mandag den 20. juni 2011

Oikeudenkäynti Voit testata GNU GPL

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Hv57ikIYJy4/Court-Case-To-Test-GNU-GPL:

ciaran_o_riordan kirjoittaa "Huomenna, saksalainen tuomioistuin kuulee tapauksessa AVM, jakelija Linux-pohjainen reititin, jonka tarkoituksena on estää Cybits myymästä ohjelmisto, joka muuttaa reitittimet ohjelmisto lisätä sisältöä-suodatustoiminnon. Free Software Foundation Europe kertoo: "AVM perusteli asentoon kolme argumenttia. Ensinnäkin ne ovat maininneet, että heidän koko tuotteen ohjelmisto on pidettävä kokonaisuuden alle AVM tekijänoikeus, ja että tämä kokonaisuus ei saa muuttaa. asema Mr. Welte [perustaja GPL-violations.org ja tekijänoikeuksien haltijan useista osista Linux-ytimen] otti oli, että koko tuotteen ohjelmisto olisi joka tapauksessa johdannaisteoksen mukaan GPL ja siten koko tuote ohjelmisto on lisensoitu GNU GPL. AVM kytketään Toinen perustelu: että ohjelmisto upotettu sen DSL terminaalit koostui useista osista. mukaan Mr. Welte, AVM voisi sitten kieltää ketään muuttamalla tai levittämällä GPL-lisensoidun ohjelmiston osia. lopulliset väitteen AVM oli, että ohjelmiston niiden DSL liittimet on kokoonpano useita eri ohjelmia, joita sen vuoksi luova prosessi, olisi suojattu kokoelma ja näin tekijänoikeuksien alaisuudessa AVM ja ei vaikuta copyleft on GPL. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






SSL / TLS haavoittuvuus Laajasti unpatched

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZapUiLp6HD0/SSLTLS-Vulnerability-Widely-Unpatched:

kaiengert kirjoittaa "Marraskuussa 2009 man-in-the-middle haavoittuvuuden SSL / TLS / https julkistettiin (CVE-2009-3555), ja pian tämän jälkeen osoitettiin olevan hyödynnettävissä. Helmikuussa 2010 tutkijat julkaisivat RFC 5746, jossa kuvataan miten palvelimille ja asiakkaille voidaan tehdä immuuni. Ohjelmisto, joka toteuttaa TLS-yhteyskäytännön parannuksia tuli saataville pian sen jälkeen. Useimmat nykyaikaiset selaimet ovat paikka, mutta ratkaisu edellyttää, että sekä selaimen kehittäjät ja verkkosivustojen operaattoreiden toimia. Valitettavasti 16 kuukautta myöhemmin monet suuret sivustot, mukaan lukien useat niistä, jotka käsittelevät reaalimaailman liiketoimia tavaroiden ja rahaa, eivät ole vielä päivittäneet järjestelmiä. Vielä pahempaa, iso osa näistä sivustoista voidaan osoittaa, että niiden toimijat eivät koske olennaista kokoonpano korjaustiedoston. Täällä on esimerkillinen lista paikattu ja unpatched sivustoja sekä enemmän taustatietoa. paikattu sivustoja osoittavat, että korjaaminen on todella mahdollista. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Sigman kiinteän objektiivin DP2x uudelleen: "omituinen kamera" että "kehitettävä edelleen"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/20/sigmas-fixed-lens-dp2x-reviewed-a-quirky-camera-that-needs/:


Useimmat kamera omistajat luottaa edulliseen hintaan, monipuolinen zoom-objektiivi ja HD-videotallennus korkealla prioriteettilistan etsiessään heidän seuraava piste-ja ampua, mutta Sigman uusi DP2x alittaa kaikkien näiden viestien takana, urheilu 800 dollaria hintalappu , kiinteä -pituus 24.2mm linssi, ja heikoista QVGA video. Joten Miksi sitten ei Sigma vaivaudu vapauttaa päivityksen viime vuoden DP1x ? Kameran lähellä DSLR-koko 14 megapikselin Foveon X3 -anturi on hieman lunastamisesta, sekä tukeva runkorakenne ja täynnä käsisäädöt, mukaan Arvioi ePhotoZine, mutta negatiivinen bullet pisteitä kuin köyhä JPEG, magenta luo kuvia, ja hidas vasteaika jättää meidät unimpressed. Sigma ylpeilee cam ainutlaatuinen kuvakennon, jonka se väittää pinot punainen, vihreä ja sininen kerroksia laadukkaampia kuvia, mutta sielläkin huono suorituskyvyn hämärässä ja 4,7 megapikselin vieminen eivät näytä tekevän kompromissi kannattavaa. Sivusto väittää, että nokka linssin solid-esiintyjä, Kuitenkin nopea f/2.8 aukon ja erinomainen manuaalinen tarkennusjärjestelmä. Kaiken kaikkiaan meillä ei ilmeisesti ole voittaja käsissämme kanssa DP2x, mutta Sigma lojalistit haluavat pitää kiinni näennäisesti ylihinnoiteltuja, aliarvostettuja kamera linja voi osuma lähde linkkiä koko arvostelu.

Sigman kiinteän objektiivin DP2x uudelleen: "omituinen kamera" että "on kehitettävä" perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 kesäkuu 2011 15:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde ePhotoZine | Lähetä | Kommentit

Brute-Force salasanojen murtamiseen With grafiikkapiirit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZtF8zRIV3V4/Brute-Force-Password-Cracking-With-GPUs:

Nimetön lukija kirjoittaa "Me kaikki tiedämme, että raakaa voimaa hyökkäyksiä CPU ovat hitaita, mutta GPU ovat toinen juttu. Tomin Hardware on mielenkiintoinen artikkeli ylös WinZip ja WinRAR salaustaso, missä he yrittävät murtaa salasanat Nvidia ja AMD graafinen kortteja. Jotkut heidän tulokset ovat todella nopeasti - vuonna miljardeja salasanoja sekunnissa - ja sekin on kaksi GTX 570s! "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Codemasters sulkee <em>GRID</em> Online Multiplayer

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bU02UFuHFKg/Codemasters-Shuts-Down-emGRIDem-Online-Multiplayer:

crookedvulture kirjoittaa "Siksi pelaajat tehdä tällaista meteliä voisivat isäntä oman omistettu palvelimia. Codemasters on suljettu verkkomoninpeli osa kolme vuotta vanha ajopeli GRID koska kolmas osapuoli kieltäytyi uudistaa sopimuksen isäntä PC ja PlayStation 3 palvelimia pelin. Folks kanssa Xbox 360-versio voi silti pelata verkossa, mutta Codemasters ei tarjoa paljon tapa anteeksipyyntö kaikille muille. Ehkä on aika pelijulkaisijoita haluton vapauttamaan omistettu palvelimia olisi velvollinen ylläpitämään omaa moninpeli palvelimia asettaa useita vuosia sen jälkeen otsikon lanseerauksen. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






iCard EKG tuo sydän seurannan iOS haluamasi laite (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/20/icard-ecg-brings-heart-monitoring-to-the-ios-device-of-your-choi/:

iCard EKG

AliveCor n iPhoneECG tapaus oli melko makea mutta koska tapauksessa olla vain rahapulassa iPhone 4. Lääkärit tyytyväisiä 3GS tai potilas mieluummin halata iPad niiden rinnassa on riemuissaan kuulla yrityksen työskentelee enemmän laitteisto-agnostikko vaihtoehto teidän iOS sykkeenmittausteknologian tarpeisiin. Käyntikortin kokoinen iCard EKG Kiinnitetään taakse iDevice tarranauhalla ja langattomasti syötteet tietoja sen elektrodit AliveECG App. App tallentaa automaattisesti 30 sekunnin sydämesi rytmistä pulssia ennenkuin lataan sen AliveCor palvelimille jakaa teidän lääkärit. Huono uutinen? He odottavat yhä FDA, joten et voi ajaa ulos ja valita yksi ylös vielä. Mutta kun se iski hyllyiltä, ​​se näyttää sinun täytyy valita punainen tai musta - joten voit varmistaa oman lääkärin lisävarusteet vastaavat hakuasi pensaikot. Tsekkaa video tauon jälkeen.

Jatka lukemista iCard EKG tuo sydän seurannan iOS haluamasi laite (video)


iCard EKG tuo sydän seurannan iOS haluamasi laite (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 kesäkuu 2011 13:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde MedGadget | Lähetä | Kommentit

Review: <em>Vihreä Lyhty</em>

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UWA2y7kBnNs/Review-emGreen-Lanternem:

Kesäisin Aiemmin olemme nähneet isot aseet kuin Superman ja Spider-Man ja Batman tehdä valkokankaalle esiintymisiä, mutta tänä kesänä se on vähemmän tunnettuja sankareita kuten Thor ja Vihreä Lyhty ryhtynyt valkokankaalle vaihtelevalla menestyksellä. Seuraavassa on minun lyhyt katsaus uuden GL elokuva joitakin spoilerit ja kommentit. Teitä on varoitettu.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Soldier uudelleen Kasvaa Leg Muscle jälkeen Experimental Menettely

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ardwQ66oYXo/Soldier-Re-Grows-Leg-Muscle-After-Experimental-Procedure:

Marine Isaias Hernandez on pystynyt kasvamaan takaisin useimmat puuttuvat lihas hänen jalka, kuten luurankolihasten, kiitos kokeellinen hoito, johon syötön aa kasvua edistäviä aineita uutetaan sika rakot. Hernandez menetti 70% oikeuttaan reisilihakset päässä laasti räjähti hyökkäys Afganistaniin. Normaalisti tällaista vahinkoa johtaisi amputaatioon. Valitse artikkeli: "Valmisteltaessa toimintaa, korpraali Hernandez tehtiin rakentaa loput 30 prosenttia lihas jää vaurioitunut reiteen. Kirurgit sitten viipaloitu reiteen, asettamalla ohut siivu nimisestä aineesta soluväliaineen. leikkaus on seurausta 70.000.000 dollaria investointi Yhdysvaltain armeijan osaksi regeneratiivisen tutkimukseen. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Oracle Ajattelee Google Velkaa 6,1 dollaria miljardia Vahingonkorvaukset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Thq4QXsDW4A/Oracle-Thinks-Google-Owes-61-Billion-In-Damages:

Nimetön lukija kirjoittaa "Kun Oracle osti Sunin vuonna 2009, yhtiö sai käsiinsä paljon toivottavaa tekniikkaa. Vaikka OpenOffice voi ovat pudonneet kelkasta, Oracle ei aio antaa Java-ohjelmointikielen ja siihen liittyvät patentit ovat koskemattomia voiko se luoda joitakin ylimääräisiä tuloja. Itse asiassa yhtiö on tällä hetkellä keskellä oikeudellinen kiista Google näinä patentteja, jotka voivat net Oracle miljardeja ja jätä Android rampa. Viime vuoden elokuussa Oracle haastaa Googlen rikkomisesta Java patentteja ja Copyright kehittämällä Android. Oracle väittää, että Android käyttää teknologiaa johdettu Java ja rikkoo näin ollen useita patentteja. Se haluaa korvauksia, mutta useimmat tilintarkastustuomioistuimen asiakirjat ja tiedot eivät ole julkisesti saatavilla, on vaikea tietää yksityiskohtia. kuitenkin uusia asiakirjojen saatavuutta viime viikon lopulla paljasti miten paljon Oraclen mielestä on hyväksyttävää vahingoista maksu Google tehdä. mukaan asiantuntija Oracle palkkasi, Google voitaisiin tarkastella Bill välillä 1400000000 dollaria ja 6100000000 dollari sen väitettyjä rikkomuksia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Verizon porrastettu datasiirtosopimuksista tulossa 7. heinäkuuta alkaen $ 30?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/20/verizon-tiered-data-plans-coming-july-7-starting-at-30/:


Toivoimme se ei tapahdu, mutta näyttää siltä, ​​että Verizon Talousjohtaja Fran Shammo kesä aavistus hänen yhtiön pelätty porrastettu tiedot Suunnitelmaa voitaisiin aivan rahaa. Droid-Life on raportointi maaginen päivämäärä on 7 heinäkuu ja on tarjonnut tarkoitus hinnoittelu tiedot: tiedot suunnitelmista ilman tethering alkaisi 30 dollaria 2GB, mutta 5GB ja 10GB maksaa $ 50 ja 80 dollaria vastaavasti. Jako maksaa ylimääräistä $ 20 ja lisää uuden 2GB allas. Siellä sanotaan olevan mitään merkittäviä toisistaan ​​3G-ja 4G - olisit laskutetaan täsmälleen sama olitpa pakkaus Droid X2 tai Droid Charge . Nämä uudet suunnitelmat eivät vaikuta kenenkään parhaillaan sopimuksesta, vaikka se on vielä tuntematon, jos asiakas voi ripustaa niihin kiinni, kun on aika uudistaa. Vaikka tämä on jätetty "jyvän suolaa" kaappi nyt, se voi olla hyvä aika ainakin aloittaa tsekata seuraava puhelin.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Verizon porrastettu datasiirtosopimuksista tulossa 7. heinäkuuta alkaen $ 30? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 kesäkuu 2011 14:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Droid-Life | Lähetä | Kommentit

Nikko 3D liha mittausjärjestelmä on tarpeeksi, jotta James Cameronin lihakauppias mustasukkainen (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/20/nikkos-3d-meat-measurement-system-is-enough-to-make-james-camer/:


Ei saada irti lihasta? Sitten et selvästikään ole käytössä Nikko n usean kameran 3D liha mittausjärjestelmä. Yrittäessään käsitellä nousu mereneläviä, japanilainen yhtiö värväsi National Institute of Advanced Industrial Science and Technology, joka tarjosi jopa menetelmä otetaan kuvia takapuolelle lihan kautta aukkoja liukuhihnalta. Järjestelmä käyttää nelosta paria stereo kameroiden luoda 3D-kuva lihaa, koska se kulkee ruodussa, auttaa määrittämään paras tapa saada irti elintarviketta. Yhtiö yrittää pudottaa hintaa järjestelmää, jotta tuo se markkinoille kahden vuoden kuluessa. Tiedät haluat tarkistaa parvi 3D mereneläviä kuvia tauon jälkeen.

Jatka lukemista Nikko 3D liha mittausjärjestelmä on tarpeeksi, jotta James Cameronin lihakauppias mustasukkainen (video)


Nikko 3D liha mittausjärjestelmä on tarpeeksi, jotta James Cameronin lihakauppias mustasukkainen (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 kesäkuu 2011 11:54:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde DigInfo | Lähetä | Kommentit

Sony Ericsson Xperia X10 saada Gingerbread elokuussa, voi vihdoin näyttää kasvonsa julkisilla (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/20/sony-ericsson-xperia-x10-getting-gingerbread-in-august-can-fina/:


Ei ole mikään yllätys, että Sony Ericssonin Xperia X10 on joitakin Android 2.3-täytettyjä päivää odotan - pahus, olemme tienneet , että älypuhelin olisi lopulta käsitelty Gingerbread ennen kuin se todella sai 2.1 . Vihdoinkin, laitemyynti Maker on vihdoin tarjoaa jopa muutaman ylimääräisen tietoja väistämätön päivitys, nyt asetettu Aikaisen elokuussa. Yhtiö on käsitelty joitakin käyttäjän huolensa toiminnallisuuden muutoksia, jotka tulevat Ennen päivityksen varmistaa käyttäjille, että uusi versio ohjelmistosta pitää puhelimen kameralla UI ehjä ja ominaisuus uudempia toimintoja, kuten yhtiön Facebook Inside Xperia ominaisuus. Catch Gingerbready videon alapuolella, mikä valitettavasti tekee elossa kesän vähemmän rakentaa yhtä kivuttomasti.

Jatka lukemista Sony Ericsson Xperia X10 saada Gingerbread elokuussa, voi vihdoin näyttää kasvonsa julkisilla (video)


Sony Ericsson Xperia X10 saada Gingerbread elokuussa, voi vihdoin näyttää kasvonsa julkisilla (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 kesäkuu 2011 12:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Android HD Blogi | lähde Sony Ericsson | Lähetä | Kommentit

Best Buy joustaa Legal Lihakset Over &quot;Geek&quot;

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SeWhnSmbrd0/Best-Buy-Flexes-Legal-Muscles-Over-Geek:

siliconbits kirjoittaa "US Elektroniikka vähittäismyyjä Best Buy on ollut hidasta mutta vakaata taistelussa suojella Geek Squad tavaramerkki, mutta jotkut ihmettelevät, onko 800-lb gorilla on tech vähittäiskaupan alalla menee liian pitkälle sodan oikealle jotkut vääryydet. Sana "Geek" on vuosisatoja vanha sana, joka tarkoitti "huijata" tai "hullu", mutta on vuodesta 1980-luvun alusta, on liittynyt fanit teknologiaa yleensä ja tietokoneiden erityisesti. Tämä ei ole välttää joitakin Geek-teemalla yritykset iskuilta Best Buy n lakitiimistä viime vuosikymmenen aikana, mukaan lukien Geek Housecalls, Vuokra Geek, Geek Rescue, Puhu Geek ja, ei ole yllättävää, arch-kilpailija Newegg. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.