lørdag den 23. april 2011

Viikko Apple: paikannukseen on muotia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Rin-NllIJNo/week-in-apple-location-tracking-is-all-the-rage.ars:


Tämä viimeinen viikko on ollut työntäyteinen Applen uutisista. IPhone ja iPad 3G ilmeisesti pitää lokitiedoston joka paikassa olet koskaan ollut, onko käytät GPS tai ei, ja kongressin saavat järkyttynyt siitä. Lisäksi Apple haastoi Samsungin kopioimalla sen UI ja tuotemalleja, Adobe ilmoitti, että se antaa HTTP Live Streaming IOS laitteita, kuulimme uusia valkoisia iPhone huhut, ja enemmän. Olemme ratsia täällä:


Miten Apple kappaleita sijainnin ilman lupaa, ja miksi se on tärkeä : loki tiedosto 3G-käytössä iPhone tai iPad näyttää lähes joka paikassa olet ollut maailmanlaajuisesti, olitko GPS tai ei. Ars tutkii vaikutuksia tällä erittäin huolestuttava havainto, että seurantatietoja yleensä ilmeni vain oikeuden päätöksellä on kenen tahansa saatavilla ja oikeat työkalut.


Adobe heittää pyyhe, tekee HTTP Live Streaming varten IOS : tuleva versio Flash Media Server käyttää HTTP Live Streaming lähettää videokuvaa IOS laitteiden sekä yhteensopivia HTML5-selaimissa ei ole Flash-laajennusta.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





TC Cribs: Meebo n Headbanging, Rocket-flinging Office (maaginen Kulkuväylät)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8ASMlmLaQXA/:

Array

Gillmor Gang 4.23.11 (TCTV)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vOpWG9R8yBw/:

Array

Norio Ohga, entinen Sony puheenjohtaja ja multimedia pioneeri, kuolee 81

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/23/norio-ohga-former-sony-chairman-and-multimedia-pioneer-dies-at/:

There's enemmän surullinen uutinen pois Japanin tänä aamuna pelkäät - Sony ilmoittaa, että entinen puheenjohtaja Norio Ohga kuoli Tokiossa eilen monielinvaurio. Hän oli 81. Et voi itse muistaa Sony hänen valta - Ohga suoraan helmed yhtiö 82-95 vuosikymmenten jälkeen palvelun tuotesuunnittelun - mutta Norio Ohga oli luultavasti mies vastaa kääntämällä Sony peräisin korkean profiilin analogisen elektroniikan valmistaja huomioon digitaalisen multimedian monialayritys. Hän helmed tarjoukset, jotka muodostivat Sony Music, tietä Sony Pictures ja perusti aivan sama Sony Computer Entertainment, joka syntymän PlayStation , ja juuri hän työnsi optisen CD-levy standardi että kaikki vaan tilalle magneettisen kasetit ja levykkeet , että järjestetään Portable Media. Ilman häntä, DVD-ja Blu-ray-ehkä ovat pudonneet kelkasta, ja se on toinen ajatus, joka tuo kyyneleet silmiin. Löydät Ohga virallinen muistokirjoitus tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Norio Ohga, entinen Sony puheenjohtaja ja multimedia pioneeri, kuolee 81


Norio Ohga, entinen Sony puheenjohtaja ja multimedia pioneeri, kuolee 81 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 huhtikuu 2011 12:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Associated Press | | Lähetä | Kommentit

PSA: T-Mobile G2x ja LG Optimus 2X sisältää kaksi painiketta screencap toiminto (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/23/psa-t-mobile-g2x-and-lg-optimus-2x-includes-two-button-screenca/:


Kun kuvakaappauksia Android on aina ollut koettelemus sukua hätätilanteessa käynti hammaslääkärillä - tiedät on tehdä sitä, mutta et vain halua. Mutkikas prosessi edellyttää joko asentamalla Android SDK tietokoneeseen, jonka avulla USB virheenkorjaus on kohdelaitteen, ja käynnissä ddms, tai tonkia mallin ja ampua ylös yksi monien nykyisten (ja mahdollisesti huijauksen) kuvakaappaus apps. Sen sijaan otetaan kuvakaappauksia muilla alustoilla on usein kyse ainoastaan ​​painamalla oikeaa painiketta yhdistelmä oikeassa järjestyksessä, kuten pitämällä nukkumispainiketta painiketta ja valitsemalla etusivupainike IOS 4. No se näyttää ihmiset on LG on päättänyt armon sekä T-Mobile G2x ja sen Optimus 2X sisaruksen kanssa melko yksinkertainen mutta näppärä hieman koodia, jonka avulla voit ottaa ruutukaappauksia painamalla samanaikaisesti sekä teho / lukko ja home napit .. . Huzzah! Nyt vain toivon Google lainaa tätä ajatusta ja tekee vakiona kaikissa tulevissa Android versiot. Tutustu demo video tauon jälkeen.



[Kiitos, redman12]

Jatka käsittelyssä PSA: T-Mobile G2x ja LG Optimus 2X sisältää kaksi painiketta screencap toiminto (video)


PSA: T-Mobile G2x ja LG Optimus 2X sisältää kaksi painiketta screencap toiminto (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 huhtikuu 2011 15:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TmoNews | lähde IntoMobile | Lähetä | Kommentit

HTC Flyer Facebookiin ennakkotilauksen 499 dollaria Best Buy 24. huhtikuuta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/23/htc-flyer-up-for-preorder-for-499-at-best-buy-on-april-24th/:


Eurooppalaiset ovat mahdollisuus ennakkotilata HTC Flyer kuukausia, ja nyt utelias jenkit ovat saamassa niiden mahdollisuuden. Tabletti on saatavilla ennakkotilauksen 24. huhtikuuta (joka on tänä sunnuntaina) 499 dollaria ja Best Buy yksinomaisena myyjä. Vaikka ystävämme rapakon voinut repiä 3G versiota, yksi noin tulla yhdysvalloissa vain on WiFi. Flyer, kuten muistat, on puhelimen valmistajan ensimmäinen tabletti, ja on 7-tuumainen (1024 x 600)-näyttö, alumiinikuori, 1,5 GHz Qualcomm siru, ja versio yhtiön Sense UI, joka oli viritetty ja laatat mielessä. Valitettavasti se tulee laiva Android 2.3 (piparkakku), mutta HTC on lupaava mahdollista päivittää 3.0 (Honeycomb) ja kaikki isompi näytön herkkuja , jotka tulevat sen kanssa.

Jatkaa lukeneisuus HTC Flyer Facebookiin ennakkotilauksen 499 dollaria Best Buy 24. huhtikuuta


HTC Flyer Facebookiin ennakkotilauksen 499 dollaria Best Buy 24. huhtikuuta perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 huhtikuu 2011 16:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Droid-Life | lähde Best Buy | Lähetä | Kommentit

EC2 katkos osoittaa, kuinka paljon Net luottaa Amazon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ik7I5nqEC6U/EC2-Outage-Shows-How-Much-the-Net-Relies-On-Amazon:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Paljon on kirjoitettu viime EC2/EBS seisokki, mutta Keir Thomas PC World on erilainen ottaa: se osoittaa, kuinka paljon huippuluokan Internet-infrastruktuurin perustuu Amazon, ja meidän pitäisi olla kiitollisia. Lainaten:" Amazon on henkilöitymä hengen Internet, joka on yksi todellisen demokratian pääsy keinoja jakelun ja nopea muuttuminen. "artikkeli O'Reilly tulee samoin myönteiseen päätökseen eri näkökulmasta.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






EV pikalataamiseen standardien Flux

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0XWNg8Z_itI/EV-Fast-Charging-Standards-In-Flux:

savuporo kirjoittaa "Ensimmäisten täyssähköautoa saataville tulee maailmanlaajuisilla markkinoilla on kasvanut push laatia standardit pikalataamiseen pistokkeet. Valitettavasti tarina on kaikkea muuta kuin yksinkertaista. USA toivoo perustaa oman DC pikalataamiseen standardi vuoteen 2012, ja Eurooppa eivät pääse sopimukseen oman versionsa. Samalla CHAdeMO Pikalataus kehittämä ja laajalti käytössä Japanissa käytetään sekä Nissan Leaf ja Mitsubishi MiEV on saamassa vauhtia asennuksia käynnissä sekä Yhdysvalloissa ja Eurooppa. CHAdeMO on rajoitettu 62kW latausvirta, voivat veloittaa pienempiä akkuja 80% SoC vuonna 15-30 minuuttia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Comcast vainoaa perintätoimiston

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dmh0c8kFt1Q/Comcast-Hounded-By-Collections-Agency:

Bob Super Hamste kirjoittaa "mukaan St. Paul Pioneer Press, Comcast on ryhdytty tuomioistuimen ei ole tarvinnut maksaa laskun perintätoimisto sen avulla kerätään menneen erääntyneitä maksuja asiakkailta. Puku väittää, että Comcast suostui maksamaan 5 dollaria Kustakin tilistä on suljettu ja että jokaiselle tilille perintätoimisto käsitellään Comcast maksaisi 33% kerätyistä varoista. puku etsii 314.210 dollaria tilin peruutukset ja arvioi Comcast on velkaa heille 50.000 dollaria ja rikollinen kerättyjen varojen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google tallentaa videot After All

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tXHMv6qAhVQ/Google-Will-Save-Videos-After-All:

don9030582 kirjoittaa "Kun Google ilmoitti, että se pysyvästi suljin sen Google Video keruu, kymmeniä vapaaehtoisia ympäri maailmaa jousitettu tekoihin ja mittavaa kopioida koko sivuston. Alun perin teilataan pimenee huhtikuun 29. mutta Nyt ne ovat poistaneet tällaiset määräaikaa ja lisäksi ne muuttavat kokoelma YouTubeen. Toivotamme Google olisi tarkoitus tehdä alusta alkaen, mutta loppujen lopuksi tämä on voitto säilyttäminen käyttäjien tuottaman sisällön Internetissä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Pari Atlanta saa vihdoin Life, kohteliaisuus Wheego

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/23/couple-in-atlanta-finally-gets-a-life-courtesy-of-wheego/:


Wheego on vihdoinkin , anna ensimmäinen 32.995 dollaria, 100 kilometrin kantaman LiFe sähkö kaksipaikkainen löysä julkisia, ja lisätään toinen söpö pikku sähköautolla USA: n EV kollektiivinen. Joko aivohalvaus-ja-onnea tai silkka sattuma (ei missään nimessä ole sitä tarkoituksella), ensimmäinen rodun annettiin tänään, toiselta nimeltään Earth Day, ja pari onnekasta omistajien ATL. Hyvä nähdä Dixieland ajurit (jotka usein mieluummin jotain hissi pakki ja Super Swampers jotta polttoainetta subcompacts) tuo puhtaamman autoilun ja derrrty etelään.

Pari Atlanta saa vihdoin Life, kiitos Wheego perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 huhtikuu 2011 09:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Wheego | Lähetä | Kommentit

PlayStation Network katkos aiheuttaa ulkopuolisten tunkeutumisen "jatkuu kolmantena päivänä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/23/playstation-network-outage-blamed-on-external-intrusion-conti/:


Se alkoi hiljaisella keskiviikko iltana, PlayStation pelaajat löytävät Network välinpitämättömiä niiden kirjautuminen yritykset, ja nyt jatkuu pitkälle kolmatta päivää. Sony on nyt vihdoin valottanut ongelmia se on ollut ottaa PSN ja kenellekään yllätys, syyllinen sen ongelmia on havaittu "ulkoisen tunkeutumisen." Nykyinen seisonta-aika PSN on toinen laatuaan tässä kuussa Nimetön Ryhmä online ristiretkeläisiä vaati vastuuta ensin. Sony aikoo nyt pitää sekä PSN ja sen Qriocity musiikkia palvelun paikalla, kunnes se voidaan paikantaa haavoittuvuutta, joka on hyväksi ja lopettaa se. Ohittaa tauon yhtiön koko lausunto.



[Kiitos, Christian]

Jatka käsittelyssä PlayStation Network katkoksen aiheuttamat ulkopuolisten tunkeutumisen "jatkuu kolmantena päivänä


PlayStation Network katkos aiheuttaa ulkopuolisten tunkeutumisen "jatkuu kolmantena päivänä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 huhtikuu 2011 10:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PlayStation Blog | Lähetä | Kommentit

Miksi ihmisten pitäisi lakata olemasta huiputettavan 3D huijaus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VsJelCDJ7YY/Why-People-Should-Stop-Being-Duped-By-the-3D-Scam:

Phoghat kirjoittaa "viihde-ja elektroniikkateollisuudelle pitää yrittää työntää 3D kuluttajiin, vaikka monet älykkäät ihmiset ovat kiinni siitä, että se on huijaus eikä innovoinnin alalla haluaisi sinun uskovan. From artikkeli: "Tämä on huono kokeilu, että teollisuus on pakottaa kuluttajat tukea. Ja koska he eivät voi luoda parempi tuote, he ovat yksinkertaisesti tarttui 3D kuin markkinointikikka että viihde-ja elektroniikkateollisuudelle voi käyttää huijata ihmisiä ajatella, että he saavat erinomaisen kokemuksen. Se on vain toimi, koska vain tarpeeksi ihmisiä laskenut huijaus pitää sen hengissä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa on myydä noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Viikko tieteessä: polkupyörät, itsekorjautumiskokeille polymeerit, ja lisää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yZ_wUqItfgQ/week-in-science-bicycles-self-healing-polymers-and-more.ars:


Liikkuva polkupyörää pystyasennossa-mutta ei syystä ajattelimme : Miksi polkupyörät niin vakaa, kun he liikkuvan? Selitys sait oman lukion fysiikan luokka ei selvästikään ole koko tarina.


Uusi joustava polymeeri itsestään paranee vain minuutti : itsekorjautumiskokeille elastomeerinen polymeeri voidaan sulkea leikkausten jälkeen noin yhden minuutin UV-valossa. Tutkimus tuo meidät huomattavasti lähemmäs saada itsekorjautumiskokeille polymeerien markkinoilla.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Piraattipuolue Kanadan Promises VPN For Freedom

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1KJlBQTufZY/Pirate-Party-of-Canada-Promises-VPN-For-Freedom:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Piraattipuolueen Kanadan on ilmoittanut, että se laajentaa VPN alunperin perustettu, jotta ihmiset Tunisiassa selata vapaasti ja Internet-sensuuri otettiin käyttöön siellä. Kanada voi pian olla vielä lisätä, koska päätös Kokoomus on vannoi käyttöön lakiesityksen, joka toisi ennennäkemättömän järjestelmällinen sieppaus ja seuranta kanadalaisten henkilökohtaista viestintää. Joten Piraattipuolueen Kanadan on ilmoittanut, ettei se ulottaa palvelun kanadalaisten. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.