søndag den 3. april 2011

Weird Science löytää bottomonium "erityisen houkuttelevana"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2KGV0W-jV3I/weird-science-finds-bottomonium-particularly-attractive.ars:


Oletan, tämä tarkoittaa, että on uponium myös: Jossain vaiheessa minun kehitys joku teeskentelee tietää fysiikan, tulin tietoiseksi siitä, että hiukkanen muodostuu yhdestä raskaampaa kuin tavallinen kvarkit oli outo nimi. Liitettiin charmia ja sen vähemmän viehättävä anti-charmi on saanut nimen "charmonium." Mitä olisin jättänyt arvostaa on se, että tämä nimeämiskäytäntöä on yleinen. Kaikki kvarkki pariksi sen antikvarkki kuuluu otsikon "quarkonium", joka on melko ikäviä seurauksia, kun sitä sovelletaan alhaalta rahka, kuten näkyy avaamisesta virke käsikirjoitus fysiikan kirja : "Heavy quarkonium spektroskopia (tutkimus raskaiden kvarkki- antikvarkki sidottu todetaan, kuten bottomonium (b / anti-b)) on jo pitkään pidetty ihanteellisena laboratorion tutkimuksen vuorovaikutus, joka koskee rakenne quarkonia, Kvanttikromodynamiikka (QCD). Bottomonium on erityisen houkutteleva, koska hyvin monipuolisempaa sidottu valtioiden alapuolella avoimen maku kynnys. "


Minulla ei ole aavistustakaan, mitä "open-aromi kynnyksen" voisi käsittää, mutta en varmasti muistamaan "bottomonium on erityisen houkutteleva" vähän.


Tämä ehkä ei olisi pitänyt tehdä se aikaisemmin Institutional Review Board: Sisäiset asiakasriskiluokitukset on suojella mahdollisia tutkimusaiheita kokeista, jotka saattavat olla haitallisia tai yleinen ajanhukkaa. Tuntui he ole kiinnittänyt huomiota , kun näistä kokeiluista tuli tarkistettavaksi , koska kokeet mukana ", joilla ihmisiä viime aikoina toivottuja hajotti mieltä valokuva heidän ex-kumppani, koska ne ajattelevat hylätä", kun täytetty sisällä MRI putkeen. Lisäksi tuomitsemista lähestymistapa tulee tulokset: eri aivoalueilla, jotka osallistuvat käsittelyyn fyysistä kipua tuli aktiivinen käsitellessään emotionaalisia krapula ja polkumyynnillä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar