torsdag den 16. december 2010

Google Maps 5.0 osumia Android sisältää uuden 3D-karttanäkymä ja offline Navigation

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/google-maps-5-0-hits-android-includes-new-3d-map-view-and-offli/:
Google ei ole koskaan pelännyt "puhalla" Google Maps, tunnetuin sen sisällyttämistä Navigation , joka tyrmäsi jalat alta paljon GPS-laitteen ja navigointi sovellus markkinoilla. Google Maps 5.0 Android saattaa vaikuttaa samalla tavalla maa järkyttävä , mutta se on merkittävä muutos perus-teknologian Google Maps. Tärkeintä on, Google on nyt käyttää vektorigrafiikkaa sen karttoja, jotka ovat skaalautuvia ja paljon kevyempi kuin perinteinen ommeltu yhteen kuvia käytetään useimmissa Google Maps ruumiillistumia. Vektorit mahdollistavat myös jotain muuta paljon seksikkäämpi: kahden sormen pyyhkäisyllä voi "tilt" kartan ja nyt sinulla 3D-näkymä maisemaan. Se ei ole aivan yhtä näyttävä kuin Google Earth, mutta se näyttää paljon enemmän hyötyä. Toinen asia nämä alhaisen kaistanleveyden vektorikarttoja avulla on offline välimuistiin karttoja, nimenomaan teidän eniten vierailtu paikoissa, ja koko matkan, että on vedetty Navigointi, mukaan lukien mahdolliset uudelleen reitittävän. Joku on Android 1.6 tai uudempi laite voi ladata 5,0 nyt ilmaiseksi, mutta 3D-ja offline-ominaisuudet ovat 2.0 + vain.

Jatkaa lukeneisuus Google Maps 5.0 osumia Android sisältää uuden 3D-karttanäkymä ja offline Navigation

Google Maps 5.0 osumia Android sisältää uuden 3D-karttanäkymä ja offline Navigation perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 13:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Google Mobile Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar