onsdag den 9. februar 2011

Marvel vs. Fighting Pad ominaisuuksia mikrokytkin thumb pad, taiteen suuntaan kiitos 12-vuotias poika

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/marvel-versus-fighting-pad-features-micro-switch-thumb-pad-art/:
PDP, tunnettu peli biz kaikkeen PlayStation Siirrä tarvikkeet ja sydämen muotoinen kitara-ish (ja kirkuva) ohjaimet , on todella veti kaikki pysähtyy uusimpaan. Marvel Versus Fighting Pad on langallinen joypad että urheilu mikro-kytkimet tappiohjainta ja kuusi eteenpäinsuunnatut painiketta, joka on mitä saat siitä eniten arcade konsolit (ja mitä et saa halvemman ohjaimet, joten teoriassa tämä on on melko mukava). Saatavana 14. helmikuuta tämä paha poika asettaa sinut takaisin 40 dollaria. Juuri nyt vain Xbox 360-malli on suunniteltu, mutta jos se myy hyvin ne ovat myös se saataisiin PS3. Ja kyllä, se on paneelin todellinen Marvelin sarjakuvaan slathered koko juttu. PR-video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Marvel vs. Fighting Pad ominaisuuksia mikrokytkin thumb pad, taiteen suuntaan kiitos 12-vuotias poika

Marvel vs. Fighting Pad ominaisuuksia mikrokytkin thumb pad, taiteen suuntaan kiitos 12-vuotias poika perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 03:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Joystiq | lähde PDP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar