lørdag den 16. april 2011

Yhdysvaltain hallitus urakoitsija kehittämällä mikroaaltouuni ase, "Hot Pokkarit vapista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/16/us-government-contractor-developing-microwave-gun-hot-pockets/:


Ah, rakas "sähköisen pommi" voi poistaa kaikki tekniikka sen läheisyydessä: muunnelmia käsite mennä takaisin , mutta hyödyllinen prototyypit ovat tantalisingly ulottumattomissa. Into rikkominen vaiheet puolustus urakoitsija BAE Systems, kun tuore halkeama ja High-Powered Mikroaaltouuni (HPM) aseella tarkoitus poistaa pieniä moottoreita - mikäli se onnistuu, teknologia voi kohdistua myös aluksia, UAV ja ohjusten kantokykyä. Salaisen peitossa ase kuulostaa samanlaiselta kuin Boeingin suunniteltu ilmassa EMP ase , mutta ei ole ohjus jakelujärjestelmiä. BAE näyttää vedonlyönti iso sähkömagneettista sodankäynnin tulevaisuuden taistelukentällä taktiikkaa, jossa johtaja pikeys scifi-kohtaus Aviation Week :


"Toisin kuin laserit, HPM palkit eivät tarvitse paljon tarkkuutta. Tuuletin [HPM energiaa] voit kohdistaa 10-30 pienillä veneillä. Jos et voi tyrmätä 50-75% Moottorien parvi, voit jälkeen keskittyä jäljellä lasereilla tai kineettinen [tykkien]. "


Tavoitteena on kehittää paremmin suojautua tällaisia ​​hyökkäyksiä, urakoitsija sai 150.000 dollaria siitä ilmavoimien testata palon mikroaallot sotilaallisiin tietokoneita. Ei sanaakaan siitä, sanoi puolustuksen liittyy runsas käyttö foliota.

Yhdysvaltain hallitus urakoitsija kehittämällä mikroaaltouuni ase, "Hot Pokkarit vapisevat perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 huhtikuu 2011 16:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Boing Boing | lähde Danger Room | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar