torsdag den 16. december 2010

Ranskan hallitus ei voi nyt Sensuuri Internet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sntCIJpgSsw/story01.htm:
Psychophrenes kirjoittaa "uusi episodi Ranskan internet lainsäädännössä - Ranskan ministerit ovat läpäisseet lakiesityksen (alkuperäinen ranskaksi), jonka hallitus lisätä minkä tahansa sivuston mustan listan, jossa yhteyksien tarjoajat on valvoa. Tämä musta lista on määritelty Hallitus vain, ilman väliintuloa oikeusjärjestelmän. Vaikka alun perin vastaan pedo-pornosivustoa, tämä lakiehdotus on jo vanhentunut, kuten Hadopi sen aikaa, vaan tietä maailmanlaajuisen sensurointia "ranskalainen internet." "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




CA: n ensimmäisen Molten Salt Energia laitoksista

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c1n8VkH44Cg/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Tänä vuonna olemme nähneet sula suola voimalaitosten alkaa hakemaan vauhtia ympäri maailmaa, ja nyt tekniikka on lämpenemässä yhdysvalloissa - Kalifornia juuri hyväksytty ensimmäiset sula suola energian kasvi. Designed by SolarReserve, että laitoksessa käytetään heliostats keskittyä lämpöenergia on Power Tower täynnä suolaa, joka on päässyt hyvin korkeissa lämpötiloissa (yli 1000 astetta Fahrenheit) ja mahtuu lämpöä erittäin pitkä aika. Heat tästä varauksesta sula suola voidaan sitten pumpataan höyrynkehitin tarjota on-demand energian kauan kun aurinko on laskenut. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Engadget kylkiäinen: voittaa insinööri Barbie!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/engadget-giveaway-win-a-computer-engineer-barbie/:
Olet luultavasti jo tietävät tämän, mutta täällä Engadget, me rakastamme lukijoillemme. Ja kun saamme tilaisuuden, me rakastamme antaa vähän takaisin. Tänään olemme iloisia, että uusi insinööri Barbie tarjota jopa yksi satunnainen, onnekas kommentoija. Tämä Barbie on uusi ura ja uusi asenne ottelun, ja mielestämme hän on aika siistiä. Kaikki sinun täytyy tehdä voittaa hänet on jättää kommentin alapuolella - lukemisen jälkeen sääntöjä, tietenkin.

Kiitos Mattel tarjota meille nukke.

Sääntöjä:
  • Jätä kommentti alle. Kaikki kommentti käy.
  • Voit antaa vain tämä tietty kylkiäinen kerran. Jos annat tämän kylkiäinen useammin kuin kerran sinut hylätään automaattisesti, jne. (Kyllä, meillä on robotteja, jotka tarkistavat huolellisesti tasapuolisuuden varmistamiseksi.)
  • Jos kirjoitat enemmän kuin kerran, vain aktivoida yhden kommentin. Tämä on melko itsestään selvä. Vain olla varovainen, ja sinun on hieno.
  • Kilpailu on avoin kaikille asukkaille 50 osavaltiota, District of Columbia, ja Kanada (lukuun ottamatta Quebec), 18 tai vanhempi! Anteeksi, emme tee tätä sääntöä (vihaamme ei kukaan), joten vihainen meidän asianajajia ja Kilpailu lakeja jos sinulla olisi hullu.
  • Voittajat valitaan sattumanvaraisesti. Neljä voittajaa saavat yhden insinööri Barbie.
  • Jos olet valinnut, saat ilmoituksen sähköpostitse. Voittajat on vastattava kolmen päivän kuluessa kilpailusta. Jos et vastaa tämän määräajan kuluessa, toinen voittaja valitaan.
  • Viestit voidaan esittää vasta keskiviikko 22 joulukuu 2010, klo 23:59 ET. Onnea!
  • Koko säännöt löytyvät täältä.

Engadget kylkiäinen: voittaa insinööri Barbie! perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 14:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Fossiiliset Connected katsella käsite näyttää erittäin info Android tai Blackberry luurin, näyttää hyvältä tee sitä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/fossil-connected-watch-concept-displays-vital-info-from-your-and/:
Toki yritysten ei ole ollut liian paljon menestystä kytketty kellot - Muistan SPOT ? Mutta älä menetä toivoa! Fossiiliset Connected katsella käsite osoittaa, että ainakin joku vielä yrittää saada ranne-pohjainen chronometers osaksi 21. vuosisadalla. Tämä kello on suunniteltu pariksi Android tai Blackberry luurin Bluetooth näyttää sää, soittajan tiedot, tekstiviestejä, niin edelleen ja niin edelleen. Ja toisin kuin monet kellot näemme tässä tilassa, se todella näyttää pirun hyvältä. Jää nähtäväksi, milloin nämä tekevät sen markkinoille (tällä hetkellä yritys on hajautusfunktiolla ulos käsite ja "osoittaa heille noin Silicon Valley" mukaan Robert Scoble), mutta kun ne eivät heidän pitäisi myydä noin 200 dollaria. Katso tarkemmin tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Fossiiliset Connected katsella käsite näyttää erittäin info Android tai Blackberry luurin, näyttää hyvältä tee sitä

Fossiiliset Connected katsella käsite näyttää erittäin info Android tai Blackberry luurin, näyttää hyvältä tee sitä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 14:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Nörttihenkiset gadgetit | lähde Scobleizer | Lähetä | Kommentit

Chrome heittää Flash Into Sandbox

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2-szpmQeHuk/story01.htm:
wiredmikey kirjoittaa "Google ilmoitti tänään, että se laajentaa Chromen sandboxing-teknologia Flash Player plug-in." eristetty "tekniikka on menetelmä eristää sovelluksen muusta käyttöjärjestelmästä ja tiukasti valvomalla resursseja. mukaan Google , uusi sandboxing ominaisuus lisää lisäsuojaa ja auttaa käyttäjiä suojautumaan haitallisilta jotka yrittävät kaapata järjestelmiä tai varastaa tietoa järjestelmästä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Motorolan Stadian tavaramerkin hakemus vihjaa laite pelaamista / fitness ominaisuudet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/motorola-stadia-trademark-application-hints-at-device-with-gam/:
Se ei ole aivan ton mennä, mutta tavaramerkkihakemukseen äskettäin jättänyt Motorolan sanaa "Stadia" on ainakin avannut muutamia mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Vaikka (toistaiseksi olematon) kyseinen laite on näennäisesti puhelimeen liittyviä koska tavarat ja palvelut Motorola on odottava on peitetty, sovelletaan myös nimenomaan mainitaan "peli laitteen luonteen kannettavat yksiköt elektronisten pelien käyttö ulkoisen näyttöruudun tai seurata "sekä useita kunto liittyviä toimintoja kuten syke, nopeus ja kalorit seurantaan. Tämä jälkimmäinen vähän on vielä tukena erillinen "Stadia" tavaramerkki jättämän anomuksen Motorola jo marraskuussa, jossa nimenomaisesti sisälly "kunnon valvontalaitteet." Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Jos meillä oli kai meillä halua sanoa, että jonkinlainen kunto tarvike on tarkoitettu käytettäväksi puhelin (mahdollisesti joitakin pelin kaltaisia piirteitä). Valitettavasti vierasta on noin voimme tehdä tällä hetkellä.

Motorolan Stadian tavaramerkin hakemus vihjaa laite pelaamista / fitness ominaisuuksia perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 13:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PocketNow , Puhelin Areena | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

OnLive Game System tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/onlive-game-system-review/:
Olemme vielä vähän keinoja päässä täysin käytettävissä tietokoneet , jotka eivät kaikki pilvi, mutta jos kaikki haluamasi on täysin virtuaalinen pelikonsoli kytketty televisioon, voit ostaa sellaisen nyt. Kahdeksan vuotta Phantom hitaasti mutta nauroi pois maapallolta, OnLive MicroConsole täyttää samat lupaus: se laatikko alle tuuman pitkä, että purot pelejä tehokkaalla kauko-palvelimia. Olemme jo kertoneet, mitä odottaa siitä OnLive Game System, mutta nyt me olemme antaneet sen meille kaikille, me voimme auttaa sinua löytämään vastauksen ainoa jäljellä oleva kysymys: kannattaako rahat?

Jatka käsittelyssä OnLive Game System tarkastelu

OnLive Game System tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 13:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Tutkimus osoittaa, että Fox News Tekee vähemmän tietoa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RqYILVtcpNQ/story01.htm:
Tutkimus-Amerikan äänestäjiä maailman yleinen mielipide osoittaa, että Fox News katsojat ovat huomattavasti enemmän vääriä kuin kuluttajille uutisia muista lähteistä. Yksi mielenkiintoisimmista kysymyksistä oli siitä, että presidentti Obaman synnyinpaikka. 63 prosenttia Fox katsojat uskovat Obama ei syntynyt Yhdysvalloissa (tai se on epäselvä). Vuonna 2003 vastaava selvitys, Irakin sota osoitti, että Fox katsojaa oli jälleen vähemmän tietoa aiheesta kuin keskimäärin. Anna liekki sota alkaa!

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Google Maps 5.0 osumia Android sisältää uuden 3D-karttanäkymä ja offline Navigation

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/google-maps-5-0-hits-android-includes-new-3d-map-view-and-offli/:
Google ei ole koskaan pelännyt "puhalla" Google Maps, tunnetuin sen sisällyttämistä Navigation , joka tyrmäsi jalat alta paljon GPS-laitteen ja navigointi sovellus markkinoilla. Google Maps 5.0 Android saattaa vaikuttaa samalla tavalla maa järkyttävä , mutta se on merkittävä muutos perus-teknologian Google Maps. Tärkeintä on, Google on nyt käyttää vektorigrafiikkaa sen karttoja, jotka ovat skaalautuvia ja paljon kevyempi kuin perinteinen ommeltu yhteen kuvia käytetään useimmissa Google Maps ruumiillistumia. Vektorit mahdollistavat myös jotain muuta paljon seksikkäämpi: kahden sormen pyyhkäisyllä voi "tilt" kartan ja nyt sinulla 3D-näkymä maisemaan. Se ei ole aivan yhtä näyttävä kuin Google Earth, mutta se näyttää paljon enemmän hyötyä. Toinen asia nämä alhaisen kaistanleveyden vektorikarttoja avulla on offline välimuistiin karttoja, nimenomaan teidän eniten vierailtu paikoissa, ja koko matkan, että on vedetty Navigointi, mukaan lukien mahdolliset uudelleen reitittävän. Joku on Android 1.6 tai uudempi laite voi ladata 5,0 nyt ilmaiseksi, mutta 3D-ja offline-ominaisuudet ovat 2.0 + vain.

Jatkaa lukeneisuus Google Maps 5.0 osumia Android sisältää uuden 3D-karttanäkymä ja offline Navigation

Google Maps 5.0 osumia Android sisältää uuden 3D-karttanäkymä ja offline Navigation perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 13:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Google Mobile Blog | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Smithsonian juhlii 50 vuotta COBOL

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E_nVdb82T0k/story01.htm:
wiredog kirjoittaa "Atlantic raportoi uutisia Smithsonian National Museum of American History on uusi osa niiden verkkosivuilla omistettu dokumentoida COBOL historiaan. näyttely avautuu museon tänä keväänä."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.