lørdag den 24. september 2011

TechCrunch perustaja Michael Arrington käynnistää uuden blogin, Uncrunched

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/oExjq_5OBK8/:

uncrunched2

TechCrunch perustaja Michael Arrington , joka äskettäin vasemmalle yhtiön hän perusti kuusi vuotta sitten, on jälleen toiminnassa. Tai ainakin hän on todistanut, että hän vielä tietää, miten perustaa WordPress blog.


Arrington vain tweeted linkki Uncrunched , joka on hänen henkilökohtainen blogi tästä eteenpäin ulos. Ei ole juurikaan perillä, paitsi hänen ensimmäinen viesti otsikolla "Here I Am". Siinäpä se - viesti koostuu vain otsikko - mutta luultavasti hän myöhemmin virkaa hieman enemmän sisältöä-heavy (sormet ristissä, että tämä uusi rooli General Partner CrunchFund on vain juoni kaivaa kaikki Piilaakson synkät salaisuudet).


Mistä pääsemmekin kommentteja.


Arrington on ilmeisesti päättänyt käyttää perus WordPress kommentoi järjestelmää. Se on rohkea liikkua (muistat TechCrunch kommentit vanhaan), mutta peikot eivät ylikuormitu blogi vielä.


Noudattaen perinteikäs Internet perinne, ensimmäinen kommentoida blogi on "omg. ensin. "- onnittelut entinen TC kehittäjä ja Cake Terveys cofounder Andy Brett hakemiselle kärkipaikan. Ja "" varten pyritään Philip Kaplan , joka kirjoitti "ensimmäinen" vaikka se blogi kahdestoista kommentti. Loput kommentit ovat yleisesti ottaen myönteisiä, vaikka siellä on muutamia poikkeavia havaintoja, kuten yksi upotettu alla.


Disclosure: Arrington oli pomoni pitkään ja söin paljon hänen vilja kun TC perustui vielä ulos talostaan.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar