tirsdag den 5. april 2011

AMD alusten 32nm quad-core Llano APU, arvioi järjestelmien myöhemmin tällä vuosineljänneksellä "

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/05/amd-ships-32nm-quad-core-llano-apu-expects-systems-later-this/:


Whoa, Nelly! AMD, yritys, joka on kamppaillut naulaan aluksella päivämäärien takavuosina, on juuri vetänyt perimmäinen 180. Jos sinun muistaa, että olemme kuulleet viime kuussa, että sen neliytiminen Llano APU oli radan Q3 2011 julkaisu , mutta nyt olemme sana suoraan hevosen suusta, että kanne on menossa alas paljon nopeammin. Itse asiassa, AMD: n Singaporen tehtaan juuri juhlinut ensimmäinen lähetys yhtiön 32nm Llano-sarja Apuvoimalaitteet, jossa on erillinen tason grafiikkaa ja lupaus muuttaa tapaamme ajatella netbook / nettop / ultrakannettava suorituskykyä. Tietenkin vain siksi näitä pelimerkkejä menossa ulos OEM-kumppanit ei tarkoita, että he ovat gracing sivut suosikki Tietokonevalmistaja huomenna, talousjohtaja ja väliaikainen toimitusjohtaja Thomas Seifert toteaa, että AMD on innolla Llano - pohjaisissa tietokoneissa tämän vuosineljänneksen aikana, mutta koska Q2 juuri menossa, emme voi odottaa vähän aikaa vielä. Mikään kuin pieni Zacate vuorovesi olet yli välin, eikö?

Jatkaa lukeneisuus AMD alusten 32nm quad-core Llano APU, arvioi järjestelmien myöhemmin tällä vuosineljänneksellä "


AMD alusten 32nm quad-core Llano APU, arvioi järjestelmien myöhemmin tällä neljänneksellä " alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 huhtikuu 2011 02:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Hot Hardware | lähde AMD | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar