lørdag den 24. september 2011

Motorola Xoom 2 näyttöä kiinnikkeet - uusia kuvia, huhuttu tiedot ja Media Edition?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/24/motorola-xoom-2-evidence-mounts-new-photos-rumored-specs-an/:


Talk of nuorempi, ohuempi Motorola Xoom vain jatkaa tulossa. Hyödyllistä vihjeidenmyyjä on lisätä polttoaineen huhuja Xoom 2 näiden laukausta samanlainen, mutta ei aivan identtinen Motorola tablet. Kun verrataan kuvia näimme eilen, tämä nimeämätön Android 3.2 liuskekivi näyttää hitusen vähemmän hiottu takana ja näyttäisi suosivan pystyasennossa, jossa kamera lepää ylös. Mikä parasta, meidän lähde sanoo laatta näyttää pienemmältä kuin mitä olemme jo nähneet, mikä voisi riviin raportin This Is My Next, jäädytettäisiin Xoom 2 Media Edition. Tämä laite on huhuttu on 8,2 tuuman HD IPS näyttö ja painaa 0,95 kiloa. On ilmeisesti mainostettu "e-lukija vaihto" ja tulee laivalla IR kauko-ja subwoofer. Jatkotutkimuksissa Xoom 2 uutiset, TIMN sanoo klassinen versio mittaa 9mm paksu, pakkaus 1.2GHz prosessori, 1GB RAM, ja mahdollistaa 1080p videotallenne. Jos kaikki tämä ei riitä tyydyttämään Motorola-tablet himo, meillä galleria kuvia alla.





[Kiitos, Anon]

Motorola Xoom 2 näyttöä kiinnikkeet - uusia kuvia, huhuttu tiedot ja Media Edition? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 syyskuu 2011 17:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Viikko Apple: Thunderbolt näytöt lokakuuta tapahtuma huhuja, ja enemmän

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mF9_BPvMJ9k/week-in-apple-thunderbolt-displays-october-event-rumors-and-more.ars:


Huipputason Apple uutisia viime viikolla mukana keskustelussa siitä, miten Thunderbolt näytöt toimivat Mini DisplayPort näyttää, onko myöhäisen 2011 iMac päivitys on mahdollista, miten Apple aikoo tehdä mahdolliseksi yhdistää Apple tunnukset, ensimmäinen päivitys Final Cut Pro X, ja paljon muuta. Eivät ole voineet pysyä? Seuraavassa on Roundup:


Applen Thunderbolt Näyttö ei pelaa Nizza Mini DisplayPort : Apple on ilmeisesti lisätty tarpeettomia rajoituksia sen 999 dollaria Thunderbolt Display-se ei salli ketjutuksen Mini DisplayPort näyttää sen loppupään Thunderbolt portti.


"Late 2011 iMac" päivitys saattaa olla välitön : Apple voi olla vahingossa vuotanut pavut noin tulevista iMac virkistäytyä Knowledge Base-artikkelissa. Ars spekuloi, mitä virkistää voi sisältää.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Gillmor Gang 24.09.11 (TCTV)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MasgqOdmO6s/:

Gillmore Gang test pattern



Gillmor Gang - John Borthwick, Robert Scoble, Kevin Marks, ja Steve Gillmor - puhui Facebook, Spotify, Netflix, Twitter, ja, oi mitä oli, että kyllä ​​vain, Google +. Post-Arrington palkatonta Blogger maailmaa, näyttää todennäköiseltä uudet linjaukset ehdottamat Facebook ilmoitukset nopeasti yli vaeltavia sosiaalisen kirjon.


Pian saatamme nähdä Spotify näytellä ABC iCloud Disney, joka itse asiassa on jo tehty. Puolestaan ​​pienempiä tuottajia kuten turntable.fm vie rooli satelliittien tuottajien samaan tapaan Dick Wolf ja CSI tuottajien kiertoradalla NBC ja CBS vastaavasti. Kun Facebook, Twitter, ja G + jalusta on TBD.


@ Borthwick, @ scobleizer, @ kevinmarks, @ stevegillmor





Droning edelleen kohti Date With Destiny?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7njiVSqHatY/:

skynet

Oletko ollut katsomassa taivaalle? Olen. Koska Yhdysvaltain laajenee sen miehittämättömiä ilma voima, ja Ison-Britannian suunnitelmat sen drone-parvi taktiikkaa , tutkijat testaavat ja osoittaa itsenäinen drones - juuri ne, jotka voivat "metsästää, tunnistaa ja tappaa vihollinen perustuu laskelmien, ei ohjelmistojen tekemät päätökset ihmisten . "(mukaan kirjoittaja ihanan kuulumaan armeijan rahoittaman tutkimuksen EKP Lethal Käyttäytyminen autonomisen Robotit" Lethal autonomia on väistämätöntä. ") Filosofit ovat penning oppinut tutkielmien etiikan drone sodankäynnin . Yliopistot ovat alkaneet tarjota tutkintoja vuonna miehittämätön itsenäinen ajoneuvojen suunnittelussa.


Yhdysvaltain ilmavoimat on jopa kehittää miehittämätöntä " laskuri tunnelin robotiikkaan . "järjestelmä. Kyllä, aivan oikein, Air Force. Joka antaa meille tämä kuolematon lainaus liittyy artikkeli: "... on ehkä myös osoitus tästä, että käsitteellinen vallankumous on aloitettu Air Force, jossa maa itse-geologinen tilaa nähdään vain paksumpi versio taivas. "


Totisesti, olemme siirtymässä Age of Drones. Valitettavasti hallitukset, armeijat, ja filosofit johtavat meitä näyttää olevan kärsii rikkoutumiseen mielikuvitusta. Vain kansallisvaltiot käytellä drones aseina juuri nyt: siksi ne näyttävät syystä vain kansallisvaltioiden tulee koskaan olemaan weaponized Droonien, aina ja iankaikkisesti aamen.


Mutta todellisessa maailmassa, muut tutkijat kehittävät hakkerointi drones että "voi rakentaa langaton botnet tai seurata jonkun kännykän kautta" ( mahdollisesti ", vaikka se ei ole käytössä soittaa puhelun.") Samaan aikaan Chris Andersonin DIYDrones sivusto, Annan sinulle mahtava Dehogaflier lämpö-visio sika Hunter, aka : "Meillä on nyt ikioma saalistaja drone":






(Tämä voi kipinä muistoja Edellinen viesti aiheesta .)


Samassa yliopistossa nyt myöntämisen UAV astetta on myös parantamassa drones rakennettu 3D-tulostimet . (Katso myös: tulostaessa ase sama kuin ostaa ase ?) Parrot AR, eli Altair 8800 on surina maailma, voidaan ohjata ilmaiseksi


Facebook Aikajana Näyttää Kuka on Unfriended You

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XJN9mySsJfc/Facebook-Timeline-Shows-Who-Has-Unfriended-You:

Nimetön lukija kirjoittaa "Tällä hetkellä Facebook ei ilmoita sinulle kun joku unfriends sinua sosiaalinen verkosto. Saattaa pian muuttua tulevat Facebook Timeline-toiminto, joka korvaa piakkoin nykyinen Facebook-profiili. Ellei Facebook muutoksia tähän, voit itse nähdä joka on unfriended et aikana missään vaiheessa, kun olet ollut sosiaalinen verkosto. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Työkalut vs. Toys: Miksi Aikajana muuta mitään

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/REHaWO_zohk/:

scaled.Screen Shot 2011-09-23 at 1.49.32 PM

Eilen Erick ja minulla oli mielenkiintoinen keskustelu noin Facebook vs. Google + ja tulin alas puolella G +. Miksi? Koska työkalut ovat tärkeitä, lelut eivät ole. Myönnetyt Facebookin 500000000 kävijää päivässä todistaa minua väärin numeerisessa kannalta, mutta yleensä käytettävyyttä ja laatua, olen tulossa vastahakoisesti alas puolella Google Plus.


Kuten hyvin tiedätte, Facebook voitti Internet sen App ominaisuuksia ja uusia aikajana ominaisuus, näkymän tietojen tarjoaa eräänlaisen aikakoneen kaukaiseen menneisyyteen. Näin kuvia minun lapsiasi vuotta sitten, heidän kasvonsa implike ja paljon Natal kuin ne ovat nyt. Se oli upea tunne, mutta se kesti ehkä vartin. Nyt Facebook näyttää minulle listan asioita, joita tapahtui vuodesta synnyin, melko vaikuttava saavutus antaa vietin kaksi kolmasosaa elämääni ilman Internet.


Google Plus, toisaalta, käyttöön parannettu Hang-out. Jätä se Google puhaltaa sen wad tuottavuuteen ohjelmistoja. Vaikka pidän arvo Google Plus kyseenalainen parhaimmillaan, luulen ripustaa-out on erinomainen työkalu ja varsin häiritsevää. Huone, että voin käyttää jakaa luonnoksia, asiakirjoja ja kuvia? Ilman ladata WebEx tai GotoMyPC muu roska näytön jakaminen app? Se maailma Haluan elää tuumaa


Pidän Googlen työkaluja. Ne ovat hyviä ja vahvoja ja hyödyllisiä. Google Wave on suuri (kun se kesti) ja Hang-out ovat hyvin tech ihmiset, jotka haluavat toimia yhdessä. Heidän tavoitteenaan on tasainen eroosiota kitkaa Googlen mainos tuote-ja Internet ja he tekevät sitä kautta vapauttamaan työkalut Google ohjelmoijat haluavat käyttää itse.


Facebook, toisaalta, etsii taika laukaista joka tekee kaikki ne silmämunat maksavia asiakkaita. Zynga näyttää ratkaisseet joitakin arvoituksen myymällä sosiaalinen pelejä, mutta päästämällä Aikajana Facebook on selvästi päättänyt minun arvokasta sisältöä he jo ovat - kuvia, toiveitasi, ja teidän suosituksia. Se, että voin nyt upottaa RDIO kappaleita päälle minun aikajana on hyvin kuvaava: lisätä musiikin ominaisuus ja sinulla musiikkikauppa kilpaileville iTunes.


Tämä on työkaluja vs. leluja. Google antaa sinulle työkalut työskennellä tiedot talouteen ja samalla Facebook antaa sinulle leluja pelata sitä. En ole varma mitä parempi.


Olen tullut haudata Google Plus ja Facebook, eikä kehua niitä. Molemmat palvelut ovat pohjimmiltaan aika nieluja suunniteltu molemmissa tapauksissa aivohalvaus sielut tuhansia yksinäisiä ihmisiä. Käytän niitä molempia, on varma, mutta ne muuttuvat mitään näitä lisäyksiä? Ovatko ne parannamme paljon elämässä?


Fanit Neil Postman tunnistaa hieman kimakkuus äänessäni ja minusta se on perusteltua. Aivan kuten television ohjata mielemme kaksi vuosikymmentä sitten, one-to-one media ohjaus mielemme alussa 21. vuosisadalla. Se vie muutaman sukupolven meille tulevat immuuneiksi Sirenin kutsua sosiaalisen median ja sitten tekniikka on muuttunut.


On tietty alueellisuuden oluenpanosta G + / FB sodat nyt ja pelkään, että pian se syövyttäväksi kuin Android / iPhone taistelee että kuoppa veli veljeä vastaan ​​ja isä vastaan ​​poika. En sano, olen erityisen varovainen kuka voittaa täällä - Voisin ottaa tai jättää molemmat palvelut ja kumpikaan ei ole tarjonnut minulle mitään muuta kuin vaikuttava lista ihmisiä joiden kanssa voin olla vuorovaikutuksessa. Kiitän sekä näiden palvelujen että mahdollisuus, varmasti, mutta uskon, olen puhunut ehkä 100 ihmistä minun sosiaaliseen ryhmään verkossa ja vielä harvempi tosielämässä. Vuonna


Motorola LTE luurin syntyy kanssa qHD Super AMOLED näyttö, kyseenalaista identiteetti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/24/motorola-lte-handset-emerges-with-qhd-super-amoled-display-ques/:


No, mitä olemme täällä? Mukaan "luotettavista lähteistä" haltuunsa This Is My Next se Motorolan Spyder, tai Droid RAZR, tai ehkä jopa Droid HD me kurkisti takaisin elokuussa. Riippumatta nimi, puhelin on ilmeisesti pakkaus ensimmäisen of-its-kind 4,3-tuumainen, 960 x 540 qHD Super AMOLED näyttö. Huhutaan LTE puhelin on myös oletettavasti sisältää 1.2GHz dual-core prosessori, 1GB tai RAM, 8 megapikselin, 1080p menosuuntaan kamera ja HD eteen päin kamera, ja on ilmeisesti sisustukseen Gorilla Lasi ja Kevlar. TIMN on myös kehua yksinomainen uudet tiedot äskettäin outed Atrix 2 . Näyttää siltä nimi on vahvistettu sekä kourallinen aiemmin tunnistettu silmälasit. Mitä enemmän, puhelimen sai pari tarvikkeet aluksella, mukaan lukien kannettavan telakka nimeltään Lapdock 100, myös huhuttu pelata mukava kanssa Spyder, tai RAZR tai HD. Lisää kuvia molempien laitteiden odottavat sinua lähde linkeistä.

Motorola LTE luurin syntyy kanssa qHD Super AMOLED näyttö, kyseenalaista identiteetti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 syyskuu 2011 16:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde This Is My Next (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Uusi Mac OS X Troijalainen Hides Inside PDF

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1N2mCHG6Euo/New-Mac-OS-X-Trojan-Hides-Inside-PDFs:

Trailrunner7 osaltaan tämä pätkä ThreatPost: "Haittaohjelma että tavoitteet Mac OS X ei ole lähellekään parannettavaa Windows-pohjaisten haittaohjelmien määrältään ja lajike, mutta näyttää siltä, ​​että OS X haittaohjelmat saattavat soveltaa joitakin menestyksekkäämmin taktiikat Windows-virukset ovat käyttäneet huijata käyttäjiä. Tutkijat törmännyt näyte OS X-pohjainen Troijan että naamioi itsensä PDF-tiedoston, tekniikka, joka on ollut hyväksi keskuudessa Windowsin haittaohjelmien tekijät jo usean vuoden ajan. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viewsonic V3D241wm, tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 120Hz virkistystaajuuden, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa on myydä noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Pre 3 AT & T: n tarkistamiseen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/24/pre-3-for-atandt-review/:

Tämä on katsaus puhelin, joka ei ole tosiasiallisesti julkistettuja AT & T. Huolimatta unfortunateness on ennen lausunnon, tunsimme velvollinen suorittaa tämän laitteen kautta kuivaustelat kuin lopullinen hyvästit Palm, Pre viiva ja webOS kuluttajien laitteisiin.




Mies, mikä outo, sokkeloinen elämä tämä laite on ollut. Eurooppalaiset lentoyhtiöt eivät edes halua Pre 2 , ja jostain syystä ne ihmiset olivat ainoita edes saada Pre 3. Ilman tätä kaveria, tietysti. Tämä kaveri, kuten olet varmaan päätellä, on yksi vain kourallinen AT & T Pre 3 puhelimia, jotta se ulos tehtaalta koskemattomana, ja meillä voisi olla onnellisempi olla laitat sen kautta tahtiin. No ... voisimme olla onnellisempi, mutta se vaatisi Meg Whitman avaamalla Leo lähtevät ammuttu webOS sydämen.



Kaikki tämä syrjään, on ollut outo pari päivää ja lopullinen webOS-pohjainen puhelin, ja tietyssä mielessä lopullinen puhelin, joka koskaan on Palmin DNA kulkee sen virtapiirejä. Ei edes kaksi kuukautta sitten HP oli kertomassa kehittäjät saavat Pre 3 app kannanotot hyväksyttäväksi, ja vain neljä viikkoa sitten, sama yritys vahvisti, että tämä hyvin puhelin ei koskaan saavu Yhdysvaltain rannikolle. Tiedätkö, huolimatta että koko " on ilmoitettu AT & T "juttu. Osoittautuu, muutama niistä yksiköistä todellisuudessa teki siirtää tarvittavat QA testejä, ja jos sinulla oikeat yhteydet (tai tarpeeksi nopeasti liipaisinsormi eBay), sinäkin voit maata itse, mikä tulee epäilemättä mennä alas yhtenä Useimmat haluttua kappaletta Palm / webOS historiaa. Mutta sinun pitäisi? Selvitä tauon jälkeen.

Jatka lukemista Pre 3 AT & T: n tarkistamiseen


Pre 3 AT & T: n tarkistamiseen


T-Mobilen FlexPay suunnitelma on poistettava niin pian kuin joulukuussa?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/24/t-mobiles-flexpay-plan-to-be-eliminated-as-soon-as-december/:


Olemme epäilty jo jonkin aikaa, että viesti AT & T-Mobile sulautumisen, Magenta n FlexPay suunnitelma olisi tulossa ulos mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Maksusuunnitelma alunperin lopetettiin uusille asiakkaille jo heinäkuussa, mutta nyt näyttää siltä Yhtiö kokonaan vaiheittain FlexPay jo joulukuussa - pakottaa lojaali vanhasta järjestelmästä valitsemisen suunnitelma ja raivata tietä laskutus-ja Kuukauden 4G vaihtoehtoja. Mukaan vuotaneen muistion siepata TmoNews asiakkaat, jotka siirtyvät käyttämään Laskutusasiakkaiden suunnitelmia pystyy pitämään samaa verokantaa , vaeltaa ilman sopimuksen allekirjoittamista tai maksamalla palkkioita - mikä siirtyä hieman vähemmän kivulias. RIP FlexPay, voit jättää väliin.

T-Mobilen FlexPay suunnitelma on poistettava heti joulukuussa? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 syyskuu 2011 12:54:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde TmoNews | Lähetä | Kommentit

Verizon menee bat Samsung patentti-sodan Applen kanssa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/24/verizon-goes-to-bat-for-samsung-in-patent-war-with-apple/:

Samsung vs. Apple

No, se oli oikeastaan ​​vain ajan kysymys ennen kuin kolmansien osapuolten juuttunut niiden nenä käynnissä olevaa taistelua välillä Apple ja Samsung . Useimmille tällä kertaa muut ovat seisoi sivussa, joskus huutaa moraalista tukea. Mutta kukaan ei ole käärivät hihansa ja laittaa heidän Dukes kummaltakaan osapuolelta - eli kunnes nyt. Verizon on pyytänyt lupaa tiedosto lyhyt Yhdysvaltojen kanssa käräjäoikeudessa Northern District of California, jossa sitä kieltää Applen pyyntö valtakunnallisen kiellon vastaan ​​Valaa 4G , Galaxy S 4G , Droid Charge ja Galaxy tab 10.1 . Ytimessä Verizon väite on, että tuontikiellon Samsungin laitteiden vahingoittaisi paitsi operaattorin liiketoimintaan, mutta kuluttajat ja talouden hidastamalla kasvua sen LTE-verkon. Lyhyt, teknisesti, liittyy vain yksi neljästä vetoaa arkistoinut Apple, mutta se on selvää, että Verizon on yhtä paljon etua siitä, Samsung onnistua kolmessa muussa haasteita. Lisätietoja (hieman editorialized) tiedot, osuma lähde linkkiä.

Verizon menee bat Samsung patentti-sodan Applen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 syyskuu 2011 14:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FOSS Patentit | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin kohokohtia Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia isoveli C5 mobiili-ja esittelemme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, mutta siihen kuuluu vakio 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa hyvä kokoelma kuvakkeita, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Muutos: rikkominen ToS ei pitäisi olla Crime

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JpJC-bvtmaM/Amendment-Violation-of-ToS-Should-Not-Be-a-Crime:

Khyber kirjoittaa "Kolme tiedot ja tietoturvaloukkausten ilmoittamista laskut on hyväksynyt senaatin oikeuslaitoksen komitean, joista yksi sisältää muutoksen, joka lisää selkeyttä suhteen Computer petosten ja väärinkäytösten laki. Nämä kolme laskut vaatisi yrityksiä kehittämään tietosuoja ja turvallisuus suunnitelmia, ja se asettaa liittovaltion standardi ilmoittamalla yksilöiden rikkomalla erittäin arkaluontoisia henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten luottokorttitietoja tai potilastiedot. Tämä selvennys on tyytyväinen, tekee perussäännön enemmän kohdistettava hakkerit ja identiteetin varkaita, vaan kuluttajien että run riitautui on ToS tai AUPS sivustoja ja palveluntarjoajia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






<em>Star Wars: The Old tasavalta</em> Launch ilmoitettu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mq4HxufPjL4/emStar-Wars-The-Old-Republicem-Launch-Date-Announced:

BioWare ilmoitti tänään, että heidän tuleva MMO, Star Wars: The Old tasavalta, käynnistää 20. joulukuuta Pohjois-Amerikassa, ja joulukuussa 22 Euroopassa. He ovat julkaisseet uuden trailerin pelistä, ja toisti, että he ovat kuristus kirjautumiset varhain estää palvelimelle epävakautta. Gamasutra äskettäin puhui SW: Tor Project johtaa James Ohlen noin lopetus peli ja valmistella sen käynnistämistä. Hän sanoi, "Olemme myös keskittyneet pelin saldoa torjua, erittely, sosiaaliturvajärjestelmille. Olemme olleet käynnissä paljon testejä, Saamme paljon palautetta pelistä. Ja kun saamme, että Palaute, me hyödyntämään sitä tweaks ja muutoksia. Emme ole tehdä suuria muutoksia nyt, me vain tehdä muutoksia, että voimme. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kysy Slashdot: Laskurit With 1-2-3 numero Pads?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I0i8jFzYFdg/Ask-Slashdot-Calculators-With-1-2-3-Number-Pads:

dotancohen kirjoittaa "Vaikka puhelin on 1-2-3 avain ylärivillä, useimmat laskimet ja koskettimet ovat 7-8-9 ylärivillä. Vaihtaminen kahden tuhoaa lihas-ja paikkatietojen-muisti. mitkään slashdotters käyttää tieteellinen laskin 1-2-3 ylärivillä? Olen jo kaavittu ja resoldered minun Casio FX-82 laskimesta on 1-2-3 päällä, ja uudelleenkartoitettava numpad Kubuntu, mutta jos on olemassa jokin laskimet näin jo markkinoilla, olin ostaa kaksi. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.