torsdag den 20. oktober 2011

Galaxy Nexus rekisteröitymissivulle kuuluu seitsemän yhdysvaltalaisten lentoyhtiöiden, loputon spekulointi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/19/galaxy-nexus-signup-page-includes-seven-us-carriers-endless-spe/:


Samsung ja Google ei ole virallisesti ilmi mikä yhdysvaltalaisten lentoyhtiöiden on saada Galaxy Nexus ensi kuussa, vaikka Verizon on vuotanut , näkyy Trailer (mukana tauon jälkeen, katso 0:22), ja siellä oli nopeasti-vedettynä Facebook vahvistuksen aiemmin. Nyt virallinen rekisteröitymissivulle luovutettaviksi info Samsungin sivuston avulla käyttäjät voivat esitellä mieluummin AT & T, Cellular South, Metro PCS, Sprint, T-Mobile, US Cellular ja Verizon. Se tuskin vahvistuksen tämän uusimman Android puhelin koskaan saatavilla niitä kaikkia, mutta jos et ole Big Red, emme tappaa Ice Cream Sandwich unia vielä.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Jatka lukemista Galaxy Nexus rekisteröitymissivulle kuuluu seitsemän yhdysvaltalaisten lentoyhtiöiden, loputon spekulointi


Galaxy Nexus rekisteröitymissivulle kuuluu seitsemän yhdysvaltalaisten lentoyhtiöiden, loputon spekulointi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 lokakuu 2011 22:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Samsung | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar