tirsdag den 5. april 2011

App katsaus: SPB Shell 3D Android

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/05/app-review-spb-shell-3d-for-android/:


Kuten me kaikki tiedämme, kauneus Android johtuu siitä, että saat erilaisia ​​vaihtoehtoja, kun se tulee laitteisiin ja käyttöliittymä, vaikka tämä voi joskus olla kaksiteräinen miekka . Onneksi käyttäjät, jotka ovat kyllästyneet niiden paisunut Android käyttöliittymän mutta eivät halua (tai voi olla) pelleillä ROM nyt on toinen helppo ratkaisu. Jäähdytys on uuni telineeseen on SPB: n Shell 3D app Android, joka asentaa korvaavan (mutta irrotettavissa) aloitusnäytön mukana joitakin näppäriä vimpaimia (radio kytkimet, taustavalo himmennin, sääennuste ja 3D-kartan, kellon yli 60 nahat, maailman aikaa 3D maapallo, jne.) ja Resizeable kansioita.



Kuten huomaatte yllä, kohokohta näyttää tässä viileä näköinen 3D-karuselli kytkentään välillä jopa 16 paneelit, ja voi laukaista joko koskettamalla tai vaakasuunnassa vetämällä alhaalta keskimmäistä painiketta. Vaikka on karuselli-tilassa, voit myös järjestellä paneelit, muuttaa niiden väriä tai pyyhkäisemällä pois ylimääräinen paneelit. Kaikki tämä edellyttää manuaalisia käsittelyssä meidän loppuun, joten se on turvallista sanoa, että tämä on melko intuitiivinen sovellus. Lue mitä suorituskyky on.


Jatka käsittelyssä App katsaus: SPB Shell 3D Android


App katsaus: SPB Shell 3D Android perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 huhtikuu 2011 13:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar