lørdag den 18. december 2010

ITU taipuu myöntää, että termi "4 G" voitaisiin soveltaa LTE, WiMAX ja "kehittynyt 3G-teknologioiden"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/itu-capitulates-admits-that-the-term-4g-could-apply-to-lte-w/:
Vaikka se seisoo lujana määritelmää alkuperäisessä 4G eritelmä - IMT-Advanced - mikä vain WiMAX 2 ja LTE-Advanced hetkellä pystyvät täyttämään, ITU on helpottaa pois sen aiemmin rhetroic , myöntää, että termi "4G" realistisesti voitaisiin soveltaa "alansa edelläkävijöitä näiden tekniikoiden, LTE ja WiMAX ja muut kehittyneet 3G-teknologioiden tarjoaa huomattavan korkean suorituskyvyn parantamiseen ja valmiudet suhteessa alkuperäiseen kolmannen sukupolven järjestelmien nyt käytössä." Koko tappelu alkoi, kun harjoittajat ympäri maailmaa käyttöön LTE ja WiMAX-verkkoja (köh, Sprint ja Verizon) heittelivät "4G" vaalikausi noin hyvin, hyvin löyhästi - ja luotto-verkot ovat kiistatta sukupolven yli CDMA2000 ja UMTS / HSPA, joten jos jotain, olisimme vika ITU lähtiessään modernin verkkoon ilman sukupolvi soittaa omia. "Kehittynyt 3G-teknologioiden" sanahelinä on ITU: n lausunto ei ilmeisesti vielä jättää tilaa T-Mobile USA: n väite siitä, että sen 21Mbps HSPA +-verkko muodostaa 4G ... niin joo, pisteet yksi markkinointikampanjoita. Tietenkin mikään näistä harjoittajat koskaan suunnitellut taipumaan ITU: n suositusten joka tapauksessa, joten päätös ei ole juurikaan käytännön merkitystä - juuri tietää, että todellinen 4G nopeudet ovat vielä muutaman vuoden kuluttua.

[Kiitos, Nate]

ITU taipuu myöntää, että termi "4 G" voitaisiin soveltaa LTE, WiMAX ja "kehittynyt 3G-teknologioiden" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 17:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Slashdot | lähde ITU | Lähetä | Kommentit

Liity Maailmanlaajuinen Planet haku

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ik-YqGarSdQ/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Tähtitieteilijät ovat etsineet ulkomaalainen maailman yli 15 vuotta, ja nyt sinäkin voit liittyä haku. Planet Hunters hanke on uusin kansalainen ja tieteen kampanjan järjestämä laivaväen Zooniverse. Sadattuhannet tietokoneen käyttäjät ovat jo avuksi Zooniverse luokitella galakseista Galaxy Zoo ja analysoida Kuun kraattereita kautta Moon Zoo. Tämän uuden hankkeen tavoitteena on rekrytoida käyttäjät voivat tarkistaa keräämät NASAn Kepler tehtävä, jonka odotetaan havaita satoja maankaltainen planeettojen alueella tähdistö Cygnus. Keplerin tiede joukkue havaitsee planeettoja etsimällä hienoinen himmeneminen on tähti valo, joka aiheutuu, kun planeettojen levy kulkee yli. Tekemällä tarkkoja mittauksia, että määräaikaistarkastukset himmennys, tähtitieteilijät voivat selvittää, kuinka suuri planeetta on siis seurata muiden tyyppisiä havaintoja vahvistaa sen olemassaolon ja arvioida sen massa. Yli 500 planeetat on löydetty yli aurinkokunnan ja Kepler on juuri aloittelemassa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Käsite Ink tiedotteet Adam esittelyvideo, yrittää selittää itsensä (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/notion-ink-releases-adam-demo-video-attempts-to-explain-itself/:
Kuten lupasin , käsite Ink on juuri julkaissut videon Adam tabletin toiminnassa, jossa on että upea uusi Eden UI - ensimmäinen kenenkään nähnyt laitteen , sillä sen ensimmäinen toimiva prototyyppi . Vaikka materiaalia itse on valitettavan heikkolaatuista, se näyttää osoittavan laitteen hieman arvoinen hype, jossa reagoiva näyttö, multitask-ystävällinen liitäntä ja kytke n 'play oheislaitteet - vaikka olemme tilalta pois Pixel Qi näytön testit ja jotkut lähikuva laukausta ennen kuin sijoittaa kaikki tilaukset itse. Käsite Ink erikseen mainita laulu kriitikko AndroidPolice käynnistää videon ja antoi julkaistu haastattelu liikaa, joten jos olet mitään epäilyksiä siitä tabletin ominaisuuksia, sinun paras pää alas meidän lähde linkkejä.

Kehittäminen ...

Käsite Ink tiedotteet Adam esittelyvideo, yrittää selittää itsensä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 16:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Android Poliisi (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Tietosuoja huolia Android ja iPhone Apps

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-z9AIekozoo/story01.htm:
carre4 kirjoittaa The Wall Street Journal on tullut ulos artikkelin, jossa he tutkivat 101 suosittu älypuhelin apps ja osoittavat, että 56 heistä välittää erilaista tietoa myös ainutlaatuinen puhelin tunnuksia, ikä, sukupuoli, postinumerot ja paikka ad yrityksille. Artikkelissa on myös muun muassa vastauksia rikkomatta app päättäjille ja puhuu paineita joidenkin kehittäjien tuntuu jakaa vielä enemmän tietoa, kuten Max Binshtok luoja DailyHoroscope Android, joka on kannustanut mainos-verkon avainhenkilöt välittää käyttäjien paikoissa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Tietosuoja huolia Android ja iPhone Apps

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a7Y2aR4_ppU/story01.htm:
carre4 kirjoittaa The Wall Street Journal on tullut ulos artikkelin, jossa he tutkivat 101 suosittu älypuhelin apps ja osoittavat, että 56 heistä välittää erilaista tietoa myös ainutlaatuinen puhelin tunnuksia, ikä, sukupuoli, postinumerot ja paikka ad yrityksille. Artikkelissa on myös muun muassa vastauksia rikkomatta app päättäjille ja puhuu paineita joidenkin kehittäjien tuntuu jakaa vielä enemmän tietoa, kuten Max Binshtok luoja DailyHoroscope Android, joka on kannustanut mainos-verkon avainhenkilöt välittää käyttäjien paikoissa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Velocity Micro 7-tuumainen Cruz T301 Android 2.0 tabletti pinnat Amazon, merenkulku nyt 250 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/velocity-micros-7-inch-cruz-t301-android-2-0-tablet-surfaces-on/:
Se on kuin Cruz Tablet , mutta T301 heitetty yhdistelmä. Kaikki leikkisä syrjään, olimme vetoa, että valtaosa simpletons huomaisi eroja nykyisten Cruz Tablet ja T301 yhdellä silmäyksellä, ja rehellisesti, toivomme Velocity Micro olisit tehnyt vähän työtä korjaamiseksi. Jostain syystä, 7-tuumainen liuskekivi on kuljettava Android 2,0, ja vaikka 800 x 600 kapasitiivinen kalkinpoistotarpeen kuulostaa ihana todellakin, se on vaikea saada pännii Facebookiin tällaisen tunkkainen käyttöjärjestelmä. Niille välinpitämättömiä kanssa ylellisyys läsnä Eclair ja Froyo, siellä 802.11n WiFi radio, sisäänrakennettu Kindle app ja käyttäjän vaihdettavissa Li-Ion-akku, joka voi kestää jopa kymmenen tuntia hyvä päivä ... tai niin yhtiö sanoo. Epäilemättä esiin tässä hinta - juuri 249,99 dollaria, se on ehdottomasti hiljalleen alas LCD e-lukija alueella, jossa on paljon kelloja ja pillejä käynnistää. Hän merenkulku tänään, jos olet niin taipuvainen.

Velocity Micro 7-tuumainen Cruz T301 Android 2.0 tabletti pinnat Amazon, merenkulku nyt 250 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 15:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Laptoping | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Spamhaus mukaan DDoS Yli Wikileaks.info

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c_VQ9TeV8R0/story01.htm:
achowe kirjoittaa "Steve Linford on spamhaus lähetti tämän yksityisen anti-spam-lista ja pyysi, että viestin ulos ja kauas:" Jos puhuu selvää rikollisryhmien sijaitsee wikileaks.info peili IP, spamhaus parhaillaan DDoS vuoteen AnonOps. Koska sivustomme ei pääse nyt [todella satunnaista], emme voi jatkaa varoittaa Wikileaks käyttäjiä ei lataa asioita Heihachi aikana. ... AnonOps ei pidä meidän artikkeli päivitys, tässä me olemme sanoneet ja mitä toi DDoS meitä. "päätteeksi tämän viestin:" spamhaus edelleen varoittaa Wikileaks lukijat varmista, että ne ovat katsoneet ja ladata asiakirjoja vain virallisen Wikileaks peilipalvelimilla. Emme väitä, "älä mene Wikileaks "sanomme" Käytä wikileaks.ch palvelimen sijaan. "" Tässä on spamhaus täysi varoitus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




ExoPC nyt valmiiksi, jotta Microsoftin Store, merenkulku ensi viikolla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/exopc-now-up-for-pre-order-at-microsoft-store-shipping-next-wee/:
Odottanut tilata ExoPC täällä USA: ssa? No, tänään on päivä - ExoPC on juuri ilmoittanut, että se lyöttäytyi yhteen Microsoftin ikioma tallentaa tuo sinulle 11,6 tuuman Windows 7 tabletin. On vain yksi kokoonpano tällä hetkellä, mutta 699 dollaria ostaa sinulle melko ohut 0,5 tuuman liuskekivi, jossa 64 Gt: n Flash-muisti, Intel Atom N450-prosessori, 2GB RAM, Windows 7 Home Premium ExoPC ainutlaatuinen käyttöliittymä kerros, ja eteen päin 1,3 megapikselin kamera. Kuten että UI, ExoPC juuri kertonut meille, että merkittävä päivitys olisi tulossa ensi viikolla ja että se tulee muuttamaan joitakin asioita, joita meillä oli meidän pikaista tarkistamista yksikkö . Liuskekivi on parhaillaan valmiiksi järjestystä Microsoft Store sivuilla, mutta emme kertoneet sitä alkaa kuljettava ulos ensi viikon alussa. Ja jos odotat tsekkaamaan henkilökohtaisesti ennen vetäytymistä muovi, kuulemme ne olisi perillä kaikki Microsoft vähittäiskaupan paikoissa pian - ilmeisesti, San Diego ja Scottsdale jo 'em varastossa. Hei, näyttää Mr. Ballmer on oikeassa, meillä on Win 7 tablettia tämän "ratkaisevaa lomakautta . "

ExoPC nyt valmiiksi, jotta Microsoftin Store, merenkulku ensi viikolla alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 14:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Microsoft Store | Lähetä | Kommentit

Alkuaineiden jaksollinen saada päivitys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yWnCqNKSGK4/story01.htm:
Lazarian kirjoittaa "Tutkijat ympäri maailmaa ovat ojensi päivitys Alkuaineiden jaksollinen. Erityisesti ne muuttuvat miten atomi painot kymmenen elementtejä on ilmaistu. Artikkelista:" Esimerkiksi rikki on yleisesti tunnettu on vakio atomipaino 32,065. Kuitenkin sen todellinen atomipaino voi olla missä tahansa välillä 32.059 ja 32.076, riippuen siitä missä elementti on löytynyt. '"

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.

Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.

Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.

Viewsonic G Tablet veti Staples tavaratalot, "valmistusvirhe" syyttää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/viewsonic-g-tablet-pulled-from-staples-stores-manufacturing-de/:
Voi poika, olemme ei ole ujo noin rakkautemme Nvidian Tegra 2 , mutta tabletit, jotka on päättänyt käyttää sitä toistaiseksi pitää täyttää samat kurjat loppua: keskeyttämiseen työntekijäpuoli saatavuus. Ensimmäinen Toshiba Folio 100 vähän British pöly koska joukko laadunvalvonta kysymyksiä , ja nyt ViewSonic G Tablet on tulossa sen lähtöpassit päässä Staples, vain "valmistusvirhe" mainittu syy. Jos emme hyväntekeväisyyshankkeille sieluja, voimme ehdottaa vika, ettei tämä tabletti ei ollut kovin hyvä vielä joku vielä päätti valmistaa sitä. Let's olla kiireinen, mutta - se on hyvä nähdä, mitä Office Depot tekee sillä sen varaston ennen kokonaan kirjallisesti G Tablet pois.

[Kiitos, Rob]

Jatka käsittelyssä Viewsonic G Tablet veti Staples tavaratalot, "valmistusvirhe" syyttää

Viewsonic G Tablet veti Staples tavaratalot, "valmistusvirhe" syyttää perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 13:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Altistaminen Link Between Matkapuhelimet ja Hedelmällisyys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3733mFLP7OQ/story01.htm:
ApharmdB kirjoittaa "Me usein narista huonosta laadusta tieteen raportointi tiedotusvälineissä. Guardian Blogger matematiikan osasto Queen Mary, University of London on tehnyt hunajapurkiksi lehdistötiedotteen, miten pahalta se voi saada. (Tai ehkä on hauskaa uistelu media?) tilastollinen käytetään vahva yhteys määrä matkapuhelinmastojen alueella ja kuinka monta elävänä syntyneitä. Tietenkin, ei ole syy-yhteyttä, koska he ovat molemmat sen sijaan perustuvat kolmas muuttuja, paikallisen väestön kokoa. Slashdot lukijat voivat pitää silmällä uutislähteistä viikonloppuna nähdä kuinka paljon pitoa tarina saa ja katsella junaonnettomuuteen reaaliajassa! "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.