lørdag den 20. november 2010

Ajatuksia herättävä Lahjat nuorille lapsille?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Udmll8vh47Q/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Yhteiskunnan normien ja minun sisar on procreative pyrkimyksiä on laittoi minut tilanteessa, ostaa lahjoja kaksi kertaa vuodessa pikkulapsille. Mikä tekee heidät onnellisiksi ovat mukavalta bittiä muovia. Heillä on jo lukemattomia mukavalta bittiä muovia (vuodesta heidän vanhempansa ja isovanhempansa). Minun olisi parasta saada lahjoja, jotka haastavat heidät ajattelemaan luovasti (tai ainakin ajatella), jonka he voivat poimia ja nauttia vaikka ne selvitä niiden juna / rekka / kodinhoito fetishes . Beyond Rubikin kuutio, mitä thinky leluja lapsuudestasi ovat edelleen tuotannossa? Mitä uutta thinky leluja olette huomanneet, että töitä 50-10 ikäryhmään? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Velocity Micro 7-tuumainen Cruz Reader Android tabletti nyt toimituskuluja 300 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/20/velocity-micros-7-inch-cruz-reader-android-tablet-now-shipping/:
Ei kosher kanssa ponying jopa $ 500 + ja Android tabletti ? Sinulla vaihtoehtoja, poika. Velocity Micro Cruz Tablet on vihdoin osuma merenkulku vaiheessa, ja tosiaan, se tekee niin kuukauden, joka oli luvattu jo syyskuussa. 299,99 dollaria laskeutuu olet 7-tuumainen Android 2.0 tabletti 800 x 480 kapasitiivinen kosketusnäyttö, 512 RAM, 12GB kaikista varastointi-, 802.11n WiFi, sisäänrakennettu kaiuttimet, kuulokeliitäntä, mini-USB-portti ja ladattava Li-ion hyvä noin kymmenen käyttötunnin - tai niin he sanovat. Tietenkin, sinun on juuttunut päästä Cruz ennemminkin kuin bona fide Android Market, ja voit unohtaa upotettu 3G. Mutta hei, se on kolme Benjamins sans minkäänlaista elämää muuttavaa sopimusta. Ja se täytyy laskea jotain, eikö?

[Kiitos, Anonymous]

Jatka käsittelyssä Velocity Micro 7-tuumainen Cruz Reader Android tabletti nyt toimituskuluja 300 dollaria

Velocity Micro 7-tuumainen Cruz Reader Android tabletti nyt toimituskuluja 300 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 marraskuu 2010 17:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Velocity Micro | Lähetä | Kommentit

Scalpers ostettuna liput CAPTCHA-Busting Botnet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g5y10VbaE9Q/story01.htm:
alphadogg kirjoittaa "Kolme Kalifornia miestä on myöntänyt syytteet oikeiksi maksuja he rakensivat verkon CAPTCHA-ratkaisuun tietokoneiden tulvii online lipunmyyjien ja tempasi ylös parasta paikkaa Bruce Springsteen konsertteja, Broadway-tuotantojen ja jopa TV tapings Dancing with the Stars. miehet juoksivat nimisen yhtiön Wiseguy Liput ja vuosia he olivat sisällä seurata joitakin parhaat paikat talossa monissa tapahtumissa. Ne teki noin 1,5 miljoonaa lippua, kun vuokraamalla Bulgarian ohjelmoijien rakentaa "maanlaajuinen tietokoneiden matkivan yksittäisiä kävijöiden sivustot, kuten Ticketmaster MLB.com ja LiveNation, US Department of Justice (oikeusministeriö) sanoi torstaina lehdistötiedotteessa. Verkosto "tulva myyjät tietokoneet tarkalleen että tapahtuma liput tulivat myyntiin," oikeusministeriön sanoi. He olivat luoda shell yrityksille, rekisteröidy satoja väärennettyjä verkkotunnuksia (yksi oli stupidcellphone.com) ja rekisteröityä tuhansia tekaistuja sähköpostiosoitteita, jotta huijaus työtä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Apricorn Mac-Array tuo 512GB on ratsian SSD yhdeksi Mac Pro PCIe-paikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/20/apricorns-mac-array-puts-512gb-of-raided-ssd-into-a-single-mac/:
Niin, koko avara maailma tietää, että sisällä oman Mac Pro on melko himo-arvoisia, mutta mitä hyötyä jos et koskaan halki auki puoli ja asentaa mitään uutta? Apricorn - pieni, mutta arvostettu nimi varastointi - juuri keksiä mitä voi olla paras syy vielä tehdä juuri niin. Porukka uusi Mac Array on melko yksinkertainen: saat nelinpeli 128GB MLC Western Digital SiliconEdge Blue SSD kireä yhdessä RAID 0-kokoonpanon, kaikki yhden täyspitkän PCIe X4-korttipaikka. Se 512GB puhdasta, aitoa SSD-virta kytketään suoraan emolevyn, ja koska se vain vie yhden korttipaikan, ei mitään, mutta varojen puuttumisen pitää sinut lisätään pari ja virnisteli yli 1.5TB SSD ratkaisu. Yksi Mac Array lupaukset lukea määrien 760MB/sec ja kirjoittaa määrien 524MB/sec, ja jos tuplata, näet ne aalto on 1408MB/sec ja 1027MB/sec vastaavasti. Se on saatavilla nyt tehdä kaikki unelma - joo, vaikka, että yksi teistä pudottamalla 1499 dollaria uuden varastointi setup Apple työpöydälle.

Apricorn Mac-Array tuo 512GB on ratsian SSD yhdeksi Mac Pro PCIe-paikka alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 marraskuu 2010 16:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink MacNews | lähde Apricorn | Lähetä | Kommentit

Engadget Show: elää Sprintin menestynyt Adib, Googlen television Salahuddin Choundhary, tabletteja, kylkiäisiä, ja lisää!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/20/the-engadget-show-live-with-sprints-fared-adib-google-tvs-sa/:
Ihmiset, pitäkää silmät viritetty tähän viestiin - koska at 6:30 PM ET, Aloitamme Engadget Show elää ja Sprintin tuote johtaja menestynyt Adib, Google-tv-projekti johtaa Salahuddin Choundhary, tabletti-centric Roundtable, hulluksi kylkiäisiä, ja lisää! Meillä musiikkia exileFaker ja grafiikka päässä HN_i_C. Et vakavasti halua jättää sitä käyttämättä. Tsekkaa live stream ja chat tauon jälkeen!

Päivitys: Meillä on vielä lippuja jäljellä, joten jos olet New York City, tule meille Times Center. Myös Palm on ystävällisesti antanut meille 10 (aivan oikein, kymmenen!) Pre 2 auki, varten lahjoittaa (tiedätte, ne, jotka näyttävät tältä ), joten olet menossa halua olla täällä!

Jatka käsittelyssä Engadget Show: elää Sprintin menestynyt Adib, Googlen television Salahuddin Choundhary, tabletteja, kylkiäisiä, ja lisää!

Engadget Show: elää Sprintin menestynyt Adib, Googlen television Salahuddin Choundhary, tabletteja, kylkiäisiä, ja lisää! perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 marraskuu 2010 16:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Onko Apple insinööri Invent FB Viestit vuonna 2003?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0X6B0GsE2ww/story01.htm:
theodp kirjoittaa "Montako ole insinöörejä kestää vuonna 2010 kahtena yksinäinen Applen insinööri 2003 vaivaa? A. 15! Marraskuun 15. päivä ole toimitusjohtaja Mark Zuckerberg esitteli Facebook Viestit, joka käyttää mitä tahansa menetelmää viestintä on tarkoituksenmukaista klo aika - esimerkiksi sähköposti, pikaviestit, SMS. päivä myöhemmin, ex-Apple Software Engineer Jens Alfke myönnettiin patentti hänen 2003 keksinnön Menetelmä ja laitteet käsittelyä sähköisiä viestejä, jotka - arvasit oikein - työllistää sopivin messaging menetelmällä - esimerkiksi sähköposti, pikaviestit, SMS - tehtävään. Viitaten Applen puute intohimo sosiaalisiin ohjelmistoihin, Alfke jättää Applen vuonna 2008. jälkeen välilasku Googlen, Alfke laskeutui käynnistyksen Rockmelt, jonka still-in-beta "sosiaalinen web Selaimen myös urheilu melko näppärä viestintäalustan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Microsoft sanoo Kinect auki By Design

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EF0s79UyTAI/story01.htm:
kai_hiwatari kirjoittaa "Noin kaksi viikkoa sitten, kun Adafruit ilmoitti armo kehittää avoimen lähdekoodin ajuri Kinect, Microsoft teki selväksi, että he eivät hyväksy sitä. Nyt Microsoft ilmeisesti havainneet niiden mahdollisesti laitteen ja on tehnyt U-käännös. Alex Kipman, Xbox johtaja Inkubointi, sanoo nyt, että he jättivät Kinect auki design. Kipman sanoi: "Mitä on tapahtunut joku kirjoitti avoimen lähdekoodin ajuri tietokoneita lähinnä avaa USB liitäntä, jota ei tehnyt 't suojella, suunnittelun ja lukee tuotantopanokset anturi. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Doom-aiheisen elää taustakuva Android muuttaa puhelimesi temmellyskenttä verilöyly

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/20/doom-themed-live-wallpaper-for-android-turns-your-phone-into-a-p/:
Okei, joten ehkä tämä ei ole paras valinta businessfolk urheiluun uusia Droid plussat , mutta jos muistatte Doom niin hellästi kuin me, olet todennäköisesti menossa haluavat tarkistaa tätä. Dev siirtyivät xda-kehittäjät on lähetetty tieto hänen uudesta Doom-aiheisen live taustakuva - se ei oikeastaan vetää itse peli, mutta hän on ottanut pahiksia (tärkeä osa) ja uudelleen ne tasaiselle, paikallaan toimintaedellytykset oman design. Periaatteessa sankari kävelyretket taistelee pahiksia kuin ne kutemaan, kun hän vihdoin sortuu hänen lukemattomia märkivä haavat, hän respawns eri huoneessa kyllästymiseen asti. Se on saatavilla beta muodossa ilmaiseksi markkinoilla juuri nyt - kysymys on, oletko tarpeeksi kestäviä ladata sen?

Doom-aiheisen elää taustakuva Android muuttaa puhelimesi leikkipaikka verilöylyn perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 marraskuu 2010 14:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Pocketnow | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

Facebook Viestit Blocks Linkit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IVty1_P04kg/story01.htm:
jhigh kirjoittaa "Kun käynnistää uuden Facebook viestijärjestelmä pyritään kannustamaan tilinhaltijoille käyttämään Facebook kaikkien niiden viestien tarpeet, luulisi, että Facebook olisi tunnustettava, että se ei voi jatkaa lohkon sisältöä että se ei hyväksy. kuitenkin, Wired raportit että Facebook Viestit, kuten muutkin sosiaalisen verkostoitumisen sovellus estää edelleen linkkejä torrent ja muiden tiedostojen jakamiseen sivustoja, vaikka käyttäjät lähettävät viestejä kautta facebook.com sähköpostiosoite. Sano mitä haluat moraalin käyttää tiedostojen jakamista palvelujen osuus tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa, jos Facebook haluaa kehittyä pelaajana sähköpostin markkinoilla, ne eivät voi estää sisältöä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Microsoft: Olen tietokoneella ja Kinect avoimen lähdekoodin ajurit olivat minun ideani

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/20/microsoft-im-a-pc-and-kinect-open-source-drivers-were-my-idea/:
Kun sana ensimmäinen saavutti Microsoftin että avoimen lähdekoodin yhteisö hakata Kinect yhtiön vastaus oli aika raskas: "Microsoft ei hyväksy muutoksia sen tuotteiden" edustaja kertoi CNET, vannoen "tiivistä lainvalvontaviranomaisten kanssa ja tuoteturvallisuutta ryhmien pitää Kinect murtovarma. " Mutta nyt Kinect modeja puhaltaa mielemme on lähes päivittäin , Redmond on muuttanut sävyä. Microsoftin Alex Kipman kertoi NPR Science Daily kuuntelijoita että siltä osin kuin yhtiön osalta Kinect ole tosiasiallisesti hakata toistaiseksi, ja että Microsoft todella vasemmalle kameran USB-liitäntä suojaamaton "suunniteltu", antaa yhteisölle hyötyä . Vaikka hän ja toinen Microsoftie Shannon Loftis ei ole tehnyt virallista PC-ohjelmisto laitteen ohjaimet, hän teki sanoa, että yhtiö "kumppani mieluummin ennemmin kuin myöhemmin" akateemisten laitosten kanssa saada laitteisto doled ulos, ja ehdotti, että jotkut yliopistot alkoivat leikkii Kinect jo ennen kaupalliseen käyttöön. Lue transkriptio asiaa osa podcast tauon jälkeen, tai kuuntele itseäsi meidän lähde linkkiä alkaen 18:22 merkkiä.

[Kiitos, Fred T.]

Jatka käsittelyssä Microsoft: olen PC-ja Kinect avoimen lähdekoodin ajurit olivat minun ideani

Microsoft: Olen tietokoneella ja Kinect avoimen lähdekoodin ajurit olivat ajatukseni perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 marraskuu 2010 12:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Adafruit | lähde Tiede perjantai | Lähetä | Kommentit