onsdag den 9. februar 2011

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli Nokia C5, mobiili-, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Mitä käyttöjärjestelmää Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka on tunnettu tähän saakka niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy tallentaa Nokia Ovi Store ja Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia mobiililaitteille Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokia C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Kirja-arvostelu: PostgreSQL 9.0 High Performance

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3khsiVl_Tao/Book-Review-PostgreSQL-90-High-Performance:
eggyknap kirjoittaa "Kiitos suurelta osin usein aggressiivisesti" nosql liikkeiden tietokannan suorituskyvyn on saanut paljon lehdistön viime vuosina. organisaatioihin: suuriin ja pieniin ovat korvanneet perinteisen relaatiotietokannan sovellusten kaltaisia uusia teknologioita avain-arvo myymälöissä, asiakirja tietokantojen ja muiden järjestelmien kanssa erittäin fanfaari ja usein suuri menestys. korvaamalla tietokantajärjestelmän jotain täysin erilaista on vaikea yritys, ja nämä uudet tietokantajärjestelmiä saavuttaa merkittäviä tuloksia pääasiassa koska ne hylkäämään joitakin takeita perinteisen tietokannan järjestelmät ovat aina. " Pidä käsittelyssä loput eggyknap katsaus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Palm Pixi Plus vs. HP Veer: mikä on muuttunut?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/palm-pixi-plus-vs-hp-veer-whats-changed/:
Jos pidät 'em söpö, pieni, ja (oletettavasti) halpa, HP: n ilmoitus tänään Veer pitäisi tehdä sinusta melko tyytyväinen - pinnalle, se näyttää hiipuu ennen , mutta todella, voit ajatella sitä asianmukaisesti Pixi / Pixi Plus seuraaja. Let's katsomaan mikä erottaa nämä kaksi pahoja poikia erillään toisistaan.

Jatka käsittelyssä Palm Pixi Plus vs. HP Veer: mikä on muuttunut?

Palm Pixi Plus vs. HP Veer: mikä on muuttunut? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 15:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

HP Kosketusalusta ensimmäinen käytännön!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-touchpad-first-hands-on/:
Tähän mennessä te tiedätte, miten HP: n uusi liuskekiveä verrata joukko - nyt, miten se näyttää läheltä ja henkilökohtaista. Saimme juuri käsiimme, että dual-core Palm webOS tabletti täällä San Franciscossa, ja se kaunotar, jossa ohut musta profiili korostaa loistava 9,7-tuumainen näyttö. Palaamme käden käänteessä joidenkin mielikuva, että uudenaikainen Napauta Jaa ja kortti-pohjainen moniajo, mutta nyt vain herkutella silmäsi kuvagalleriassa alla.

HP Kosketusalusta ensimmäinen käytännön! perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 14:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Etsitkö meidän Motorola Atrix 4G uudelleen?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/looking-for-our-motorola-atrix-4g-review/:
Hei siellä. Kyllä, sinä. Jos etsit ulos Motorola Atrix 4G uudelleen - älä masennu. Saimme juuri käsiimme laitteen eilen (joka on meille mies-käsittely on ylhäällä), ja olemme parhaillaan laskemisen kautta sen vauhti (yhdessä kannettavan telakan, HD / desktop telakka, ja kaikki tarvikkeet ). Emme usko 24 tuntia oli aivan tarpeeksi ikkunan kertoa, kuinka me todella ajatteli tästä mahtavasta laitteesta, joten annamme itsellemme tilaa ja aikaa mielestämme on tarpeen asianmukaisesti tarkistaa puhelin ja kaikki sen toiminnot. Älä huoli, meillä on täysi, aitoa Engadget uudelleen ylös lähipäivinä (luultavasti viikon lopulla).

Nyt voimme sanoa, että olemme melko vaikuttunut laitteen paahtava nopeus ja upea näyttö, mutta kokemuksemme kannettavan telakan ovat kärsineet tai miss. Se on selvästi sekoitus, joka kestää vähän totuttelua - mutta olemme innoissamme mahdollisuus trimmausta alas meidän kamppeet ja matkustaa valoa. Kaksi kappaletta voisi tehdä ja tehokas yhdistelmä. Tietenkin aiomme antaa paljon tarkemmin tarkastella, niin pitää selaimen huomautti tällä sivulla täällä , ja saada valmis selville, jopa Atrix 4G on seuraava puhelin.

Etsitkö meidän Motorola Atrix 4G tarkistaa? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 15:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Atrix 4G tarkastelu | Lähetä | Kommentit

HP Pre 3 ensimmäisen käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-pre-3-first-hands-on/:
HP Pre 3 on täällä! Saimme juuri käsiimme yksi ja ampui koko joukko kuvia - katso kuvagalleria alla. Pysy kuulolla meidän ensimmäinen näyttökerrat pian. Kehittäminen ...

HP Pre 3 ensimmäisen käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 14:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Palm Pre 2 vs. HP Pre 3: mikä on muuttunut?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/palm-pre-2-vs-hp-pre-3-whats-changed/:
Veer voi olla kiva nippu, mutta ennen 3 on selkeästi hallitsee kuin HP: n huippu-älypuhelimeen Palm Pre 2 , ja se on onnistunut, kun roikkuu kiinni samassa muotokuva QWERTY liukusäädintä tai muoto ja suurin osa teollisen muotoilun vihjeitä. Joten, konepellin alle, mikä on todella muuttunut? Melko vähän, kääntyy pois - niin seuraa tauon rivi riviltä erittely.

Jatka käsittelyssä Palm Pre 2 vs. HP Pre 3: mikä on muuttunut?

Palm Pre 2 vs. HP Pre 3: mikä on muuttunut? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 14:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

MPAA uhkaa Katkaise Google Internet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hbZXqB14tZU/MPAA-Threatens-To-Disconnect-Google-From-Internet:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Viime kuukausina Google on saanut yli 100 tekijänoikeusrikkomuksesta varoituksia MPAA kuuluvana elokuvat studiot: useimmat on suunnattu käyttäjille Googlen julkisten Wi-Fi palvelua, mutta toiset ovat tarkoitettu Googlen työntekijät. MPAA on varoituksilla haku jättiläinen, että se voisi saada irti Internetistä. Vaikka tekijänoikeuksien haltijoiden käyttää vahvaa kieltä, nämä ilmoitukset tippaakaan varoituksia, ja tyypillisesti ei johda oikeudellisiin toimiin. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


HP: n kosketusalustaa merenkulun ja webOS 3.0, Veer ja Pre 3 kanssa webOS 2.2

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/hps-touchpad-shipping-with-webos-3-0-veer-and-pre-3-with-webos/:

Palm HP ei häiritse mainita webOS versiot aikana "Think Beyond" tapahtuma tänään, mutta perustuu hieman sakon tulostaa porukka virallisella Touchstone portaali, olemme oppineet, että kosketusalustan Toimitamme kanssa webOS 3.0 (tähän asti tuntemattomia rakentaminen), kun taas Veer ja Pre 3 saavat menossa webOS 2.2. Se sanoi, uskomaton Tap-to-Share toiminto, joka tulee mahdollistaa näiden laatat ja puhelimet keskustella toistensa kanssa tukee myös "webOS 2.2 tai uudempi" ja puhelimia, joiden mukaan päivitys voisi olla odottamassa. Pidämme sinut ajan tasalla kuin me kuulemme lisää.

Seuraa yhdessä HP ilmoitukset täällä meidän käynnissä liveblog !

HP: n kosketusalustaa merenkulun ja webOS 3.0, Veer ja Pre 3 kanssa webOS 2,2 perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 14:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde HP | Lähetä | Kommentit

Aika musteet käsitellä HP nostaa lehden tilaukset kosketusalustaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/time-inks-deal-with-hp-to-bring-magazine-subscriptions-to-the-to/:
Time Inc. on yrittänyt selvittää, kaupat tabletti lehtitilaukset jo jonkin aikaa, ja se on juuri tehnyt melko iso askel tähän suuntaan avulla HP. Se vahvisti sen tapahtuma tänään, että se aloitti kanssa Time Inc. tarjoaa liittymiä joihinkin sen lehdet kosketusalustan, kuten Sports Illustrated, aika, Fortune, ja ihmiset.

Kehittäminen ...

Aika musteet käsitellä HP nostaa lehden tilausmaksut kosketusalustan perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 14:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

HP Touchstone tech nyt voit kosketa laitteita yhdessä vaihtaa URL

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-touchstone-tech-now-lets-you-tap-two-devices-together-to-swap/:
Niin, HP laajentaa " Touchstone "tarkoittaa enemmän kuin" raskas, vino magneetti juttu, että minun Pre aina lipsahtaa pois. " Ensinnäkin, kosketusalustan on Touchstone latausjalusta - se ei ole magneettisia, mutta ainakin sinun ei tarvitse murehtia liität asia, ja se soveltuu erityisesti työskentelyä näppäimistö. Mutta se ei ole todellista taikuutta. HP on mahdollistanut sen kolme uutta webOS laitteet ( kosketusalustan , Veer , ja Pre 3 ) kommunikoida yli Touchstone. Sinun tarvitsee vain paikka puhelimen päälle kosketusalustan, kuvan ja Katsomasi puhelimessa ponnahtaa tabletin selaimella. Emme ole varma, miten tämä toimii kaksisuuntaisesti, mutta HP mainitsee sekä skenaarioita, joten toivottavasti se ei pitäisi olla vaikea määrittää URL-osoitteen tulee tabletti ja maa puhelimeen. Luonnollisesti olisi paljon enemmän "Jatkuva Client"-tyyli käyttää tätä teknologian tulevaisuudessa, mutta emme halua sanoa URL työntäminen on hyvä alku.

HP Touchstone tech nyt voit kosketa laitteita yhdessä vaihtaa URL perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 14:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde HP | Lähetä | Kommentit

RIP, Palm: 1992 - 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/rip-palm-1992-2011/:
HP on runsaasti uusia hyviä juttuja ilmoittaa puhelimessa ja tabletti tilassa tänään, mutta jotain on selvästi poissa: Palm merkki. Se näyttää olevan uhri tämän hankinnan ja myöhemmän "mittakaavassa", ja vaikka merkki saattaa olla suuri merkitys, että nykyaikainen älypuhelin kuluttaja, se on kipeästi kaipaamaan niitä meistä, jotka ovat odottaneet Palm (kaikissa eri muodoissaan ) kannettavalle innovaatioiden noin kahden vuosikymmenen ajan. HP pitää webOS brändin ympärillä, kuitenkin siten, että tuo - ja toivottavasti kukaan ei huomaa, kun me etuliite sen alle-hengitys Palm kun olemme tunne hieman sentimentaalinen.

RIP, Palm: 1992 - 2011 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 13:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

HP Pre 3

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/the-hp-pre-3/:
Ensimmäinen valmisteleva puhaltanut uutta eloa Palm. Pre 2 , toisaalta, ei juuri ole sama kiilto ja pitkäikäisyyttä. Tässä on selvästi Palm vähemmän pyöreä kolme . 3,6 tuuman 800 x 480-näyttö, 5 megapikselin kamera automaattitarkennus ja LED-salama, HD-video, eteen päin kamera videopuheluita varten, mobiili hotspot. Konepellin alla? Qualcomm CPU käydessä 1.4GHz! Lisää HSPA + ja EVDO Rev ja valita 8GB tai 16GB. RAM on sama kuin edeltävä 2. Koetinkivi yhteensopiva, tietenkin. Tulossa tänä kesänä.

Kehittäminen. Tutustu liveblog on HP / Palm Think Beyond "webOS tapahtuma !

HP Pre 3 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 13:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

HP Veer

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/the-hp-veer/:
Halusit pieni älypuhelin? No, sinulla on HP: n Veer , ensimmäinen webOS -pohjainen laite vastaa HP nimi yksin ilman Palm rinnalla. Se on myös ensimmäinen puhelin käyttää Qualcommin Snapdragon 7230 prosessori 800 MHz. Muut otsikko silmälasit kuuluvat HSPA +-tuki, 8 Gt tallennustilaa, kiihtyvyysanturi, läheisyys ja valovastaanotinta (kuten tavallista), Touchstone yhteensopivuus ja mobiili hotspot tukea. Se on aidosti söpö - mutta näppäimistön käytettävyys on iso kysymys, että meidän täytyy olla vastaus, kun puhelin on julkaissut tänä keväänä. Ei sana harjoittajille vielä.

Kehittäminen. Tutustu liveblog on HP / Palm Think Beyond "webOS tapahtuma !

Galleria: HP Veer

HP Veer perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 13:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

HP Kosketusalustan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/the-hp-touchpad/:
Siellä hän on, HP kosketusalustan . Se webOS pöydältä olemme kaivanneet lähtien hyvää (silloin) Palm toimitusjohtaja Jon Rubinstein meidän kaikkien aikojen ensimmäinen Engadget Show , mutta valitettavasti näyttää siltä, että HP on jenkki kaikki mahdolliset Palm merkintöjä lopullisesta tuotteesta. Otettiin tänään San Franciscossa osana uudenaikainen webOS kolmiliitto, kosketusalustan (aiemmin tunnettu Topaz ) on muotoiltu lähes täsmälleen kuten iPad. Se vinkkejä asteikot 1,5 kiloa ja toimenpiteet 13mm paksu, mikä on jokseenkin masentava niille jo laittaa pois Heft löytyy Applen liuskekiveä. Koska olimme kuulleet viime kuussa HP: n merenkulun tämä oman Beats audio moottori, Tap-to-Share (ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat helposti siirtää sivusto, asiakirjan tai kappale puhelimen tabletti - tai päinvastoin - yksinkertaisesti napauttamalla kaksi laitetta yhteen), ja valtava riippuvuus pilvi.

Kehittäminen ...

Seuraa yhdessä HP ilmoitukset täällä meidän käynnissä liveblog !

HP kosketusalustan perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 13:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

CIA: n Amazing RC eläimiä 70

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jhW9WR1Jk8M/The-CIAs-Amazing-RC-Animals-From-the-70s:
GameboyRMH kirjoittaa "Jos olisit vaikuttunut kauko-ohjattu ornithopterit julkaissut viime vuosina, niin tämä todella taputa sukat pois: 1970-luvulla CIA on kehitetty ja testattu kauko-ohjattu ornithopter joka oli naamioitu sudenkorento - ja suunnilleen koko sudenkorento. oli tarkoitus käyttää foorumina apuvälineistä. Tämä "insectothopter" oli laserohjatut ja powered by pieni bensiinimoottori rakennettu kelloseppä. Vaikka sen suorituskyky oli vaikuttava, vaikea valvoa pieni vesikulkuneuvon sivutuulen teki epäkäytännöllistä, ja idea oli romutettu. artikkelissa mainitaan myös robo-kalmarin ja on tietoa kauko-ohjattu kalaa (video), joka on myös erittäin vaikuttava. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


JAXA Käyttö Haavit kauha tilaa Junk

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KnLzYAE_n1s/JAXA-To-Use-Fishing-Nets-To-Scoop-Up-Space-Junk:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Olemme nähneet korkean fallutin ehdotuksia puuttua tilaa roskapostina ongelma ennen - ja nyt Japanin avaruusjärjestö JAXA on lyöttäytynyt kanssa Japanin kalaverkko valmistaja Nitto Seimo vetämiseen joissakin 100000-plus esineitä avaruuteen junk kiertävät planeettaa. AJAXA satelliitin käyttöön ja vapauttaa kilometrin laajuinen netto tekemät Nitto Seimo ultra-thin kolminkertainen kerroksinen metallilangasta. verkko vähitellen vedetään Maan magneettikentän ja poltti sekä hylättyjen satelliittien moottorin osat ja muut pentueen se kerätään. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.