søndag den 3. april 2011

ContourGPS Connect Näytä app käytännön

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/03/contourgps-helmetcam-connect-view-app-hands-on/:


350 dollaria ContourGPS istuu parhaan joukossa kerroksen kuluttajaystävälliset kypärä kamerat, mutta se on aina aiheuttamat yksi suuri ongelma: ei voi oikeastaan ​​sanoa, jos se osoittaa. Toki, se ampuu pari paha laserit pois edestä, mutta se on aina haaste arvioida laajuudessa sen 135 astetta objektiivin. Tiesimme oli salainen temppu siellä odottamassa valloilleen, mikä saimme pelata CES , ja nyt se on. Contour on julkaissut Connect Näytä toimintoja IOS , joten voit katsella live-materiaalia kamerasta suoraan puhelimeesi. Pidä käsittelyssä kaiken vaikutelmia.


Jatka käsittelyssä ContourGPS Connect Näytä app käytännön


ContourGPS Connect Näytä app käytännön perin ilmestynyt Engadget Sun, 03 huhtikuu 2011 16:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Koulutuksen rakennuspalikoita: miten Minecraft käytetään luokkahuoneissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GL_ZwfmaLUo/educational-building-blocks-how-minecraft-is-being-used-in-the-classroom.ars:


Sen avoin luonne ja vahva luontityökaluja, Minecraft on käytetty luomaan hämmästyttäviä asioita . Ja yksi opettaja tietää, juuri nämä samat elementit, jotka tekevät pelistä niin vakuuttava myös se hyvä opetusväline. Noin kaksi kuukautta sitten, Joel Levin, tietokone opettaja Manhattanin Columbia Grammar ja valmistavaan kouluun, päätti alkaa käyttää pelin opettaa koko yksikön ensimmäisen ja toisen luokan oppilaat. Oppitunnit pidettiin lähes kokonaan maailman Minecraft. Ja se oli valtava hitti.


Ars puhui Levin mitä opetus Minecraft näyttää ja miksi peli on niin hyvä opetusväline.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Moniajo GUI, Circa 1982

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fwDorTI7sZQ/A-Multitasking-GUI-Circa-1982:

autospa huomauttaa virka (video) komeilu moniajoa kyvyt Blit terminaali, joka on kehitetty vuonna 1982 Rob Piken ja Bart Locanthi. Ennen Windows, ennen X, ja ennen Mac (mutta hieman myöhemmin kuin Xerox Alto), Blit terminaali jos moniajo, hiiri-odotuksiin graafinen käyttöliittymä, kesti Unix-palvelin toisella puolella tehdä raskainta työtä, vaikka.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Amazon, musiikkia ja Sunny ennuste Cloud

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mbzM66MlAWM/:

Array

Weird Science löytää bottomonium "erityisen houkuttelevana"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2KGV0W-jV3I/weird-science-finds-bottomonium-particularly-attractive.ars:


Oletan, tämä tarkoittaa, että on uponium myös: Jossain vaiheessa minun kehitys joku teeskentelee tietää fysiikan, tulin tietoiseksi siitä, että hiukkanen muodostuu yhdestä raskaampaa kuin tavallinen kvarkit oli outo nimi. Liitettiin charmia ja sen vähemmän viehättävä anti-charmi on saanut nimen "charmonium." Mitä olisin jättänyt arvostaa on se, että tämä nimeämiskäytäntöä on yleinen. Kaikki kvarkki pariksi sen antikvarkki kuuluu otsikon "quarkonium", joka on melko ikäviä seurauksia, kun sitä sovelletaan alhaalta rahka, kuten näkyy avaamisesta virke käsikirjoitus fysiikan kirja : "Heavy quarkonium spektroskopia (tutkimus raskaiden kvarkki- antikvarkki sidottu todetaan, kuten bottomonium (b / anti-b)) on jo pitkään pidetty ihanteellisena laboratorion tutkimuksen vuorovaikutus, joka koskee rakenne quarkonia, Kvanttikromodynamiikka (QCD). Bottomonium on erityisen houkutteleva, koska hyvin monipuolisempaa sidottu valtioiden alapuolella avoimen maku kynnys. "


Minulla ei ole aavistustakaan, mitä "open-aromi kynnyksen" voisi käsittää, mutta en varmasti muistamaan "bottomonium on erityisen houkutteleva" vähän.


Tämä ehkä ei olisi pitänyt tehdä se aikaisemmin Institutional Review Board: Sisäiset asiakasriskiluokitukset on suojella mahdollisia tutkimusaiheita kokeista, jotka saattavat olla haitallisia tai yleinen ajanhukkaa. Tuntui he ole kiinnittänyt huomiota , kun näistä kokeiluista tuli tarkistettavaksi , koska kokeet mukana ", joilla ihmisiä viime aikoina toivottuja hajotti mieltä valokuva heidän ex-kumppani, koska ne ajattelevat hylätä", kun täytetty sisällä MRI putkeen. Lisäksi tuomitsemista lähestymistapa tulee tulokset: eri aivoalueilla, jotka osallistuvat käsittelyyn fyysistä kipua tuli aktiivinen käsitellessään emotionaalisia krapula ja polkumyynnillä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





AT & T ostaminen T-Mobile ei ole väliä. Matkaviestinnän Innovation on muualla.

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/elkoSJuLnEs/:

Array

Sähköposti rikkoo Email markkinoija Epsilon Vaikuttaa TiVo, Citi, Marriott Ja lisää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/i57jxedmaMY/:

Array

Logitech räikkä jopa kilpailun M325 langaton hiiri

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/03/logitech-ratchets-up-the-competition-with-m325-wireless-mouse/:


Tiedätte, että pseudo-tuntoon tunne saat kun hyväillä hiiren n clicky rullaa, joka täyttää teidän pakko tarvitse koskea kaikkea? Logitech tahtoo antaa sinulle enemmän napsautuksia ja sileämpi vieritys käynnisty. Tämä M325 langaton hiiri uusi mikro-tarkka "vieritysrulla ominaisuudet 72 pieni räikkä, mikä meidän itse laskea 22-Ratchet hiiren rullaa näyttävät suorastaan ​​barbaarista verrattuna - emme sitä koskaan oikeastaan ​​käsitteli useita hampaita meidän hiirillä oli ennen nyt. Jyrsijä n 18 kuukauden akunkesto ei aivan elää teidän 2-vuoden Couch hiiri , mutta ainakin ne voidaan jakaa Logitech Unifying vastaanotin . Sinun vieritysrulla huomisen voidaan oli 40 dollaria myöhemmin tässä kuussa, tai 30 € juuri nyt onnekas ihmiset Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Logitech räikkä jopa kilpailun M325 langaton hiiri perin ilmestynyt Engadget Sun, 03 huhtikuu 2011 15:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Logitech (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Firefox 5 Lisätietoja: jakaminen, Tab, PDF Viewer

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SxntTKY7KOw/Firefox-5-Details-Sharing-Home-Tab-PDF-Viewer:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Firefox 4 saattaa olla vielä uusi, mutta Firefox 5 valmistelevat jo Mozilla. Ainakin käyttöliittymän ominaisuuksia on asetellaan Mozilla tiimi - on yhdeksän uutta piirteitä yhteensä. On joitakin ominaisuuksia, joita jäljittelevä Chrome toiminnallisuus (tab usean Valitse tai integroidun PDF-katseluohjelma, myös laajentaa muihin tiedostomuotoihin), mutta on täysin uusia ominaisuuksia, kuten välilehden verkkosovelluksia, Identity Manager koti-välilehti, joka korvaa kodin painiketta sekä sosiaalinen jakaminen ominaisuus on integroitu osoitepalkkiin ja antaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää suoraan heidän Facebook ja Twitter sivuja. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Uusi Quantum Record: 14 juuttuneet Bits

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x3KtaaORnyk/New-Quantum-Record-14-Entangled-Bits:

Tx-0 kirjoitti: "Quantum fyysikko Innsbruckin yliopiston ottanut toisen maailman ennätys: He ovat saavuttaneet hallinnassa kietoutuminen on 14 quantum bittiä (qubits) ja näin ollen toteutunut suurin kvantti rekisteriä, joka on koskaan valmistettu. Tämän kokeilun kanssa tutkijat eivät ole vain tulleet lähemmäksi toteutumista kvanttitietokoneelle mutta ne osoittavat myös yllättäviä tuloksia kvanttimekaniikan ilmiö takertua. Tähän mennessä Innsbruck kokeellisen fyysikot ovat onnistuneet rajoituttava enintään 64 hiukkasia ioni ansaan. "Emme pysty sotkea näin suuri määrä ioneja vielä, sanoo Thomas Monz. "Kuitenkin nykyinen havainnot antavat meille paremman käsityksen käyttäytymisestä monet juuttuneet hiukkasia." Ja tämä tieto voidaan pian, jotta ne voivat tarttua entistä atomeja. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Piraattiohjelmia Android App häpäisee luvattomia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MBkQ_daMdu4/Pirated-Android-App-Shames-Freeloaders:

MojoKid kirjoittaa "piraattiversioille Android app. on oikeastaan ​​troijalainen häpäisee jonkun joka asentaa sen lähettämällä tekstiviestin kaikki hänen kontaktit kertomatta heille hänen piratismi. Alkuperäinen sovellus on nimeltään Walk ja teksti, ja kustannukset 2,10 dollaria ja Android Market. app käyttää kameran takana älypuhelin näyttää käyttäjälle visuaalisen hänen tuleva ympäristö, joka muka estää käyttäjää ajautumassa kadun tai vaikka koko joukko juna kappaleita. piraattiversioille on saatavilla epävirallinen Android app. markkinoille, ja kerran asennettu ohjaa merirosvo oikeutettu App Android Market, mutta myös lähettämällä tekstiviestin puhelimen koko yhteystietoihin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Gillmor Gang 4.03.11 (TCTV)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4UMYDnbZCbQ/:

Array

Osborne 1 viettää 30 vuotta, ja että kannettavien tietokoneiden vallankumous

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/03/osborne-1-celebrates-its-30th-birthday-and-that-of-the-portable/:


3. huhtikuuta 1981 - kolmekymmentä vuotta sitten tänään - Adam Osborne paljastettiin Osborne 1 on West Coast Computer Faire San Franciscossa. Se oli 4 MHz Zilog Z80 suoritin, kaksi yksipuolinen levykeasemaa, 64K RAM, ja viiden tuuman yksivärinen CRT-näyttö. Mitään erityisen erityistä siellä edes takaisin seuraavana päivänä. Ei, mikä sai Osborne 1 ylimääräinen oli se, että 24-kiloisen muovi kone oli kantokahva selässä - ja edulliseen hintaan 1795 dollaria ja ohjelmisto, siitä tuli yksi ensimmäisen sarjavalmisteisen kannettavat tietokoneet menestyä. Mikä tietenkin kannusti kilpailijoita luoda armeija vieläkin "luggable" rakastettava koneita. Pian sen jälkeen auttaa muuttamaan historian kulkua, Osborne ja hänen tietokoneensa joutui kierteeseen kipua , mutta seuraavan kerran ihailla tapaa, jolla ultrakevyet diat Manilla kirjekuoreen, tiedät kuka kiittää. Etsi lyhyt mutta makea kronikka Osborne 1 meidän Technologizer linkkiä.

Osborne 1 viettää 30 vuotta, ja että kannettavien tietokoneiden vallankumouksen alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 03 huhtikuu 2011 13:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Technologizer | Lähetä | Kommentit

Mies ohjaa R / C auto kädet, puhumattakaan HTML5-pohjaisia ​​web-app (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/03/man-steers-r-c-car-with-his-hands-not-to-mention-an-html5-based/:




Oikealla Arduino hallitus, R / C kilpa-auto, pari paperiliittimiä ja MacGyver hengessä kuvitella useimmat kuka tahansa voi hakata yhdessä luovan kauko- ohjaus näinä päivinä ... mutta kuinka moni voi avoimen lähdekoodin HTML5 web app että teen teon mistä tahansa tabletti, puhelin tai tietokone? Gaurav Manek muotoiltu juuri sellainen asia, ja hän osoittaa sen sinulle Apple iPad videon heti yllä. Mitä enemmän hän sai myös Kinect hakata joka käyttää Microsoft syvyys kamera (koodilla Laboratories NUI SDK) ohjata hyvin sama aalto hyvät käsi - olemme jo visioitu käsirysy olisi hän ja lab kumppani kokeilla joitakin head-to-head kilpa toimintaa. Se sanoi, sinun ei tarvitse odottaa kuuluisa luoja on kaikki hauskaa. Voit ladata hänen lähdekoodin meidän linkeistä ja antaa sen mennä itse?

Mies ohjaa R / C auto kädet, puhumattakaan HTML5-pohjaisia ​​web-app (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 03 huhtikuu 2011 13:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Hack päivä | lähde Gaurav Manek | Lähetä | Kommentit

Facebook Kommentit edustaa Kaikki I Hate About Facebook

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uU0haRmDWpM/:

Array

Nyko Power Pack + and Charge Base Nintendo 3DS uudelleen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/03/nyko-power-pack-and-charge-base-for-nintendo-3ds-review/:

Nyko Power Pack + and Charge Base Nintendo 3DS uudelleen

Kun tarkastellaan Nintendo 3DS ( molemmilla kerroilla ) oli joitakin asioita emme halunneet ja muut emme, mutta yksi asia erottui todellinen ongelma: akun käyttöikää. Kolme-neljä tuntia lataus vain ei leikata sitä, kun kannettava peli järjestelmät ovat perinteisesti tunnettu shrugging pois koko kansainvälisiä lentoja. 3DS olisi taistelu lätäkkö-jumpperi. Nyt Nyko sanoo on vahvistettava , ja on julkaissut akku reppu, jonka luvataan kahdesti elämän kannan konsolin. Se antaa? Ei aivan.


Jatka käsittelyssä Nyko Power Pack + and Charge Base Nintendo 3DS uudelleen


Nyko Power Pack + and Charge Base Nintendo 3DS tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 03 huhtikuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Top Gear Fights Back At Tesla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QVJtQNSt19U/Top-Gear-Fights-Back-At-Tesla:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Top Gear tuottaja Andy Wilman vastaa Teslan oikeusjuttu:" Emme ole koskaan sanonut, että Teslan todellinen alue on vain 55 kilometriä, kun taas oman väitteen 211, tai että se oli tosiasiassa loppui maksu. Vuonna Elokuva meidän todellinen sanat olivat: "Laskimme, että meidän radalla se loppuu, kun 55 kilometriä." "mielenkiintoisia kohtia, ja sikäli kuin muistan myös oikein. Mutta olen olettaen Tesla aikoo saada PR he haluavat Tällä riippumatta siitä, onko tuomioistuinten päätöksiä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.