tirsdag den 5. april 2011

Fiat menettää 10.000 dollaria jokaisesta 500 EV myy, aikoo silti saada sen Yhdysvalloissa vuonna 2012

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/05/fiat-will-lose-10-000-on-every-500-ev-it-sells-still-intends-t/:


Kaikki uusi tekniikka ei yleensä maksa käsi, jalka, ja vähän teidän järki antaa aikaisin, mutta se ylellisyys, että vakiintuneen auto markkinoilla ei ole varaa. Ottaen huomioon sen elastinen taloustieteen autonvalmistajat haluavat mennä sähkö on ollut erittäin aggressiivinen leikkaus voitot itselleen, aggressiivisuus, joka nyt on arvioitu Fiatin toimitusjohtaja Sergio Marchionne maksaa niitä niin paljon kuin 10000 dollaria per yksikkö myydään. Fiatin kuuluisa pieni auto, Cinquecento, aiotaan lyödä Yhdysvaltojen uuden EV kokoonpano vuonna 2012 huolimatta siitä, että saat olla aiheuttamatta ding yhtiön tulokseen. Se ei ole oikeastaan ​​selvää, onko Mr. Marchionne on factoring tutkimus-ja tuotekehitysmenot, vai onko hän puhuu puhtaasti ainekustannukset, vaikka Fiatin kohtalo on tuskin ainutlaatuinen - Nissan Leaf ei odoteta aiheuttavan voittoa hyvä pari vuotta vielä . Fiat 500 EV: n todennäköinen hinta välillisesti ilmi myös yhtiön pomon väitteen, että se tulee vähittäiskaupan noin kolme kertaa kalliimpaa kuin sen kaasukäyttöisten versio. Joten noin 45.000 dollaria. Ääk!

Fiat menettää 10.000 dollaria jokaisesta 500 EV myy, aikoo silti saada sen Yhdysvalloissa vuonna 2012 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 huhtikuu 2011 16:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Autoblog Green | lähde Automotive News Europe | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Apple julkaisee IAD Galleria app: kaikki ilmoitukset, kaiken aikaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/05/apple-releases-iad-gallery-app-all-ads-all-the-time/:


Väsynyt apps aina saada tavalla mainosten? Ei app. että.

Apple julkaisee IAD Galleria app: kaikki ilmoitukset, kaiken aikaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 huhtikuu 2011 16:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Apple Otsikot | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Patent Troll menossa, kun Alzheimerin Tutkijat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fxg_mf5TH98/Patent-Troll-Going-After-Alzheimers-Researchers:

Anonyymi lukija lähettää tämän Ote Nature News: "verkkosivuilla Alzheimerin Institute of America (AIA) ei paljasta paljoakaan organisaatio, mutta kuvaa sitä sitoutunut tukemaan tutkimusta ja potilaille. Ihmisten keskuudessa, jotka opiskelevat Alzheimerin tauti, mutta , AIA, joka perustuu St Louisissa, Missourissa, tunnetaan parhaiten arkistointi oikeusjuttuja vastaan ​​yritykset ja tutkijat - käytäntö, että tutkijat sanovat saattaa vaikeuttaa kehitystä tutkimuksen torjumiseksi pelätty tauti. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






GNOME vs. KDE: viimeisimmät

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yv1vGiX13e0/GNOME-vs-KDE-the-Latest-Round:

jammag kirjoittaa "keskustelu siitä, KDE tai Gnome on parempi Linux on jo pitkään. Mutta kuten Linux asiantuntija Bruce Byfield käsittelee, se on tullut tuore luku nyt, että molemmat työpöytäympäristössä on versioita, jotka poikkeavat huomattavasti niiden ruumiillistumia vain muutaman vuoden takaisin. Lisäksi "erot KDE 4.6 ja GNOME 3 (uusimmat) on suurempi kuin koskaan aiemmin", hän kirjoittaa. Casting syrjään tavallista diplomatian Byfield myöntää, että hän on kuullut ylistäviä arvosteluja GNOME 3, mutta on eri mieltä: "Epäilen, että suurin osa käyttäjistä ovat todennäköisesti tyytyväisiä KDE 4.6 kuin GNOME 3."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Panasonic heittää ulos uusia sovelluksia vuoden 2011 Viera Connect-tv, menemme käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/05/panasonic-rolls-out-new-apps-for-its-2011-viera-connect-tvs-we/:


Tiesimme Panasonic piti vapauttaa surmasi uusia sovelluksia sen Viera Connect televisioita, ja nyt näyttää siltä, ​​että he vihdoin valmis osuma kentällä käynnissä - sen 2011 malleja, anyway. Palaa tammikuussa yhtiö julkaisi sen Viera SDK kehittäjille, ja nyt se on muutama sana pelit ja urheiluvälineet apps osoittaa sen, mukaan lukien pitkän luvattu NBA Game Time, joka sisältää sijoitukset ja kohokohdat viime peleissä. Jos olet kiinnostunut, ei ole vielä merkkiäkään Asfaltti 5 HD, ilmoitti CES vaikka Panasonic sanoo otsikko olisi aloittaa lähitulevaisuudessa. Myös hana on MLS ja NHL sovelluksia, joista jokainen voit katsella live-pelit - jos tilaat nämä liigat "live peli paketteja. Panasonic kertoo NHL app on teilataan tämän kuukauden puolivälissä, ja voit odottaa MLS toukokuun alussa. Mitä olemme eniten innoissaan, vaikka on sovellus, joka synkronoi valitse NordicTrack Juoksumatot (ilmestyy "myöhemmin tänä vuonna"), pariksi voit ajaa ensimmäisen persoonan Näytä Google Earthissa. Emme voi odottaa aloittaa simuloitu läpi Pariisin kaduilla (vs., tiedätte, itse sinne ), mutta valitettavasti Panasonic ei ollut valmis demo App ihan vielä.



Kuten aina, Viera n sovellukset ovat järjestetty verkkoon suuria neliöitä myöten sijoitukset ja kirjataan ottelua MLS, jotka kaikki tekevät näiden joukkojen helppo navigoida kaukosäätimellä. (Me on utelias näkemään millaista peliä Asfaltti 5 kaukosäätimellä, joka sinun täytyy tehdä, jos et halua keväällä valinnainen langaton peli ohjain.) Liitäntä lisää satunnaista visuaalinen kukoistaa myös myös karuselli NHL sijoitukset ja fly-uutiset luokkiin AP: n uutinen app. Ohjelmisto on yleensä reagoi, vaikka saatat löytää itsesi odottaa muutaman sekunnin uutisia blurbs ja muut tiedot raskas herkkupaloja lataamiseen. Haluatko hiipiä huipussaan nämä sovellukset ennen kuin ne pyörivät tänä keväänä? Hit linkkiä ja tutustu galleria ja käytännön video.


Jatkaa lukeneisuus Panasonic heittää ulos uusia sovelluksia vuoden 2011 Viera Connect-tv, menemme käytännön (video)



Houkutin ja piratismi Adobe Style

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8o3i-aAjIA8/Inducement-To-Piracy-Adobe-Style:

S Vulpy kirjoittaa "virkaan Social Science Research Council: n sivuilla puhutaan, kuinka piratismi rasvoja pyörät Adobe Creative Suite markkinoilla helpottamalla käsitellä Adobe rikkomatta versioiden välinen yhteensopivuus. Lainaten:" ... tällainen ristiriita ei liittyy eksoottisia toimintoja, vain suoraan tekstin asettelu sarakkeisiin ja laatikot. sellaista tavaraa, joka on päätoiminnallisuuden julkaisujärjestelmään 1990-luvun alkupuolelta. Käännä tämän ongelman Brasiliassa tai Venäjällä, jossa tulot ovat murto-osa siitä, että Yhdysvaltain ja saat hyvin yksinkertainen tulos: massiivinen piratismi Adoben tuotteiden. Itse asiassa tämän prosessin läpi viime kuukauden 4-vuotisen hankkeen määräaika ja voisi ymmärtää yhä erittäin myötämielisesti tällaista näkökulmaa. Tämä, kuten olemme väittäneet , ei ole vika Adobe liiketoimintamalli on liiketoimintamalli. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Maailman tehokkain Rocket valmistuu vuonna 2012, SpaceX sanoo

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dI7Fp1zPPxo/Worlds-Most-Powerful-Rocket-Ready-In-2012-SpaceX-Says:

Velcroman1 kirjoittaa "Elon Musk, miljonääri perustaja yksityisen tilan yhtiön Space Exploration Technologies Corp (SpaceX lyhyen) sanoi kauan suunnitellun Falcon Raskaiden ajoneuvojen olisi valmis nosta lopussa 2012. Raketti, jota hän kutsui eniten voimakas maailman kykenisi ottamaan miesten International Space Station, pudottamalla ajoneuvot ja astronauttien kuuhun - ja ehkä jopa risteilyt Marsiin ja takaisin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Solar Storm Lähes pyyhkii pois NASAn Messenger

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/usk6cE1mn90/Solar-Storm-Nearly-Wipes-Out-NASAs-Messenger:

tcd004 kirjoittaa "Oli läheltä piti viime viikolla, kun valtava koronan häätö lähes osui Merkurius ja maata kiertäviä Messenger avaruusalus. Tutkijat Space Weather Laboratorio lensi toiminnan mallintaminen tapahtuma selvittää, miten lähellä se oli tullut avaruusalus käyttäen tietoja Twin STEREO aurinko tarkkailijoina. Ryhmä käyttää animoitu malli nimeltään WSA-Enlil, nimetty sumerilaisten taru tuuli ja myrskyt. Enlil, joka kuluu kruunu sarvista, on tunnettu siitä, lempeä mutta myös julma jumala, joka lähettää edelleen onnettomuuksien myös suuri tulva, joka pyyhki pois ihmiskunnan. Onneksi Messenger pakeni Enlil vihan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






App katsaus: SPB Shell 3D Android

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/05/app-review-spb-shell-3d-for-android/:


Kuten me kaikki tiedämme, kauneus Android johtuu siitä, että saat erilaisia ​​vaihtoehtoja, kun se tulee laitteisiin ja käyttöliittymä, vaikka tämä voi joskus olla kaksiteräinen miekka . Onneksi käyttäjät, jotka ovat kyllästyneet niiden paisunut Android käyttöliittymän mutta eivät halua (tai voi olla) pelleillä ROM nyt on toinen helppo ratkaisu. Jäähdytys on uuni telineeseen on SPB: n Shell 3D app Android, joka asentaa korvaavan (mutta irrotettavissa) aloitusnäytön mukana joitakin näppäriä vimpaimia (radio kytkimet, taustavalo himmennin, sääennuste ja 3D-kartan, kellon yli 60 nahat, maailman aikaa 3D maapallo, jne.) ja Resizeable kansioita.



Kuten huomaatte yllä, kohokohta näyttää tässä viileä näköinen 3D-karuselli kytkentään välillä jopa 16 paneelit, ja voi laukaista joko koskettamalla tai vaakasuunnassa vetämällä alhaalta keskimmäistä painiketta. Vaikka on karuselli-tilassa, voit myös järjestellä paneelit, muuttaa niiden väriä tai pyyhkäisemällä pois ylimääräinen paneelit. Kaikki tämä edellyttää manuaalisia käsittelyssä meidän loppuun, joten se on turvallista sanoa, että tämä on melko intuitiivinen sovellus. Lue mitä suorituskyky on.


Jatka käsittelyssä App katsaus: SPB Shell 3D Android


App katsaus: SPB Shell 3D Android perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 huhtikuu 2011 13:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

FCC.gov: Modern Open Platform

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/grz6WyXn25I/FCCgov-A-Modern-Open-Platform:

Anonyymi lukija kirjoittaa "FCC.gov juuri käynnistänyt julkisen beta, joka pyritään ottamaan viraston tulevaisuuteen. 1350000 dollaria sivusto noudattaa WhiteHouse.gov johtaa Drupalin. Viraston johtaja Steven Van Roekel puhui O'Reilly noin viraston push avoimen alustan: "Se ei ole läpimurtoa kamaa, mutta se on läpimurto hallitus."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.