lørdag den 16. april 2011

HP yrittää hiipiä CFast kotelon meille EliteBook 8560w

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/hp-tries-to-sneak-cfast-slot-by-us-in-elitebook-8560w/:

HP EliteBook 8560w

HP on ajatellut voivansa hiipiä tämä yksi - ja se olisi onnistunut myös, jos se ei ole näiden sekaantumista tipsters. Lähempi tarkastelu ilmoitti hiljattain EliteBook 8560w lehdistö laukaus paljastaa sen CFast paikka, mielenkiintoinen makupala ei ole mainittu luovutusta tai spec sheet. Se on, tietomme, ensimmäinen kannettava aluksen paikka päivitetty CompactFlash-muodossa, mutta ei ole kameroita ja muita laitteita käytetään keskipitkän tekee jokseenkin turha ominaisuus tällä hetkellä. Silti, jossa siirtonopeudet huomattavasti nopeammin kuin nykyiset CompactFlash-kortteja ja kaksi kertaa SDXC kortteja (joissa tilaa kasvaa), oletamme sen vain ajan kysymys ennen kuin Nikon ja Canon slap näitä pahoja poikia muutaman high-end-ampujia. Lähikuva ampui tauon jälkeen.



[Kiitos, Reznov]

Jatkaa lukeneisuus HP yrittää hiipiä CFast kotelon meille EliteBook 8560w


HP yrittää hiipiä CFast kotelon meille EliteBook 8560w perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 21:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde HP Fansite | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar