fredag den 3. december 2010

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Schneier suosittelee Nuclear-Style Cyberwar vihjelinjojen, perussopimusten

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LG0agxWJ7hk/story01.htm:
strawberryshakes kirjoittaa "Cyberwar on uusi ydinsotaa. Bruce Schneier sanoo hallitusten olisi luotava vihjelinjojen ja sopimusten hahmotellaan pöytäkirjan ympäröivä cyberwar, aivan kuin ne olisivat muusta sotaa. Hän kirjoitti Financial Times (paywalled, mutta saatavilla Google)," Ensimmäinen askel olisi puhelinpalvelu välillä maailman cyber komentoja, mallin jälkeen samanlainen vihjelinjojen keskuudessa ydinvoiman komentoja. Näin ainakin antaisi hallituksille mahdollisuuden puhua toisilleen, eikä arvaa missä hyökkäys tuli. vaikeampaa, mutta vielä tärkeämpää, ovat uusi cyberwar sopimuksilla. Nämä voisivat määrätä ole ensimmäistä käyttöä politiikkaa, lainsuojaton unaimed aseita tai toimeksianto aseita, itsetuhomekanismi lopussa vihollisuudet. Geneven sopimukset on päivitetty myös. Cyber aseita kerjäämään käyttää, niin rajat varastoja ja rajoituksia taktiikka, on looginen päätepiste. Kansainvälinen pankkitoiminta, esimerkiksi voitaisiin julistaa off-rajoja. Riippumatta yksityiskohdista, tällaiset sopimukset ovat kipeästi. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Odd muunnelmia 3G Per-Megabyte hinnoittelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9VYQ1Hy1DAg/story01.htm:
GMGruman kirjoittaa "Liikenteenharjoittajien yhä hinnoittelu 3G pääsy megatavulta, estää" epäreilu "tuet raskaan käyttäjien muutkin. Joten miksi hinta 3G megatavun vaihtelevat käytetty laite lähettää tai vastaanottaa? Miksi on iPad megabitin halvempi kuin MiFi yksi? Onhan megatavu on megatavu sikäli kuin verkko on kyseessä. InfoWorld on vertailu 3G hinnoittelun neljän suuren Yhdysvaltojen lentoyhtiöiden niiden eri tuetuista laitteista, jotta voit nähdä joiden 3G hinnoittelu pois läimäys joiden laitteita. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




USAF esittelee supertietokone Valmistettu 1760 PS3S

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jNFha3Hyhhw/story01.htm:
digitaldc kirjoittaa tähän Ote Gamasutra: "Air Force Research Laboratory (AFRL) on kytketty 1760 PlayStation 3-järjestelmien yhteen luomaan mitä järjestö kutsuu nopein Interactive Computer koko puolustusministeriön. Condor Cluster, koska ryhmä järjestelmien on tiedossa, myös 168 erillistä graafisia hitaita ja 84 koordinoimalla palvelinten samanaikaisesti joukko kykenee suorittamaan 500 triljoonaa liukulukulaskutoimitusta sekunnissa (500 Tflops) mukaan AFRL johtajalle High Power Computing Mark Barnell. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




App tarkistus: Djay iPadille

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/app-review-djay-for-ipad/:
IPad upea 9,7 tuuman näyttö on herättänyt huomiota sen musiikilliset mahdollisuudet, ja Djay app. alkaen Algoriddim on ehdottomasti vaikuttanut joidenkin melua. Kaverit, jotka toi kuluttaja-ystävällinen DJ app Mac on mennyt eteenpäin ja siirtänyt sen yli Applen maaginen tabletti, jonka melko paljon ketään saada ammuttu kansilla. Onko Djay iPad elää jopa hype? Lue ohi tauko selvittää.

Jatka käsittelyssä App tarkistus: Djay iPadille

App tarkistus: Djay iPadille perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 15:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Nook Väri saa SDK, dokumentointi aplenty

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/nook-color-gets-an-sdk-documentation-aplenty/:
Barnes & Noble saattaa silti olla kutsuen sitä e-lukija ensisijaisesti, mutta Nook Väri on nyt ottanut yhden askeleen osaksi täysimittaiseksi tabletti alueelle vapauttaa virallisen SDK add-on Android SDK. Se on täydellinen Android Virtual Device emulaattori sekä Android Debug Bridge (tai ADB) asetuksista, mallikoodia ja tietenkin paljon asiakirjoja, joilla pääset alkuun. Erityisesti on huomattava, että lopulta myös täydellisen eritelmien luettelosta, mikä vahvistaa jälleen kerran, että laite toimii 800MHz TI OMAP 3621 prosessori , ja on tukena PowerVR SGX530 GPU. Osuma lähde linkkiä kaikkia yksityiskohtia.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Nook Väri saa SDK, asiakirjat piisaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 15:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Nook Developer | Lähetä | Kommentit

Rogers lisää "tietojen jakamista suunnitelmista, tekee niin WiFi-ja solutason BlackBerry playbook

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/rogers-adds-data-sharing-plans-will-carry-both-wifi-and-cellu/:
Kun ennakkotapaus Galaxy Tab on asetettu, se oli avoin kysymys, onko lentoyhtiöiden kattaisi WiFi versio RIM: n BlackBerry playbook - onhan se vähän vaikeampaa täysin ansaita rahaa tiedot suunnitelman laite, josta puuttuu oma langattomana modeemina. Asia on, WiFi-versio on ensimmäinen, joka tulee olemaan saatavilla, RIM ei ole antanut paljon ohjeistusta vielä kun solu versio jatkoa - ja RIM ei ole paljon jakelukanavan ulkopuolella operaattorin kanssa. No, Rogers on heittänyt sen hattu kehässä tänään pitämässään TabLife tapahtuma Torontossa, jossa se on chattailuun jopa menestys tablettien se myyty tähän mennessä (Tabs ilmeisesti ei pysy hyllyillä) ja toteaa, että se on kuljettavat sekä versiot playbook kun ne ovat saatavilla.

Kuinka se aikoo työskennellä tiedot näkökulmasta? No, samaan aikaan ilmoitus ulos Rogers tuntuu pidä vastata. Pari uutta ns tietojen jakamisesta suunnitelmia "voidaan tacked onto your nykyisen älypuhelimen suunnitelma, tehokkaasti avaaminen tietosi ämpäri muihin laitteisiin - joten se on pohjimmiltaan kuin tethering suunnitelmia olemme alkaneet nähdä ilmestyä Amerikan verkkojen eri nimellä. Yksi kummajainen on kuitenkin CAD $ 20 (noin $ 20) tietojen yhteiskäyttöä suunnitelma, joka mahdollistaa rajattoman sosiaalisen verkostoitumisen "suosittuja sivustoja" ylä-ja ulkopuolella normaalin ämpäri gigatavua - kuulostaa typerältä, mutta kun ajattelemme, kuinka monta prosenttia mobiili aika käytetään Twitterissä ja Facebookissa, se saattaa vain olla hullu tarpeeksi työtä. Seuraa tauko Rogersin lehdistötiedote ja nopea pätkä Rogers exec John Boynton kanssa playbook mainita.

Jatka käsittelyssä Rogers lisää "tietojen jakamista suunnitelmista, tekee niin WiFi-ja solutason BlackBerry playbook

Rogers lisää "tietojen jakamista suunnitelmista, tekee niin WiFi-ja solutason BlackBerry playbook perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 16:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde MobileSyrup , Rogers | Lähetä | Kommentit

Kentucky julkistaa Kreationismi Theme Park

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HBPffj0ZB7c/story01.htm:
riverat1 kirjoittaa "Joulukuun ensimmäinen, Kentucky pääjohtaja Steve Beshear ilmoitti, että kreationismi teema osa avataan arviolta vuonna 2014. Park kehittäjät etsivät valtion matkailun kehittämisen kannustimia ja voisi saada jopa 37.500.000dollari yli 10 vuoden ajan. Kuvernööri Steve Beshear sanoi hän ei usko kannustimet rikkoisi periaatetta kirkko-valtio erillään, koska 14-vuotias verokannustimia lakia ei hyväksytty tarkoituksena saada Ark Encounter. puisto on 500 jalka kopio Ark elävien eläinten, ja Baabelin torni selvitetään, miten rodut ja kielet kehittää. puisto luovutettiin Answers in Genesis, kun se on rakennettu. Ne ovat voittoa tavoittelematon organisaatio, joka voi sallia syrjintää palkkaamiseen perusteella uskonnon. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




FBI Warrantlessly seuranta amerikkalaisten Real Time Luottokortin Toiminta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SYd2tfHZnqg/story01.htm:
PatPending kirjoittaa "10-sivuinen Powerpoint-esitys (PDF), että turvallisuuden ja yksityisyyden analyytikko Christopher Soghoian äskettäin saatu Freedom of Information Act pyyntö Department of Justice paljastaa, että lainvalvontaviranomaiset rutiininomaisesti hakea ja saada reaaliaikaista valvontaa Luottokorttien . hallitusten suuntaviivoihin, ilmenee, että valvonta tapahtuu usein yksinkertaisen haasteen, mikä väistämään kaikki neljännen muutoksen suojaa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Engadget Podcast Bingo saa app, kenenkään tunteita satuttaa koska olemme kaikki valmistettu kumista

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/engadget-podcast-bingo-gets-an-app-nobodys-feelings-get-hurt-b/:
Tietysti, funny-ha-ha. Ei Engadget Podcast Bingo app nyt saatavilla, jonka avulla voit pelata asiaa peliä bingo iPhonen kuunnellessasi Engadget , Engadget Mobile , tai Engadget HD podcastit puhelimeen tallennettuja tai stream yksi live tietokoneesta. Se on täynnä hauskoja vitsejä. Mutta tiedätkö mitä asia koskee huumoria? Jokaisella huumori juttu on osa totuutta. Se mikä tekee siitä hauskaa! Mutta se myös tekee kipeää ihmisten tunteita. Toki voit kosketa "nilay saa potkut" puhelimeen, kun naureskellen hiljaa itsellesi, mutta miten luulet sen tekee nilay tuntuu? Tai kun joku syyttää Chris tulla "Maksettu Apple," kaikki Chris voi ajatella on hänen huono kasvatus, jossa hän ei ollut edes kenkiä jalassa, ja miten hän toivoo joku maksaisi hänelle hänen mobiili asiantuntemusta. Vai kuinka, kun joku chat sanoo joku "voit olla hiljaa vielä 4 minuuttia" vain, koska he haluavat täyttää toisessa bingo neliö. Miten luulet, että tekee, että joku, tiedätte teoriassa tuntuu? Kuinka paljon psyykkisiä kipuja olet valmis aiheuttaa? Mene eteenpäin, ladata sovelluksen, emme mielessä. Olemme vain robotteja, anyway.

Engadget Podcast Bingo saa app, kenenkään tunteita satuttaa koska olemme kaikki valmistettu kumista perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 13:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Engadget Podcast Bingo (iTunes) | Lähetä | Kommentit

D-Link DCS-930L Wireless N Network Camera tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/d-link-dcs-930l-wireless-n-network-camera-review/:
D-Link DCS-930L Wireless N Network Camera tarkastelu
Kun olemme tutustuneet DropCam Echo muutama viikko sitten ja jouduimme yleisesti unimpressed, saimme sähköpostia joku D-Link sanoo jotain vaikutusta: "Dude, sinun täytyy kokeilla meidän juttu, koska meidän juttu on täysin parempi kuin heidän asia ja kustannukset helkutti on paljon vähemmän liikaa. " Otimme niitä ylös tarjousta, ja samalla valitettavasti D-Link juttu on paljon vähemmän tarttuva nimi, DCS-930L Wireless N-kamera tuskin vieriminen kielen ala-$ 100 laite todellakin elää sen laskutus - ja suurin osa.

Jatkaa lukeneisuus D-Link DCS-930L Wireless N Network Camera tarkastelu

D-Link DCS-930L Wireless N Network Camera tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 13:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Antivirus Yritykset Lyhyen asiakkaiden muuttuviin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wGgTewvSLO0/story01.htm:
Barence kirjoittaa "Kaksi johtavaa vartiointiliikkeiden on syytetty riipineet asiakkaita lyhyeen niiden antivirus-liittymiä. AVG ja Symantec tarjoavat omille asiakkailleen alennuksia tilauksista sähköpostitse tai ponnahdusikkunoita, mutta uusia liittymiä alkaa heti," lyhyt muuttuva "käyttäjille, jotka olivat kuukautta jäljellä nykyisiä paljon. Sekä Symantec ja AVG omistaa jopa käytännössä, ja kertoi ei aio muuttaa tapojaan, vaan neuvoo asiakkaitaan päivittämään mahdollisimman lähelle loppuun tilauksen. kuitenkin , pari aktiivisesti lähetä sähköposteja ja pop-up-viestejä kannustaa asiakkaita päivittämään heti. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.