähemmän monipuolinen tulevaisuudessa.

Twitter kehittäjille: haluamme oman putket, vesi ja hanat, mutta voit tehdä saippuaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 maaliskuu 2011 23:54:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Twitter API Ilmoitukset Google Group | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar