søndag den 3. april 2011

Mies ohjaa R / C auto kädet, puhumattakaan HTML5-pohjaisia ​​web-app (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/03/man-steers-r-c-car-with-his-hands-not-to-mention-an-html5-based/:




Oikealla Arduino hallitus, R / C kilpa-auto, pari paperiliittimiä ja MacGyver hengessä kuvitella useimmat kuka tahansa voi hakata yhdessä luovan kauko- ohjaus näinä päivinä ... mutta kuinka moni voi avoimen lähdekoodin HTML5 web app että teen teon mistä tahansa tabletti, puhelin tai tietokone? Gaurav Manek muotoiltu juuri sellainen asia, ja hän osoittaa sen sinulle Apple iPad videon heti yllä. Mitä enemmän hän sai myös Kinect hakata joka käyttää Microsoft syvyys kamera (koodilla Laboratories NUI SDK) ohjata hyvin sama aalto hyvät käsi - olemme jo visioitu käsirysy olisi hän ja lab kumppani kokeilla joitakin head-to-head kilpa toimintaa. Se sanoi, sinun ei tarvitse odottaa kuuluisa luoja on kaikki hauskaa. Voit ladata hänen lähdekoodin meidän linkeistä ja antaa sen mennä itse?

Mies ohjaa R / C auto kädet, puhumattakaan HTML5-pohjaisia ​​web-app (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 03 huhtikuu 2011 13:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Hack päivä | lähde Gaurav Manek | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar