lørdag den 24. september 2011

Droning edelleen kohti Date With Destiny?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7njiVSqHatY/:

skynet

Oletko ollut katsomassa taivaalle? Olen. Koska Yhdysvaltain laajenee sen miehittämättömiä ilma voima, ja Ison-Britannian suunnitelmat sen drone-parvi taktiikkaa , tutkijat testaavat ja osoittaa itsenäinen drones - juuri ne, jotka voivat "metsästää, tunnistaa ja tappaa vihollinen perustuu laskelmien, ei ohjelmistojen tekemät päätökset ihmisten . "(mukaan kirjoittaja ihanan kuulumaan armeijan rahoittaman tutkimuksen EKP Lethal Käyttäytyminen autonomisen Robotit" Lethal autonomia on väistämätöntä. ") Filosofit ovat penning oppinut tutkielmien etiikan drone sodankäynnin . Yliopistot ovat alkaneet tarjota tutkintoja vuonna miehittämätön itsenäinen ajoneuvojen suunnittelussa.


Yhdysvaltain ilmavoimat on jopa kehittää miehittämätöntä " laskuri tunnelin robotiikkaan . "järjestelmä. Kyllä, aivan oikein, Air Force. Joka antaa meille tämä kuolematon lainaus liittyy artikkeli: "... on ehkä myös osoitus tästä, että käsitteellinen vallankumous on aloitettu Air Force, jossa maa itse-geologinen tilaa nähdään vain paksumpi versio taivas. "


Totisesti, olemme siirtymässä Age of Drones. Valitettavasti hallitukset, armeijat, ja filosofit johtavat meitä näyttää olevan kärsii rikkoutumiseen mielikuvitusta. Vain kansallisvaltiot käytellä drones aseina juuri nyt: siksi ne näyttävät syystä vain kansallisvaltioiden tulee koskaan olemaan weaponized Droonien, aina ja iankaikkisesti aamen.


Mutta todellisessa maailmassa, muut tutkijat kehittävät hakkerointi drones että "voi rakentaa langaton botnet tai seurata jonkun kännykän kautta" ( mahdollisesti ", vaikka se ei ole käytössä soittaa puhelun.") Samaan aikaan Chris Andersonin DIYDrones sivusto, Annan sinulle mahtava Dehogaflier lämpö-visio sika Hunter, aka : "Meillä on nyt ikioma saalistaja drone":






(Tämä voi kipinä muistoja Edellinen viesti aiheesta .)


Samassa yliopistossa nyt myöntämisen UAV astetta on myös parantamassa drones rakennettu 3D-tulostimet . (Katso myös: tulostaessa ase sama kuin ostaa ase ?) Parrot AR, eli Altair 8800 on surina maailma, voidaan ohjata ilmaiseksi


Ingen kommentarer:

Send en kommentar