mandag den 24. oktober 2011

10 senttimetrin yksisoluinen organismeja Photographed 6 Miles Underwater

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7pIVsocrD6g/10-centimeter-single-celled-organisms-photographed-6-miles-underwater:




Uusi submitter roat35 vinkkejä uutinen, että tutkijat Scripps merentutkimuslaitoksesta ovat käyttäneet Dropcam - suhteellisen pieni, lasiseinäinen laitetta, joissa on HD kamera - tehdä videoita elämänmuodot että olemassa Mariaanien hauta, yli kuusi mailia pinnan alla Tyynellämerellä. Yksi mielenkiintoinen organismien noita syvyyksissä on Xenophyophore, olento joka, vaikka se yksisoluinen, voi kasvaa yli 10 cm leveä. "Tutkijat sanovat xenophyophores ovat suurin yksittäinen soluja olemassa. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että pyytämällä hiukkasia vedestä, xenophyophores voi keskittyä korkeita lyijy, uraani ja elohopeaa ja ovat siten todennäköisesti kestävät hyvin suuria annoksia raskasmetalleja. Ne ovat myös soveltuvat hyvin elämään pimeyden, alhaisen lämpötilan ja korkean paineen syvänmeren. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Ominaisuus: Uncharted 3: uusi standardi toiminta peli

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OZ1O7uSMjno/uncharted-3-review.ars:



Uncharted 3 ei anna mitään valintoja tehdä, mitään merkkejä tasolle asti. Jotkut ihmiset hylkäävät pelejä on hieman yli interaktiivisia elokuvia, mutta juuri siitä että he yrittävät olla; kehittäjä Naughty Dog on paras liike, kun se tulee tuottaa tiukka, paneelikeskustelut tarina täynnä taitava palapelit ja upea toiminta kohtauksia. Tämä on Indiana Jones videopeli olet aina halunnut, jossa hahmot ja niiden väliset suhteet ovat yhtä tärkeitä kuin mystinen esine jokainen kilpa löytää.


Playing Uncharted 3 on vähän kuin vierailevat suosikki ravintolassa syödä suosikki aterian. Toki tiedät miten ruoka maistuu ennen kuin edes kirjoittaa ruokasali, mutta olet silti niin onnellinen siellä. Minulla oli muutama pieni ongelma pelin tarinan ja lopulta päättyy, mutta nämä olivat epäilyt olin vasta peli oli ohi. Vaikka pelissä, olin liian innoissani tehdä mitään paitsi hymyillä ja siirry seuraavaan osaan pelin.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Rakenna 2006 Prototype 25 dollaria PC

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XM0zTWuQDk8/build-the-2006-prototype-25-pc:




Nimetön lukija kirjoittaa "alkusysäyksenä 25 dollaria PC saa yhä lähemmäksi (ensi kuussa), jäsenet Vadelma Pi joukkue löytänyt aika aloittaa bloggaaminen historiasta projektin. Eben Upton, johtaja Vadelma Pi Foundation, on hankkeessa työskentelevä monta vuotta, ja päätti jakaa pari hyvin varhaisessa prototyyppejä 25 dollaria PC yhteisön kanssa. 2006 painos PC käyttää Atmelin ATmega644 mikrokontrolleri. Se juoksi klo 22.1MHz kanssa 512K SRAM. Vertaa tätä lopullista versiota PC, joka käyttää 700MHz ARM11 prosessori ja 128MB/256MB SDRAM. Viisi vuotta selvästi tuo massiivinen harppaus suorituskykyä. Niiden meistä mielellään leikkiä komponentit tällä tasolla, Eben on teki kaavioita ja PCB layout ladattavissa (zip-tiedosto). Tällä tiedolla voit luoda ikioman 2006 Vadelma Pi kone. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Meet Wolbachia: mies tappamista, sukupuoli-taivutus, sukurauhasten syöviä bakteereita

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/uWWIVLo5TbE/meet-wolbachia-the-male-killing-gender-bending-gonad-chomping-bacteria.ars:



Kun viime tapasimme Wolbachia bakteerit, ne oli nimitystä " sukurauhasten-chomping loinen . " Tämä näyttäisi olevan negatiivisia mielleyhtymiä, mutta sukurauhasten kyseessä oli kuuluvien hyttynen, joka lähettää Denguekuume, ja infektiot Wolbachia voi estää leviämisen virus. Tuolloin me mainita, että estämällä Dengue oli vain yksi monista epätavallisia kykyjä. Niin, tänään otamme aika antaa sinulle yksityiskohtia loput niistä.


Monet kannat Wolbachia voi tehdä hämmästyttäviä asioita niiden hyönteisten isännät: muuttamalla niiden sukupuoli, tappaminen jälkeläisten ja mahdollisesti jopa uusia lajeja. Ja prosessi, he saattavat vain antaa tarpeeksi hyötyä niiden isännät tekevät kaiken vaivan arvoista.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Netflix laajentaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Irlantiin vuonna "Vuoden 2012 alussa" näyttää haastaa lovefilm

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/24/netflix-to-expand-to-uk-ireland-in-early-2012-looks-to-chall/:


No se näyttää Netflix n huhutaan kuningaskunnassa lanseeraus oli paljon enemmän kuin vain huhu. Tänään yhtiö ilmoitti, että se todellakin laajenee Britanniassa ja Irlannissa "vuoden 2012 alkupuolella", lupasi rajatonta streaming PC, tablets ja mobiililaitteissa on "alhainen kuukausimaksun hintaan." Yhtiö ei sanonut, mitä se hinta olisi, eikä se tarjoa mitään tietoja saatavissa sisältöä tai tuetuista laitteista, mutta lisätietoja ilmoitetaan lähempänä sen käynnistämisestä. Olemme myös odottaa kuulevansa lisää Netflix aikana Q3 tulos puhelinkonferenssin myöhemmin tänään, kun meidän pitäisi tietää vaikutuksesta äskettäin hinnannousun ja Qwikster käänteen. Onko sen kokeilu kuningaskunnassa voi löysentää lovefilm n ote kotimarkkinoilla kuitenkin jää nähtäväksi. Full PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Netflix laajentaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Irlantiin vuonna "Vuoden 2012 alussa" näyttää haastaa lovefilm


Netflix laajentaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Irlantiin vuonna "Vuoden 2012 alussa" näyttää haastaa lovefilm alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 lokakuu 2011 03:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Tutkijat rakentaa logiikkaporttien ulos suolistobakteerit, sitten toivottavasti pestä kätensä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/24/scientists-build-logic-gates-out-of-gut-bacteria-then-hopefully/:


Koskaan ajatellut päivitystä PC jalostukseen enemmän sydämiä ? Tai istuttamalla muutama GBS ylimääräisiä varastointi pihalla? Us kumpikaan, kunnes kuulimme, että tutkijat Imperial Collegessa Lontoossa ovat onnistuneet rakentamaan "joitakin perusosat digitaalisten laitteiden" pois muuntogeenisten E. coli. Olemme nähneet näitä bakteereita hyödynnetään samalla tavalla ennen, mutta Imperial n tutkijat väittävät, että he ensin tehdä bakteerien logiikkaporttien joka voidaan asentaa yhdessä muodostavat monimutkaisempia portit ja mahdollisesti koko biologinen prosessorit. Sen lisäksi meidän outoa päivittää fantasioita, kuten prosessorit voivat jonain päivänä voidaan istuttaa elävä elimet - karsia syöpäsolut, puhdas valtimot ja toimittaa lääkkeet juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Niin paljon Activia.

Tutkijat rakentaa logiikkaporttien ulos suolistobakteerit, sitten toivottavasti pestä kätensä perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 lokakuu 2011 01:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink PhysOrg | lähde Imperial College London | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic myös halua jäädä taakse ja on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia muotia tällä hetkellä, 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 120Hz virkistystaajuuden, taajuus mukaan valmistajan nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa on myydä noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Rendering Synteettinen esineitä vanhoja valokuvia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HgE_ahV5gKE/rendering-synthetic-objects-into-old-photographs:




Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä IDarkISwordI kirjoittaa "uusi abstrakti suuntasi SIGGRAPH Aasiaan 2011 tarjoaa menetelmän nopeaa toteutusta tietokonegrafiikkaa, syntetisoida otetaan valokuvia tarkkaa valaistuksen ja fysiikan perustuu rajalliseen tulon käyttäjän ja tulkita niiden koodia." Tulokset ovat vaikuttavia, vaikea katsella video demo (linkitettyihin sivu) ilman käsittämätöntä.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Sprint Cutting Rajoittamaton 4G datapakettien

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wiPUj3tP5Ls/sprint-cutting-unlimited-4g-data-plans:




itwbennett kirjoittaa "tiedonantona Lähetetty torstaina asiakastukea osassa verkkosivuillaan, Sprint sanoi, että se asettaisi kuukausittaiset tiedot korkit suunnitelmista kaikille tablets, kannettavat tietokoneet, USB-ja PC Card modeemit, ja Mobile Hotspot laitteet - kaikkea, että on , paitsi älypuhelimissa. Caps alkaa kunkin merkitsijän seuraava lasku ilmoituksen jälkeen, harjoittaja sanoi. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Sony Katsotaan hinnat ja koot Do Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkkansa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​kehotan kulunut. Miksi? Koska paitsi on vuotanut tietoja (joka ei ole vielä tiedossa, jos todellinen) mahdollisista koot tulevat Google-TV, mutta myös nimet ovat esiintyneet joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24-tuumainen NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40-tuumainen NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös mieli sanoa, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Google TV olisi vieläkin kalliimpi (300 dollaria) ja 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sonyn oma ihmisiä heidän luetteloomme.


Hyperion Promises AmigaOS Netbook

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OX-zto0fN4w/hyperion-promises-an-amigaos-netbook:




Nimetön lukija kirjoittaa raportti, että työntekijä Hyperion Entertainment tullut esille (mutta ei virallisesti tiedotettu), että uusi kannettava tietokone, jossa Amiga nimi se toimii, lainaten: "Oletettavasti uusi minikannettava Amiga on tullaan "hankitaan erityisessä kokoonpano OEM." Kyseinen valmistaja on, aivan kuten hintalappu, aloituspäivä ja laitteiston tekniset tiedot, toistaiseksi tunneta tietä edelleen spekulaatiota ja huhuja. Netbook Amiga asettaa merkki tietokoneen historiassa ensimmäinen kannettava Amiga nähdä valoa Päivän jälkeen Amiga 1000 esiteltiin Yhdysvaltain markkinoille vuonna 1985. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Microsoft kerää lupamaksut on 50% Android-laitteisiin, kertoo Google "herätä"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/kZxshZDgc50/microsoft-collects-license-fees-on-50-of-android-devices-tells-google-to-wake-up.ars:



Googlen valitukset patentti-hyökkäyksiä vastaan ​​Android eivät näytä tekevän yhtiön mitään hyvää. Me kaikki tiedämme Steve Jobs lupasi tuhota Android väittäen se oli sen ideoita Applen iOS. Mutta mitä todennäköisesti vielä suurempi uhka tulee Microsoft, joka väittää, että yli puolet kaikista Android-laitteisiin on nyt asetettu patentit.


Mitä se tarkoittaa? Kun ostat Android puhelin, siellä on hyvä mahdollisuus joko myyjä, jonka nimi on laite tai yksi valmistajista, jotka ovat osallistuneet laitteiston se maksaa Microsoft maksun jokaisesta myynnistä. Nykyään Microsoft ilmoitti sopineensa Compal, original design manufacturer, joka tuottaa älypuhelimia ja tablets kolmansien osapuolten ja vie in 28000000000dollari vuotuinen liikevaihto. Tämä oli "Kymmenen lisenssisopimuksen katettaisiin mukaan meidän patenttisalkku Android-matkapuhelimia ja tablets" ja yhdeksäs Viimeisen neljän kuukauden aikana Microsoft asianajajat Brad Smith ja Horacio Gutierrez kirjoittaa blogikirjoitus .


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Super-Powered Launch App Quicksilver lisää tuen OS X Lion

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rVnEbr1g9gk/:

quicksilverlogo

Jos olet Mac ja ole laajentaneet näkymää yli Spotlight, olet sen velkaa itsellesi tarkistaa Quicksilver , ilmainen, avoimen lähdekoodin launchbar App jotka voivat osoittautua erittäin kätevä, kun olet päässyt yli oppimiskäyrä. App on juuri päivitetty liuta uusia ominaisuuksia kuten automaattinen Plugin päivitykset (katso niiden blogi on täynnä pilaantunut), ja on myös optimoitu Mac OS X Lion.


Quicksilver on mielenkiintoinen historia. App kehittivät alun perin Blacktree Software , joka lopetti aktiivisen kehittämisen useita vuosia sitten - mutta ei ennen avoimen sourcing niiden koodia. Sittemmin se on nähnyt säännölliset päivitykset, mutta he ovat olleet harvassa, siihen pisteeseen, että jotkut pitkäaikainen fanit luopui ja katseli muualle. Mutta viimeisten kuuden kuukauden app on nähnyt uudesta noususta lajittelee, kuten päivitykset ja blogin päivityksiä tiimin QSApp ollut paljon useammin. Sivuston tagline? "Quicksilver Lives".


Tietenkin, Quicksilver ei ole ainoa peli kaupungissa, kun se tulee super-powered käynnistää apps - vaihtoehtoja ovat Alfred (joka on ilmainen, ja lisäominaisuus-pack käytettävissä £ 12) ja LaunchBar , joka kulkee $ 35 uutta yhden lisenssin. Quicksilver tarjoaa täyden toiminnallisuuden ilmaiseksi, mutta se voi olla monimutkaisempi käyttää kuin joitakin näistä vaihtoehdoista.


Viime kädessä se tulen alas henkilökohtaisista mieltymyksistä - joka tapauksessa opetella tehokkaasti käyttää jotakin näistä apps voi olla suuri aikaa säästyy pitkällä aikavälillä.


Update: Quicksilver johtaa kehittäjä Patrick Robertson ojensi meille että LoveQuicksilver sivusto on oikeastaan ​​niiden blogi - App itse on QSApp.com .








Android ICS vaatii 16GB RAM koota

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cQCPD23zXCg/android-ics-will-require-16gb-ram-to-compile:




ozmanjusri kirjoittaa "uudet älypuhelimet voivat olla kevyt, kompakti esineitä, mutta niiden käyttöjärjestelmät ovat kaikkea muuta. Ice Cream Sandwich täytyy työasemien peräti 16 GB RAM rakentaa lähdekoodia, kaksinkertainen määrä Gingerbread tarvitaan. kestää 5 tuntia koottava dual quad-core 2 + GHz työasema, ja tarvitsevat 80GB levytilaa kaikille AOSP configs. Android-kehittäjät ovat myös varoitettava heitä olemaan varuillaan ja paperittomien API: "lähes kaikissa tapauksissa, että on vain yksi syy jättää API dokumentoimattomien: Emme ole varmoja, että mitä meillä nyt on paras ratkaisu, ja luulemme ehkä parantaa sitä, ja me emme ole valmiita tekemään niitä sitoumuksia testaus ja säilyttämiseen. Emme väitä, että he " Yksityinen "tai" salaisuus "- Miten ne voitaisiin, kun kuka tahansa voi löytää niitä? Emme myöskään väittää he kielletty: Jos käytät niitä, koodi kokoaa ja todennäköisesti ajaa."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.