mandag den 20. juni 2011

DARPA perustamalla 130.000.000dollari virtuaalinen ampumaradalla "auttaa taistelussa verkkohyökkäyksiin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/20/darpa-setting-up-a-130-million-virtual-firing-range-to-help-b/:


Yhdysvaltain hallitus on tosissaan online turvallisuudesta, kysy millä tahansa sen Cyber ​​kommandot . Lisäämällä sen arsenaali varten taistelee iso paha hakkerit, Reuters raportoi, että DARPA työstää National Cyber ​​Range, joka toimisi erillisenä internet simulaatio moottori, jossa digitaalinen soturit voidaan kouluttaa ja kokeellisia ideoita testattu. Lockheed Martin ja Johns Hopkins University kilpailevat saadaan aikaan lopullinen järjestelmä, jossa yksi heistä odotetaan pian saada vihreää valoa yhden vuoden tutkimuksessa, joka, jos kaikki menee hyvin, seuraa DARPA valjastamiseen sen Asiantuntijat kun virtuaalinen ampumaradalla ensi vuonna toden teolla. Hankkeen sanotaan ajaa jonnekin lähelle 130.000.000 dollaria, mikä saattaa kuulostaa hieman kallis ennen viime pyyhkäissyt on onnistunut hakkerointi hyökkäykset korkean profiilin yksityiset yritykset, mutta nyt tuntuu järkevä menot varmistaa ydinohjus koodit ja ihmiset hullu tarpeeksi käyttämään niitä pidetään turvallisen välimatkan päässä toisistaan. DARPA on pari muuta ovelasti nimeltään tietoverkkojen järjestelmiä hihassaan, nimeltään Crash ja kuona, mutta sinun täytyy osua lähde linkkiä oppia lisää heistä.

DARPA perustamalla 130.000.000dollari virtuaalinen ampumaradalla "auttaa taistelussa verkkohyökkäyksiä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 kesäkuu 2011 03:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink PCWorld | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar