lørdag den 16. april 2011

Todellinen syy Mike McCue tarvitsee 50 miljoonaa dollaria: Google rakentaa fläppitaulu Killer

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dyHJQ2oviso/:

Array

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Yhdysvaltain hallitus urakoitsija kehittämällä mikroaaltouuni ase, "Hot Pokkarit vapista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/16/us-government-contractor-developing-microwave-gun-hot-pockets/:


Ah, rakas "sähköisen pommi" voi poistaa kaikki tekniikka sen läheisyydessä: muunnelmia käsite mennä takaisin , mutta hyödyllinen prototyypit ovat tantalisingly ulottumattomissa. Into rikkominen vaiheet puolustus urakoitsija BAE Systems, kun tuore halkeama ja High-Powered Mikroaaltouuni (HPM) aseella tarkoitus poistaa pieniä moottoreita - mikäli se onnistuu, teknologia voi kohdistua myös aluksia, UAV ja ohjusten kantokykyä. Salaisen peitossa ase kuulostaa samanlaiselta kuin Boeingin suunniteltu ilmassa EMP ase , mutta ei ole ohjus jakelujärjestelmiä. BAE näyttää vedonlyönti iso sähkömagneettista sodankäynnin tulevaisuuden taistelukentällä taktiikkaa, jossa johtaja pikeys scifi-kohtaus Aviation Week :


"Toisin kuin laserit, HPM palkit eivät tarvitse paljon tarkkuutta. Tuuletin [HPM energiaa] voit kohdistaa 10-30 pienillä veneillä. Jos et voi tyrmätä 50-75% Moottorien parvi, voit jälkeen keskittyä jäljellä lasereilla tai kineettinen [tykkien]. "


Tavoitteena on kehittää paremmin suojautua tällaisia ​​hyökkäyksiä, urakoitsija sai 150.000 dollaria siitä ilmavoimien testata palon mikroaallot sotilaallisiin tietokoneita. Ei sanaakaan siitä, sanoi puolustuksen liittyy runsas käyttö foliota.

Yhdysvaltain hallitus urakoitsija kehittämällä mikroaaltouuni ase, "Hot Pokkarit vapisevat perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 huhtikuu 2011 16:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Boing Boing | lähde Danger Room | Lähetä | Kommentit

TechCrunch Haastattelu: FCC puheenjohtaja Julius Genachowski

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pSmdJzevU1o/:

Array

Paperi metalliseos muotoutuu biohajoavan kulutuselektroniikan (kirjoita origami vitsi)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/16/paper-alloy-takes-shape-for-biodegradable-consumer-electronics/:


Olet siis malttamattomina odottavat sinun biohajoavaa auton ja oman biohajoavan 3D-lasit , odottaa sitä päivää, kun kaikki sinulla voi palata liejunsekaista josta se sai alkunsa. Mutta entä tietokone käytät juuri tällä hetkellä? Se on luultavasti valmistettu ei-vihreä materiaaleja, kuten injektio-muovista, ja löi noin bambu se ei petä ketään. Suunnittelu-ja suunnittelualan PEGA tulee teidän pelastus uudella komposiittimateriaalista valmistettu kierrätyspaperista ja polypropeenin seoksesta. Kevyt, kestävä ja edullinen valmistaa, se toimii aivan kuten tyypillinen ABS-muovia - ja se jopa tulee klassista soul-tappaminen beige. Ehkä tämä on mitä Apple on ollut odottanut .

Paperi metalliseos muotoutuu biohajoavan kulutuselektroniikan (kirjoita origami vitsi) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 huhtikuu 2011 15:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Inhabitat | lähde PEGA | Lähetä | Kommentit

Kiina pyrkii rakentamaan Maailman suurin Rocket

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mpCpGt7IFzM/China-Aims-To-Build-Worlds-Largest-Rocket:

hackingbear kirjoittaa "jo maaliskuussa, Kiina paljasti se tutkii mahdollisuutta suunnitella tehokkain harjoittaja raketti historian tehdä miehitetty kuun lasku ja tutustumaan Deep Space mukaan Liang Xiaohong, varajohtaja Kiinan Akatemian Launch Vehicle Technology. raketti Suunnitelmissa on hyötykuorma on 130 tonnia, viisi kertaa suurempi kuin Kiinan vaihtotaseen suurin raketti. Tämä raketti, jos rakennettu, Eclipse 53 tonnin kapasiteetti suunnitellun Falcon 9 Heavy alkaen SpaceX. Se jopa ylittää suurimman raketti koskaan rakennettu, 119 tonnin Saturn V. Kiinan seuraavan sukupolven raketti Pitkä 5. maaliskuuta hetkellä tarkoitus debyytti vuonna 2014, on hyötykuorman 25 tonnia LEO. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nintendo Wii on myynnissä Toys R Us, Best Buy on 169,99 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/16/nintendo-wii-on-sale-at-toys-r-us-best-buy-for-169-99/:


15 toukokuu on vielä kuukauden päässä, mutta Nintendo Wii: n hinta ei odota - sekä Best Buy ja Toys "R" Us on jo liike-ohjattu konsoli myynnissä 170 dollaria tänään. Huomatkaa, tämä ei näytä pysyvän hinnanalennuksen - Huomautus "Tarjous voimassa rajoitetun ajan!" yllä - mutta emme olisi yllättynyt, jos muut vähittäismyyjät seurata perässä hyvin lyhyen järjestyksessä. Kun huhut ravistelemalla noin syvemmälle hinnanalennuksia ja ehkä, ehkä, mahdollisesti jopa uusi taaksepäin yhteensopiva HD kone , joka Wii myydään 170 dollaria tänään voisi olla vähän ylimääräistä kultaa taskuissaan ja vähemmän toivottuja varaston käsitellä.

Nintendo Wii on myynnissä Toys R Us, Best Buy on 169,99 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 huhtikuu 2011 14:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq , GoNintendo | lähde Best Buy , Toys R Us | Lähetä | Kommentit

Ex-MS GM ei voi toimia "kaikkialla maailmassa" For Salesforce

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oMxSti37Jrw/Ex-MS-GM-Cant-Work-Anywhere-In-the-World-For-Salesforce:

theodp kirjoittaa "Ole varovainen, ennen kuin allekirjoittaa Microsoft kilpailukielto sopimuksen, lapset. GeekWire kertoo, että King County Superior Court Judge Kimberley Prochnau on määrännyt entinen Microsoftin pääjohtaja Matthew Miszewski osoitteesta" työskentelevät markkinoinnin rooli salesforce.com n julkisen tai kaupallisen alan missä päin maailmaa tahansa. " Joten mitä onetime Wisconsin State CIO Miszewski tehdä takaa maailmanlaajuisen kiellon? "Hän oli suuri evankelista Microsoft, selitti tuomari Prochnau, joka lisäsi, että" ajatus, jotta on estää häntä olemasta evankelista ja Salesforce.com että hän oli Microsoft. " Microsoft, joka on varoittanut kongressia että rajoittamalla kulkua lahjakkuus on tuhoisa Amerikkaan, totesi lausunnossaan, että yhtiö on tyytyväinen ratkaisun. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tänään on levykaupassa Day 2011

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KARbkqnQVY8/Today-Is-Record-Store-Day-2011:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Tänään tulee kuluneeksi viides vuotuinen Record Store Day-juhla riippumattomien levykaupoista. Koska musiikin ystävä, minusta tämä päivä on dire tärkeää." Tiedän Free Comic Book Day (2011, että toukokuun 7) on saanut paljon ihmisiä sarjakuvan myymälää, joka muuten ei - osittain siksi monet vapaa sarjakuvat antanut pois - mutta ei ollut kuullut levy-verkkokaupassa vastaava . Eihän mukavaa ennätys tarinoita lahjoittaa tonnia 7 "vinyyli mainokset.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kulissien takana New York Tech Janakkala (TCTV)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U3-sHNNvRcE/:

Array

Intubaatio bot avulla lääkärit turvallisesti työntää putkia alas tajuttoman ihmisen kurkku

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/16/intubation-bot-lets-doctors-safely-shove-tubes-down-unconscious/:


Olemme nähneet kaikenlaisia ​​lääketieteen robottien kierroksella nämä osasta, bloodbots ja kirurgisen kyborgeja . Ja nyt tohtori Thomas M. Hemmerling McGill University Health Centren (joka myös auttoi kehittämään McSleepy anestesia androidi ) on luonut maailman ensimmäisen intubaation robotti. Kutsutaan Kepler Intubaatio System (KIS), se robottikäsivartesi kanssa videon Laryngoskoopin , joka ohjataan ohjainta - mahdollistaa minidisk saada Dr. Mario samalla kun työnnät intubaatioputken johonkin kulunut-out meatbag pienellä vaivalla ja mahdollisimman turvallisesti. Ensimmäinen menettely laitetta käytetään todellista elävä ihminen oli menestys, ja kliiniset kokeet jatkuu. Emme iso botit työntämään mitään mistään (vaikka se ei auta meitä hengittää alaisena veitsi), mutta se on parempi kuin Android lisäkkeet lobbing kranaatit tiemme .

Intubaatio bot avulla lääkärit turvallisesti työntää putkia alas tajuttoman ihmisen kurkku perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 huhtikuu 2011 12:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde McGill University Health Centre | Lähetä | Kommentit

Mitä App kehittäjät haluavat: Kirjeitä Steve Jobs ja Larry Page

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lOPDZUncLJA/:

Array

Galaxy S Piparkakut Päivitä liikkuvan kaikkialla Euroopassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/16/galaxy-s-gingerbread-update-now-rolling-out-across-europe/:


Samsung sanoi sen Android 2.3 päivitys Galaxy S saisi tulla huhtikuun puolivälissä ja viimeistään golly, se tarkoitti sitä kirjaimellisesti. Joskus välisenä yönä 15. ja 16. päivän tässä kuussa, Korean valmistajan Kies palvelimet alkanut suorittaa jopa tuoretta piparkakut Galaxy omistajien osissa Eurooppaa, ja ilmoittaa nyt ovat tulossa käyttäjien menestyksekkäästi päivittää Hummingbird varustettu puhelimia. Se on rajoitettu mukaa, joihin Pohjoismaat, Hollanti ja Saksa ensimmäinen, mutta epäilemme Samsung järjestää ulos muualla Euroopassa paljon kauemmin. Jos haluat kokeilla onneasi, käynnisty sinun Kies päivittää hyödyllisyys ja rukoilla lähimpään tech jumaluus.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Galaxy S Piparkakut Päivitä liikkuvan kaikkialla Euroopassa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 huhtikuu 2011 09:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Matkapuhelinfoorumi , Tweakers.net | Lähetä | Kommentit

Google Videos Going Poissa Aika Grab mitä haluat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w2ELMFnX040/Google-Videos-Going-Offline-Time-To-Grab-What-You-Want:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Olen saanut tämän sähköpostiviestin tänä aamuna:" Myöhemmin tässä kuussa, isännöi videosisältöä Google Video ei enää saatavilla toiston. Google Video lopettanut kuvat toukokuussa 2009, ja nyt olemme poistamalla jäljellä isännöi sisältöä. .. 29. huhtikuuta 2011, videot, jotka on ladattu Google Video ei ole enää käytettävissä toistoa. " He lisätty download-painiketta tallentamisen sisältöä, mutta se vanhenee 13 toukokuu 2011 ja ne kannustavat käyttäjiä siirtymään sisältöä YouTubeen. " Kaikki ei ole menetetty, vaikka. Kirjoittaa lukija none295: "Jos haluat auttaa arkistoida Google Video, saada Linux koneessa ja liity IRC (EFNet # archiveteam / # googlegrape)."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Halu HD yrittää muodostaa Sensation tunnetta 3,0 puku, tarvitsee räätälöintiä se sopii

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/16/desire-hd-tries-on-sensations-sense-3-0-suit-needs-some-tailor/:


Joten sinulla innoissaan nähtyään HTC: n uusin UI Sensation , mutta oli tyrmistynyt löydä harmaantunut luuri ei saada samassa merkityksessä 3,0 rakkaus? Kuten tavallista, että ihmiset on xda-kehittäjät ovat juuri tonic mikä vaivaa sinua ... niin kauan kuin oma halu HD . Joo, fiksu mies, jonka nimi capychimp otti Sensation: n levy ja siirtänyt sen eilisen on HTC Euroopan lippulaiva puhelimen. Portti ei ole täydellinen - jotka sukeltaa menettää kameratuki ja kuvat tarvitsevat koon kunnolla mahdu HD: n 800 x 480 näyttö - mutta rohkeita sieluja, jotka osuma lähde linkkiä lataa silti kaikki suloinen liikkeet mielessä 3,0 säädetään. Katso kaikki Tasainen vieritys toiminnassa tauon jälkeen.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Jatka käsittelyssä Desire HD yrittää muodostaa Sensation tunnetta 3,0 puku, tarvitsee räätälöintiä se sopii


Halu HD yrittää muodostaa Sensation tunnetta 3,0 puku, tarvitsee räätälöintiä se sopii perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 huhtikuu 2011 11:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Smart keitai | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

Internet Explorer 10 tippaa Vista-tuki

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0RagR84v8xY/Internet-Explorer-10-Drops-Vista-Support:

Sian-Tuomari kirjoittaa "Tällä viikolla Microsoft MIX11 Web Developer Conference-yhtiö yllätti monet tekemällä pre-release versio Internet Explorer 10 saatavilla - alle kuukauden kuluttua IE9 tuli lopullisessa muodossaan. Mutta toinen yllätys oli paljastettu Computerworldin Gregg Keizer: seuraavan IE ei toimi kaikissa OS ennen Windows 7, Vista mukaan lukien. Microsoft otti jonkin verran lämpöä, kun kävi ilmi, että Internet Explorer 9 jättäisi miljoonat Windows XP-käyttäjät pulaan, kun uusi selain vain ajaa Windows 7 ja Vista. Mutta yhtiö vahvisti, että IE10 ei edes ajaa Vista. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Korkeimman oikeuden kuulevan Microsoft-i4i Asia maanantai

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_U44RcgbFNI/Supreme-Court-To-Hear-Microsoft-i4i-Case-Monday:

CWmike kirjoittaa "Patenttiasiamiesyhdistys ja keksijöille kaikenlaisia ​​ovat tiiviisti katsomassa Microsoftin tapaus, että Yhdysvaltain korkein oikeus alkaa pohtia maanantaina. Asia, joka keskittyy teknologiaan patentti määritetty i4i että lähes pakko Microsoft lopettaa myydä lippulaiva Word ohjelmisto, voi olla laaja vaikutuksia tavalla patentteja myönnetään ja hyväksytään, asiantuntijat sanoivat. Tällä hetkellä, kun patentin haltija syyttää jotakuta loukkaavan patenttia, taakka on loukkaajan osoittaa kanssa selviä ja vakuuttavia todisteita "siitä, että patentti on virheellinen. kuulon Tässä tapauksessa korkein oikeus voisi päättää alentaa, että näyttökynnys, hän sanoi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






XXX Goes Live In juuripalvelimet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rev43_jNwE8/XXX-Goes-Live-In-the-Root-Servers:

Anonyymi lukija kirjoittaa, että eilen "IANA lisäsi. XXX aluetunnuksen root-nimipalvelimia. Vaikka rekisterin toimija Afilias on edelleen niiden asennusprosessin ICM rekisterin, alue on nykyisin lisäys. Vaikka useita rekisterinpitäjiä ovat jo ryhtyneet esirekisteröintiä, todellinen aikajanalla käynnistää ei ole vielä julkaistu. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.