lørdag den 24. september 2011

Motorola Xoom 2 näyttöä kiinnikkeet - uusia kuvia, huhuttu tiedot ja Media Edition?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/24/motorola-xoom-2-evidence-mounts-new-photos-rumored-specs-an/:


Talk of nuorempi, ohuempi Motorola Xoom vain jatkaa tulossa. Hyödyllistä vihjeidenmyyjä on lisätä polttoaineen huhuja Xoom 2 näiden laukausta samanlainen, mutta ei aivan identtinen Motorola tablet. Kun verrataan kuvia näimme eilen, tämä nimeämätön Android 3.2 liuskekivi näyttää hitusen vähemmän hiottu takana ja näyttäisi suosivan pystyasennossa, jossa kamera lepää ylös. Mikä parasta, meidän lähde sanoo laatta näyttää pienemmältä kuin mitä olemme jo nähneet, mikä voisi riviin raportin This Is My Next, jäädytettäisiin Xoom 2 Media Edition. Tämä laite on huhuttu on 8,2 tuuman HD IPS näyttö ja painaa 0,95 kiloa. On ilmeisesti mainostettu "e-lukija vaihto" ja tulee laivalla IR kauko-ja subwoofer. Jatkotutkimuksissa Xoom 2 uutiset, TIMN sanoo klassinen versio mittaa 9mm paksu, pakkaus 1.2GHz prosessori, 1GB RAM, ja mahdollistaa 1080p videotallenne. Jos kaikki tämä ei riitä tyydyttämään Motorola-tablet himo, meillä galleria kuvia alla.





[Kiitos, Anon]

Motorola Xoom 2 näyttöä kiinnikkeet - uusia kuvia, huhuttu tiedot ja Media Edition? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 syyskuu 2011 17:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar