lørdag den 24. september 2011

Verizon menee bat Samsung patentti-sodan Applen kanssa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/24/verizon-goes-to-bat-for-samsung-in-patent-war-with-apple/:

Samsung vs. Apple

No, se oli oikeastaan ​​vain ajan kysymys ennen kuin kolmansien osapuolten juuttunut niiden nenä käynnissä olevaa taistelua välillä Apple ja Samsung . Useimmille tällä kertaa muut ovat seisoi sivussa, joskus huutaa moraalista tukea. Mutta kukaan ei ole käärivät hihansa ja laittaa heidän Dukes kummaltakaan osapuolelta - eli kunnes nyt. Verizon on pyytänyt lupaa tiedosto lyhyt Yhdysvaltojen kanssa käräjäoikeudessa Northern District of California, jossa sitä kieltää Applen pyyntö valtakunnallisen kiellon vastaan ​​Valaa 4G , Galaxy S 4G , Droid Charge ja Galaxy tab 10.1 . Ytimessä Verizon väite on, että tuontikiellon Samsungin laitteiden vahingoittaisi paitsi operaattorin liiketoimintaan, mutta kuluttajat ja talouden hidastamalla kasvua sen LTE-verkon. Lyhyt, teknisesti, liittyy vain yksi neljästä vetoaa arkistoinut Apple, mutta se on selvää, että Verizon on yhtä paljon etua siitä, Samsung onnistua kolmessa muussa haasteita. Lisätietoja (hieman editorialized) tiedot, osuma lähde linkkiä.

Verizon menee bat Samsung patentti-sodan Applen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 syyskuu 2011 14:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FOSS Patentit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar