mandag den 20. juni 2011

Orange Sound Charge T-paita on mehu puhelimesi kun kuuntelet basso mennä puomi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/20/orange-sound-charge-t-shirt-will-juice-up-your-phone-while-you-l/:


Orange UK on pitkään jatkunut perinne keksiä omituinen tapoja ladata puhelimeen nauttien Glastonbury Festival vuosittain, ja 2011 on osoittautumassa ole eroa. Tällä kertaa se on T-paita, joka tuottaa sähkövaraus päässä äänen ympärille - tekevät siitä erinomaisen eturivin yleisöä surffausta tyypit - tosin edellyttäen tech yksityiskohdat mennä enää kuin kertoa meille, että piezoelectrics ja imeytymistä tärinän mukana. Huomaamme voittaa epäilys, että et koskaan voi saada paljon mielekästä hyödyllisyys ulos tästä varsin unstylish vaatetta, mutta sitten se ei anna teille uskottavalta tekosyyn työntää tiesi lähempänä vaiheessa, ja jos joku esineitä, sinun voi pitää sitä hyvin keskustelun starter. Mitä ikinä tapahtuukin, voitat, muoti menettää.

Orange Sound Charge T-paita on mehu puhelimesi kun kuuntelet basso mennä puomin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 kesäkuu 2011 04:39:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Textually.org | lähde Oranssi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar