torsdag den 20. oktober 2011

Ron Paul ehdottaa Axing 5 Yhdysvaltain liittovaltion ministeriöissä (ja budjettivaliokunnan)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dSM3tvzbkEQ/ron-paul-suggests-axing-5-us-federal-departments-and-budgets:

sciencehabit kirjoittaa tämän valinnan Tiede: "presidentin toiveikas Ron Paul uutta ehdotusta leikata liittovaltion menot olisi pyyhkiä pois suuri paloina hallituksen tutkimus-portfolio. kongressiedustaja Texasin ja republikaanien ehdokas on julkistanut budjetti suunnitelma vähentää alijäämää, joka poistaisi viisi liittovaltion ministeriöissä: Energia, Commerce, sisäasiainministeriö, opetusministeriö ja Housing and Urban Development. yhdellä iskulla, niin askel olisi poistaa muiden ohjelmien, energiaosasto n $ 5 miljardia Office of Science, +4,5 dollari miljardin National Oceanic and Atmospheric Hallinto, 750 dollaria miljoonan National Institute of Standards and Technology, ja 1,1 dollari miljardin US Geological Survey. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Ron Paul ehdottaa Axing 5 Yhdysvaltain liittovaltion ministeriöissä (ja budjettivaliokunnan)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PVsxe5QxLX0/ron-paul-suggests-axing-5-us-federal-departments-and-budgets:

sciencehabit kirjoittaa tämän valinnan Tiede: "presidentin toiveikas Ron Paul uutta ehdotusta leikata liittovaltion menot olisi pyyhkiä pois suuri paloina hallituksen tutkimus-portfolio. kongressiedustaja Texasin ja republikaanien ehdokas on julkistanut budjetti suunnitelma vähentää alijäämää, joka poistaisi viisi liittovaltion ministeriöissä: Energia, Commerce, sisäasiainministeriö, opetusministeriö ja Housing and Urban Development. yhdellä iskulla, niin askel olisi poistaa muiden ohjelmien, energiaosasto n $ 5 miljardia Office of Science, +4,5 dollari miljardin National Oceanic and Atmospheric Hallinto, 750 dollaria miljoonan National Institute of Standards and Technology, ja 1,1 dollari miljardin US Geological Survey. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






MC Hammer lanseeraa hakukone

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HCpPi7s13Fw/mc-hammer-launches-a-search-engine:

MC Hammer oli yksi tech yrittäjien ilmoittaa uusista tuotteita Web 2.0 Summit San Franciscossa. Räppärin tuote on uusi hakukone nimeltään WireDoo. Valitettavasti se ei ole indeksi asioita et voi koskettaa, vaan hakukone keskittyy ihmissuhteisiin kohteita. Haetaan sanaa "auto" tuo esiin aiheita, jotka liittyvät auton, kuten vakuutukset, hinnoittelu ja turvallisuus luokituksia. WireDoo on vielä rakenteilla eikä yleisön saataville vielä.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Motorola amiraali suoraan yhteyttä Sprint 23. lokakuuta 100 dollarin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/20/motorola-admiral-to-directly-connect-with-sprint-on-october-23rd/:


Me kaikki tiesimme se oli tulossa, se oli vain ajan kysymys - että, tietenkin, on Motorola Admiral että Sprint varma oli vaikea pitää salassa . Mutta ei väliä nyt, kun laivaston kapteeni on valmis koukku sinut Nyt verkoston CDMA-pohjainen Direct Connect-palvelu verkossa alkaen 23 lokakuu (13 marraskuu kaikkien myyntikanavien) hintaan € 100 kahden vuoden sitoutumista ja jälkeen 50 dollaria posti -alennusta. Yhteenvetona tiedot: Admiral ominaisuuksia 1.2GHz CPU, 5MP takana kamera 720p HD-videotallennus, karu 810G mil-spec suunnittelu, 3G Mobile Hotspot jopa viidelle laitteelle samanaikaisesti, 3,1 tuuman VGA-näyttö ja Android 2.3. Jos älypuhelin että voit potkia roskakoriin pois, joka ei ole liian shabby. Tutustu koko lehdistötiedote alla.

Jatka lukemista Motorola amiraali suoraan yhteyttä Sprint 23. lokakuuta 100 dollarin


Motorola amiraali suoraan yhteyttä Sprint 23. lokakuuta $ 100 alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 20 lokakuu 2011 11:20:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

ARM julkisti Cortex-A7-prosessori, "big.LITTLE" Computing

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/20/arm-unveils-cortex-a7-processor-big-little-computing/:


Fancy näkymän tulevaisuuteen? Tuo pieni psykedeelinen kauneus oikealla on ARM upouusi Cortex-A7-prosessori. Sen spec sheet ei ehkä tunnu niin värikäs ensi silmäyksellä, koska se ei oikeastaan ​​tee asioita yhtään nopeampi kuin nykyiset high-end älypuhelin prosessorit. Tämä brittiläisen valmistaja ei tunnettu törmäämättä sen kumit, joten kannattaa katsoa hieman syvemmälle. Ensinnäkin, Cortex-A7 on rakennettu 28nm prosessi, joka tekee sen viisi kertaa pienempi ja tehokkaampi kuin nykyinen sukupolven Cortex-A8 . Se on myös halpaa tarpeeksi virtaa Saharan 100 dollaria puhelimia, jotta voisimme olla vetämällä GSII kaltaisia ​​temppuja talousarvio puhelimet parin vuoden ajan.



Onko se? Ehei, on muutakin: ehkä tärkein ominaisuus A7 on, että se voidaan yhdistää paljon korkeamman vallan ydintä kuten Cortex-A15 side-by-side samalle sirulle. Tämä mahdollistaa super-puhelin tai tablet vaihtaa kahden täysin eri jatkojalostusyksiköitä riippuen siitä kuinka paljon voimaa tarvitaan tuolloin. ARM kutsuu tätä "Big.LITTLE" Computing "ja samanlainen käsite on jo käytössä Nvidian Tegra 3 (aka Kal-El) SoC, joka nähdään lähiaikoina seuraavan Asus Transformer . kuitenkin Tegra 3 käyttää viittä identtinen Cortex-A9 ydintä, kun taas laite, sekoittuminen ja-otteluissa A15 ja A7 voisi mahdollisesti tuottaa korkeamman ylä-ja alempi alamäet, antaa sinulle nopeutta, kun sitä tarvitsevat ja hämmästyttävä akun virtaa, kun et. Kuinka söpö on? Full PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista ARM julkisti Cortex-A7-prosessori, "big.LITTLE" Computing


ARM julkisti Cortex-A7-prosessori, "big.LITTLE" Computing alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 20 lokakuu 2011 07:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Nikon J1 ja V1 tiivistetään nyt saatavilla peili vihaajat kaikkialla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/20/nikon-j1-and-v1-compacts-now-available-for-mirror-haters-everywh/:


Kuulit, että Nikon on julkaisemassa pari mirrorless tiivistetään , eikö? No, kymmenen megapikselin J1 ja V1 mallit ovat myynnissä tästä päivästä alkaen, kiinni niiden aikataulusta huolimatta kauhea tulva Thaimaassa, joka on jo myöhässä erillinen Nikon ilmoituksen suunniteltu pidettäväksi tiistaina sekä vaikuttaa vahvasti Sonyn kameran tuotanto. Metalli V1 on hinnoiteltu 900 dollaria mukaan lukien 10-30mm, f/3.5 max aukko Kit objektiivi. Samaan aikaan, muovi J1 on menossa 650 dollaria kanssa samasta lasista ja olemme jo kohteeksi sen jonkinlaiseksi koko arvostelu valvontaa.


Nikon J1 ja V1 tiivistetään nyt saatavilla peili vihaajat kaikkialla alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 20 lokakuu 2011 07:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

ASUS sanoo Eee Pad Transformer tablet saavat ICS päivittää ... joskus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/20/asus-says-eee-pad-transformer-tablet-will-get-ics-upgrade-som/:


Olemme jo saaneet joitakin tietoja , jotka puhelimissa on saada Ice Cream Sandwich päivittää ja milloin , ja olemme nyt alkaneet saada joitakin virallisia sana tablet päivitykset samoin. Puhuminen Pocket-Lint, ASUS rep sanoi, että Eee Pad Transformer "tullaan saamaan [] päivitys ICS", mutta että yhtiö "ei voi tarjota aikataulu tässä vaiheessa." Vielä ole sanaa muista Honeycomb tablet valmistajat, valitettavasti, mutta me pitää sinut ajan tasalla. Tämä tietysti myös saa meidät uskomaan, että tuoretta paljastettiin Transformer Prime todennäköisesti on Android 4.0 suoraan tehtaalta, mutta meidän täytyy odottaa (oletettavasti, anyway) ja marraskuun 9. ja tietää varmasti.

ASUS sanoo Eee Pad Transformer tablet saavat ICS päivittää ... joskus alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 20 lokakuu 2011 08:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Pocket-Lint | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin kohokohtia Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 isoveli Nokia C5, mobiili-ja läsnä teille jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjänsä kosketusnäytöllä ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäytön 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteydet, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 megs sisäisiä, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, mutta se sisältää standardi 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa hyvä kokoelma kuvakkeita, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaaliset verkostot.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 sisältää pääsyn Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokia-puhelimiin. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme aion olla 170 euroa.


EU Keskustelut asentaminen Black Box Tietokoneen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3STpqe-uAV8/eu-debates-installing-a-black-box-on-your-computer:

bs0d3 kirjoittaa "EU MEP Tiziano Motti (Italia), haluaa kaiken teet verkossa pitää kirjautua ja pelastunut, lasten tähden. kuin musta laatikko asentaa jokaiseen tietokoneeseen. Hän ehdottaa varhaisvaroitusjärjestelmä rikollista toimintaa, erityisesti kun kuvaa seksuaalisesti hyväksikäytettyjen lasten on havaittu, hälytys, menee viranomaiset voisivat nähdä, joka latasi sen. Tiziano Motti oli poliitikko, joka reilu vuosi sitten onnistui saamaan enemmistön Euroopan parlamentin jäsenten tukemaan ehdotusta laajentaa tietojen varastointiin direktiivin Google-hakuja. tarkoituksena oli suojella lapsia pedofiilien - sama tekosyy hän käyttää nyt. Hänen ehdotus merkitsee tekniikka nimeltä Logbox. Ja aivan kuten lentokoneen musta laatikko, Logbox on asennettu tietokoneisiin, kannettavat tietokoneet, älypuhelimet, ja e-lukijoita, koska kyllä, kaikki mitä voi olla yhteydessä Internetiin. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Ranskan tuomioistuin määrää ISP Block poliisin väärinkäytösten sivusto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6vAymDfRRNY/french-court-orders-isp-to-block-police-misconduct-website:

Freddybear kirjoittaa "ranskalainen tuomioistuin on määrännyt ISP estää pääsy Copwatch Nord Paris IDF, sivuston tarkoituksena on antaa siviilejä lähettää videoita väitetystä poliisin väärinkäytösten. Ranskan poliisi ammattiliitot kiitteli päätöstä. Jean-Claude Delage pääsihteeri APN, sanoi, että "[t] hän tuomarit ovat analysoineet tilanteen hyvin-palvelusta on uhka eheyden poliisi - ja teki oikean päätöksen."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony Ericsson tuo Ice Cream Sandwich on Xperia puhelimia?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/20/sony-ericsson-bringing-ice-cream-sandwich-to-xperia-handsets/:


HTC voidaan kiireinen miettien sen Android 4.0 tulevaisuutta, mutta Sony Ericsson on ilmeisesti valmis ottamaan purevat pois Googlen Ice Cream Sandwich. Eilen viesti sen Facebook-sivulla, Sony Ericssonin hollanti haara todenneen, että se todellakin päivittää Xperia Uusimmat uusimpaan Android OS, vaikka se ei tarjonnut mitään yksityiskohtia julkaisupäivät. Me tavoitti valmistajan vahvistusta, ja sai seuraavan lausuman:


Sony Ericsson on tällä hetkellä liikkuvan ulos päivittää Gingerbread 2.3.4 halki koko 2011 Xperia älypuhelin salkun. Tämä ohjelmistopäivitys on saatavilla kautta vaiheittain laskukiito valituilla markkinoilla. Beyond Gingerbread 2.3.4, aiomme päivitämme 2011 Xperia älypuhelin salkun seuraavalle Android alustan antanut käyttöömme.


Yhtiö jatkoi sanomalla, että kaikki viralliset ohjelmisto ilmoitukset on lähetetty sen blogin, niin me ilmoitamme sinulle heti, kun meillä on enemmän yksityiskohtia.

Sony Ericsson tuo Ice Cream Sandwich on Xperia puhelimia? alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 20 lokakuu 2011 05:53:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink All About Puhelimet (käännetty) | lähde Sony Ericsson Nederland (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Nokian Q3 2011 tulos: liikevoitto vajoaa 60 prosenttia, mutta myynti voittaa arviot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/20/nokia-q3-2011-earnings-operating-profit-sinks-60-percent-but-s/:


Mies, voi Nokia World tänne yhtään lujempaa? Nokia tarvitsee Windows Phone on ehkä huonoin mahdollinen tapa, ja jos olet ollut pienintäkään epäilystä siitä, että vain katsomaan asun surkea Q3 2011 tulos. Heti alkuun, liikevaihto laski 13 prosenttia vuoden yli vuoden (ja kolme prosenttia Q2), ja liikevoitto putosi peräti 60 prosenttia vuoden yli vuoden (ja 36 prosenttia vuodesta ennen neljänneksellä). Kaiken kaikkiaan yhtiö liikevaihto € 9000000000 (12350000000dollari), ja kun asiat ovat synkkiä verrattuna kunnian päivää, se on edelleen mahtava € 5100000000 (7000000000 dollaria) sen kassaan. Ja hyviä uutisia ei lopu tähän. Yhtiön osakkeet todella ryöpsähti sana-että tappioita ei niin paha kuin odotettu, ja että kokonaismyyntiä voittaa arvioihin. Vain pörssi voi menetys € 68000000 (93000000 dollaria) on "positiivinen", mutta hei - olemme varmoja Nokia ryhtyy kaikkiin hopea vuorausten se löytää. Tietenkin asiat pitäisi olla nousussa jälkeen pyyhkäissyt WP7-pohjaisten Nokia-laitteita paljastui myöhemmin tässä kuussa Lontoossa, mutta silti jää nähtäväksi kuinka nopeasti yritys voi aluksen, ja jos se voi tunkeutua älypuhelinmarkkinoiden se saamassa iOS ja Android lojaali jonka rekkalastillisen joka päivä. Hit alla olevia linkkejä saat prosentit kuin keskimäärin typerys voi ravistaa kaihda.

Nokian Q3 2011 tulos: liikevoitto vajoaa 60 prosenttia, mutta myynti voittaa arvioi alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 20 lokakuu 2011 06:18:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Nokia | Lähetä | Kommentit

Syvyyksiin AT & T: n Let-us-buy-T-Mobile astroturf kampanja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MEd2dbeAg0s/into-the-depths-of-atts-let-us-buy-t-mobile-astroturf-campaign.ars:



AT & T on legendaarinen pesemiseen yleiseen järjestykseen mieltymysten kautta vähemmistö-ja sosiaalitoimen ryhmien että se tukee taloudellisesti, jotta voidaan tuottaa ilmeistä kansalaiset tukivat. Olemme kirjoitettu siitä tarpeeksi kertaa ei voi olla hämmästelemättä käytännössä enää, mutta Center for Public Integrity on juuri tehnyt perusteellisen tutkimuksen ja käytännön , joka kannattaa katsoa. Tukeakseen ehdottamansa T-Mobile buyout-, AT & T on kaivautunut syvälle sen roster kannattajia, menee niin pitkälle, saada paikallisia ryhmiä kuten Shreveport-Bossier Rescue Mission kirjoittaa tukikirjeet liittohallitukselle.


Luonnollisesti vain noin joka aatteellisen yhteyttä CPI artikkeli on kauhuissaan! milloin tahansa ehdotus, jonka AT & T oli heitä painostetaan ... vaikka kukaan kiisti pyydettiin kirjoittamaan kirjeitä. Muutamia lainauksia kertoivat. Special Unet Farm St. Clair Township, Michigan sai vain noin 2000 dollaria AT & T viime useita vuosia, mutta se meni eteenpäin ja kirjoitti kirjeen FCC kysyy T-Mobile ostaa hyväksytyiksi. "Tietenkin haluaisimme tukea yrityksille iso tai pieni, jos he tukevat meitä", sanoi yhtiön toimitusjohtaja, Larry Collette, elinkustannusindeksiin. "Kaikki on kaksisuuntainen tie."


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Visualisoida: Applen kunniaksi Steve Jobs "elämä Cupertino

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/19/visualized-apples-celebration-of-steve-jobs-life-in-cupertino/:


Kalifornian osavaltio teki 16 lokakuu " Steve Jobs päivä "ja lokakuun 19. Yhtiö hän perusti yhdessä Steve Wozniak vietti elämänsä kampuksella Cupertinossa. Valokuva tähän, jos Apple, näyttää toimitusjohtaja Tim Cook käsitellään väkijoukkojen ihmisiä, jotka tulivat muistomerkki.

Visualisoida: Applen kunniaksi Steve Jobs "elämän Cupertinoon alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 lokakuu 2011 22:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Apple (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Microsoftin Andy Lees osoittaa pois Titan, Focus S, ja Focus Flash

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/19/microsofts-andy-lees-shows-off-titan-focus-s-and-focus-flash/:


Straight out of All Things D-Aasiassa, meillä meidän ensimmäinen tarkastella Mangon kolmen seuraavan puhelimia: HTC Titan, Samsung Focus S ja Samsung Focus Flash. No, ei varsinaisesti ensimmäinen - Focus S on livahtanut ulos luontoon ennen, ja olemme jo ottivat yhteen Titan , mutta olemme silti tyytyväisiä saadessamme asianmukaista tarkastella Sammyn uusia tähtiä.






Kehittäminen ...

Microsoftin Andy Lees osoittaa pois Titan, Focus S, ja Focus Flash perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 lokakuu 2011 23:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Windows Phone Blog | Lähetä | Kommentit