torsdag den 23. december 2010

Bank of America ostaminen Loukkaava Domain Names

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ri9Maoz2pa8/story01.htm:
Nite_Hawk kirjoittaa "From artikla:" Bank of America on yleisomistukseen satoja väärinkäytön verkkotunnuksia sen ylimmän johdon ja hallituksen jäsenten mikä mielletään puolustava strategia vastaan tulevasta julkaisemisesta vahingollista sisäpiirin info ilmiantoja sivusto Wikileaks. Mukaan Domain Name Wire, Yhdysvaltain pankki on aggressiivisesti varannut tunnuksen mukaan lukien hallituksen ja ylimmän johdon nimitykset jälkeen "sucks" ja "puhaltaa". '"

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Exclusive: Dell Viiru 7 televisioidaan, tässä mainoksen käsittely

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/exclusive-the-dell-streak-7-will-be-televised-heres-the-ad-tr/:
No, se oli nopea. Ei kauan sen jälkeen näimme Dellin 7-tuumainen tabletti ansaittava WiFi sertifiointi , meillä sattui kohtelun sen in-tuotanto kaupallinen - käytetty Android maskotti ja kaikki. Tietenkin video'll touting pelaamista, sosiaali-ja internet-ominaisuuksia, mutta se sai myös Blio lukija , Stage UI (sama ihon 5-tuumainen Viiru), uusi kampanjan sloganin ("Voit kertoa [se] Dell" ), ja kyllä, jopa nimi: Viiru 7, kuten sanoi äänellä yli. Ei omaperäisin, mutta kun sai merkin , voisi yhtä hyvin pitää sen käynnissä. Näyttää siltä, että meillä on jotain muuta pitää silmällä kun CES rullina noin muutaman viikon. Peep hoito itse alle.

Exclusive: Dell Viiru 7 televisioidaan, tässä mainoksen käsittely perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 15:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Tavu Coming Back

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JwrRO5FSaKE/story01.htm:
harrymcc kirjoittaa "Yli kymmenen vuotta sen kuoleman BYTE aikakauslehti on yhä rakkaimmat tietokone-lehden kaikkien aikojen - joka työntekijät joka toinen tech mag tottunut verrataan heikompi. Ja nyt se on elpynyt, ja muodossa uuden BYTE.com. uusi versio ei ole jäljitellä painopiste vanha Tavu - se keskittyi kulutustavaroihin teknologian tuotteiden liiketoimintaympäristö - ja olen melko myönteinen se ei ominaisuus Robert Tinney taide tai eepos Jerry Pournelle sarakkeita. Mutta olen iloinen nähdessäni legendaarisen brändin takaisin käyttöön istumisen sijaan toimi. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




10 käskyt ja kiellot Tee ylläpitäjille "elämää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VqMQ19BbI4M/story01.htm:
CowboyRobot kirjoittaa "Tom Limoncelli on pala" Jono "yhteenveto Computer-Human Interaction for Management of Information Technology-luettelossa miten ohjelmisto on helppo asentaa, ylläpitää ja päivittää. FTA:" # 2. ÄLÄ ylläpito käyttöliittymä GUI. ylläpitäjien pitää komentorivityökalu rakentamista toistettavia prosesseja. Menettelyt ovat parhaiten dokumentoitu antamalla käskyjä, että voimme kopioida ja liittää menettelyn asiakirja komentoriviltä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Mighty Auton Mods tiedot jäykkyys zombie varautumisesta automaattisen (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/mighty-car-mods-details-the-rigors-of-zombie-proofing-your-auto/:
Toki on paljon ihmisiä, jotka opettavat, miten voit mod auton nopeutta, voimaa tai estetiikasta - mutta mitä asioista jotka oikeastaan väliä? Viime jakson Mighty Auto Modit yksityiskohtainen uudelleen koneistustyöt 1987 Nissan Pathfinder osaksi kulkuneuvoa hengissä jos Zombie Apocalypse (vaikka luulemme, että se auttaisi, jos robotti maailmanloppu samoin). Mitä odotat? Unssi tai ehkäisy on arvoinen kiloa parannuskeinoa, kun kaikki. Tsekkaa video - ja saada valmis - tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Mighty Auto Modit tiedot jäykkyys zombie varautumisesta automaattisen (video)

Mighty Auton Mods tiedot jäykkyys zombie varautumisesta automaattisen (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 14:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Auto Blogi | | Lähetä | Kommentit

Nuu MiniKey iPhone 4 esikatselu: Jep, toinen (iso) näppäimistö asia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/nuu-minikey-for-iphone-4-preview-yep-another-bulky-keyboard/:
Useita iPhonen näppäimistö tapauksissa ovat piipahti tapahtumat, mistä TK-421 flip-out tapauksessa ( jota tarkistetaan ) ja BoxWave Näppäimistö Buddy . Olemme viettänyt parempi osa 24 tunnin käytön suunnittelu näytettä Nuu n MiniKey QWERTY-liukusäädin iPhone 4 - odottaa "joitakin pieniä muutoksia voidaan tehdä" ennen varsinaista aloittamista - että yhtiö ystävällisesti lähettää yli. Joten, miten se pärjää?

Jatka käsittelyssä Nuu MiniKey iPhone 4 esikatselu: Jep, toinen (iso) näppäimistö asia

Nuu MiniKey iPhone 4 esikatselu: Jep, toinen (iso) näppäimistö tapauksessa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 13:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

AT & T, Verizon, RIM saada tosissaan turvallisuus mobiililaitteisiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/atandt-verizon-rim-get-serious-about-security-for-mobile-devices/:
Kuten tavallista kuin älypuhelimet on tullut, se aika, että liikenteenharjoittajat ja valmistajat alkavat tosissaan Mobile Security (ja ei, emme tarkoita iPhone liekojen ). Tuoreen Wall Street Journalin artikkelissa Verizon työskentelee parhaillaan Lookout , San Francisco-pohjainen yritys tunnetaan kauko varmuuskopio ja maantieteellisen paikannuksen sovellukset BlackBerry, Android ja Windows Mobile-laitteissa, mutta RIM ilmoitti äskettäin vähän jotain kutsutaan BlackBerry Protect , joka lupaa lukita tai jopa tuhota kadonnut puhelin, osoittaa asia kartalla ja tee säännöllisesti luokiteltujen langaton varmuuskopiointi. Ylivoimaisesti eniten kunnianhimoiset suunnitelmat artikkelissa kuitenkin kuuluvat AT & T, joka - lukuun ottamatta viime käsittelee MobileIron ja McAfee - on parhaillaan avataan uusi Mobile Security Lab New York City. Sieltä yhtiö tutkimus haittaohjelmat, madot, virukset ja muut uhat kuin ne kehittyvät mobiili alalla. "Jokainen ymmärtää, että tämä on hallitsematon ympäristö", sanoi AT & T johtaja turvapäällikkö Edward G. Amoroso. "Emme halua olla samoja ongelmia, joita meillä oli PC."

AT & T, Verizon, RIM saada tosissaan turvallisuus mobiililaitteille perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 13:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Top 10 Things et voi saada jouluksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PQSJCne0MVw/story01.htm:
Zothecula kirjoittaa "Se on tulossa hieman myöhässä viime hetken jouluostoksille lista, mutta ei hätää, useimmat meistä ulkopuolella Forbes Top 100 ei ollut varaa mihinkään näistä silti! Silti se on mielenkiintoista katsoa, mitä on mahdollista, jos sana "budjetti" ei ole sanastoa, joten tässä on katsoa, mitä ei saada jouluksi (CT: Varoitus, gizmag ominaisuudet todella tunkeileva mainonta) tänä vuonna - eniten törkeää esimerkkejä high-end ylilyönti vuodesta 2010. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Uusi IE Zero Day

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bg2xhG1TRqQ/story01.htm:
RebootKid kirjoittaa "Microsoft on julkaissut ilmoituksen uudesta Zero Day hyökkäys Internet Explorer. Kai se tulee olemaan enemmän" Script Ipana joulua "vähemmän" White Christmas ". "Ok, fess ylös - pyysi IE 0 päivää joululahjaksi? Arvaan Santa sai möykky kivihiilen sekoittaa pussi hyväkseen. Tämä hyödyntää on keskusteltu viime päivä tai niin täysi julkisuus ja useita muita alueita. Metasploit on jo moduuli käyttöön se (vain etsiä CSS & IE). Microsoft on järjestettävä neuvoa-antava 2488013 koskeva kysymys, joka ilmenee, kun erityisesti muodostetun web-sivun avulla ja saattaa johtaa koodin etäsuorittamisen on asiakas. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.