lørdag den 20. november 2010

id: n Carmack neuvottelut Rage HD iPad voiman ja tulevaisuuden IOS pelejä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/19/ids-carmack-talks-rage-hd-ipads-power-and-future-ios-games/:
Rage HD IOS on vakavasti upea peli - hyvin arvoinen 2 dollaria , jos pyydät meitä. Nyt hän voi etsiä hänen seurata, id Softwaren tekninen velho John Carmack tekee haastattelukierrokselta - Katsotaan, mitä voimme poimia, on meillä? Aiheesta Rage itse odottavat ensimmäinen laastari lisätä Game Center tukea sekä joitakin korjauksia / pieniä tweaks kaunistella peli edelleen. Ja jos piristyi SD versio, pitää itseäsi joukossa hienompaa yleisöä: myynti on aikuinen vinoa hyväksi HD. "Jos se, että suuri ero", hän sanoi TUAW, "emme todennäköisesti tarjota vähän lopussa, standardi def versio [tulevaisuudessa pelejä]."

Tiedämme jo Carmack ajatuksia iPhone vs. Nintendo DS / PSP, koska he ovat toistaneet ennen kerran tai kahdesti , mutta tässä yksi meille uusi: "Sinun pitäisi pystyä tekemään jotain, paremmin iPad kuin mitä se on tehty Wiin "mukaan John joka puhui Kotaku. That's all vain teoreettinen, sillä se on todella asti kehittäjä, kuinka paljon valtaa siinä käytetään hyväksi, ja vaikka kyseisen tabletin, "me missään lähellä maxing, mitä voitaisiin tehdä iPad." Niin, ja Android? Ei työtä tehnyt Little Green Platform samoin, mutta kautta TUAW John "siellä on paljon asioita miten jakelualustana toimii ja monimuotoisuus alustoja, sinun täytyy kohdistaa, kun asiat ovat vielä paljon, paljon mukavampaa on IOS maailma. "

Mitä id: n ensi kokeilu "IOS maailmassa" Joystiq tietää, että ajo peli perustuu Rage maailmankaikkeus on kortteja, ja ehkä jotain vaikutteita Quake Arena: "ehkä keskitytään salamointitykkiään ja kutsuvat sitä" Lightning Arena "tai jotain, joka olisi täysin verkkovierailupalvelujen noin FPS-peli." Kysyttäessä hänen yhdennäköisyys yhden Kevin Bacon, kaikki kertomukset osoittavat Carmack katosi takana vihreä sävyinen savu pilvi 1s ja 0s, jolloin hänen jälkeensä kolmen jalka korkea patsas Commander Keen tehty vanhan shareware-levyjä.

id: n Carmack neuvottelut Rage HD iPad voiman ja tulevaisuuden IOS pelejä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 marraskuu 2010 21:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TUAW , Kotaku , Joystiq | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar