torsdag den 23. december 2010

TalkTorque robotti saa päivässä työtä kammottava oppaana museossa, TalkTorque 2 on nyt tulevaisuudessa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/talktorque-robot-gets-day-job-as-creepy-museum-guide-talktorque/:
TalkTorque robotti saa päivässä työtä kammottava oppaana museossa, TalkTorque 2 on nyt tulevaisuudessa (video)
Ikään kuin ei olisi tarpeeksi Harmaiden lentävät ympäriinsä lautasia ja suorittaa outoja kokeita meille yöllä, tiimin Tsukuba yliopiston jatkoi eteenpäin ja luonut oman. Kaksi heistä, koska itse asiassa. Se alkoi TalkTorque, lyhyt, valkoinen botti kanssa swoopy aseiden ja pää on suunniteltu auttamaan tutkimusta sanatonta viestintää. Tämä huono kaveri on vanha uutinen nyt mittasuhteisiin ohjata tullin koulun Groupware Lab. TalkTorque 2 on tullut pitkin hieman hienostunut ulkonäkö ja paksu kaulus jossa kolmikko liike-ja alue-tunnistava kamera auttaa asia selvittää, kuka sen pitäisi puhua. Tietenkin se ei vieläkään ole suussa, niin "puhuu" on laajasti käsi eleitä, se varmasti käyttää opastaa hänen aluksen tarkastus kammioon. Ei video tästä viestintävälineillä jäljempänä yhdessä joidenkin dramatisoinut kuvamateriaalia TalkTorque 2 toiminnassa.

Jatka käsittelyssä TalkTorque robotti saa päivässä työtä kammottava oppaana museossa, TalkTorque 2 on nyt tulevaisuudessa (video)

TalkTorque robotti saa päivässä työtä kammottava oppaana museossa, TalkTorque 2 on nyt tulevaisuudessa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 11:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CrunchGear | lähde Tsukuba yliopisto Groupware Lab | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar