torsdag den 16. december 2010

Apple Mac App Store: avoin liike alkaa 6 tammikuu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/apple-mac-app-store-open-for-business-starting-january-6th/:
Harkitse huhuja tukahdutettua. Vaikka kuiskaa, että Apple olisi käynnistymässä Mac App Storesta viimeisen vuosikymmenen (tai ensimmäinen ensi riippuen näkökulmasta), Cupertino jättiläinen on juuri vahvistanut, että se tulee olemaan 2011 ennen väestössä pääsee kaivaa kätensä siihen. 6 tammikuu on alkamispäivämäärä Mac App Storesta , ja valitettavasti niitä vielä porina pitkin OS X 10.5, niin sitten on Snow Leopard vain tapaus. Smack DAB keskellä CES, Apple aikoo vapauttaa tallentaa 90 maassa, ja se tulee ominaisuus "maksettu ja vapaa apps luokkien opetuksen, pelejä, grafiikkaa & Design, Elämäntapa, tuottavuus ja Utilities." Luonnollisesti se tulee olemaan ilmainen päivitys, ja se tulee enemmän tai vähemmän samalta kuin App Store ei iPhonessa, iPod touch ja iPad. Kuten näihin myyntipisteisiin, kehittäjät voivat määrittää hintansa ja sitten pitää 70 prosenttia tuloista (jos se on maksettu app). Niin, kuka on valmis puhaltaa hieman Santa rahaa rengas ensi vuonna?

Jatka käsittelyssä Apple Mac App Store: avoin liike alkaa 6 tammikuu

Apple Mac App Store: avoin liike alkaa 6 tammikuu perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 08:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Apple | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar