lørdag den 24. september 2011

HTC Vigor Packs Beats Audio, LTE, mutta droidi Brändäys?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/v1WNai5Bzxc/:

beatslte

Tässä nuudeli-scratcher miettiä viikonloppuna: HTC Vigor oli muka tulee iskemään Verizon kuin Droid Incredible HD, mutta tiedostoja vuotanut tuleva laite vihjeen, että puhelin ei saa tehdä Droid eron jälkeen kaikki.


Joku, joka oli onni olla Vigor hallussaan onnistui RIP laitteen käynnistykseen, taustakuvia ja äänitiedostoja ja jakaa havainnoistaan ​​AndroidPolice .


Kun Vigor on potkut, se kulkee HTC, Beats ja Verizon LTE logot peräkkäin, mutta jotain on oudosti poissa. Animaatio puuttuu perinteinen jättiläinen punasilmäisyyden että Majestic on koristanut kaikki Verizon Droid-sarjan puhelimet. Ottaen huomioon, että silmä on ollut vahva osa Verizon Droid brändin luomiseen, se ei ole järkevää ojaan niin kursailematta. Päälle, että puhelimen ilmoituksen kuulostaa julkaistiin myös, ja minun harmiksi ei ollut " DRROOOOOOID "ääni löydettävissä.


On mahdollista, että silmä on lisättävä käynnistysjärjestystä myöhemmin, ja äänet eivät olleet kunnolla polkumyynnillä, mutta se näyttää tässä vaiheessa, että Bionic tulee hallitsemaan Droid roost toistaiseksi.


Vaikka käynnistysjärjestystä onnistuu nostamaan kysymyksen tai kaksi, taustakuvia, jotka tulevat puhelimen hallita vastata yhteen. Taustakuvat ovat kaikki 1440 × 1280 koossa, eli se on täysin mahdollista Vigor näytössä ajon aikana on raportoitu 1280 × 720, joten se on yksi ensimmäisistä 720p Android-puhelimissa.


Ellei jotain saa muuttaa kesken nyt ja puhelimen julkaisusta tiedostoja heittää melko vähän epäilystä viime viikon vuotanut Verizon asiakirja . Olen vielä toive, että se on todellinen kuitenkin, jos vain koska en niin rakastan ajatus lokakuu käynnistää.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar