mandag den 11. juli 2011

Punaviini Laskurit Jotkut kielteisiä terveysvaikutuksia Mikrogravitaatio

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JcAHa5POjuk/Red-Wine-Counters-Some-Negative-Health-Effects-of-Microgravity:

astroengine kirjoittaa "hyvä uutinen astronautti punaviiniä aficionados: alkoholijuoma voi torjua joitakin kaikkein ongelmallisin fysiologiset vaikutukset mikrogravitaatiota. Valitettavasti (tai onneksi, riippuen siitä onko sinulla ohjaajan avaruusalus), sinun täytyy juoda paljon viiniä voisi saada mitään hyötyä. Nämä havainnot ovat tuoreena labs Ranskan tutkijat (abstrakti), jotka havaitsivat, että annostelu valitettavaa rotilla - ripustaa niiden hännät simuloida mikrogravitaatiota - kanssa resveratrol (yhdiste löydetty punaviiniä), he voisivat auttaa loitolla luuntiheyden menetystä ja lihasten surkastumista. Tarkoittaako tämä resveratrol on Astronautin paras ystävä? Mahdollisesti, mutta päätellen määriä, jotka ovat tarpeen, sillä ei todennäköisesti tulla liitelomakkeella, eikä 750 ml pullot. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






30 vuotta <em>Donkey Kong</em>

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9a6yxJOqym4/30th-Anniversary-of-emDonkey-Kongem:

Nimetön lukija kirjoittaa "30 vuotta sitten tässä kuussa, Nintendo julkaisi Donkey Kong - ikoninen arcade kone että laittaa yhtiön videopeli kartta ja esitteli Mario. Technologizer n Benj Edwards juhlisti vuosipäivää pyöristämällä joitakin niistä pelin Odder sivuvalot. Esimerkiksi Se oli alunperin tulossa pelin noin Popeye, Bluto, ja Olive OYL - ja keskuudestaan ​​muukalainen sivuelinkeinot oli taskukokoinen peli, jossa Donkey Kong ja Mario kohtasi jääkiekossa. " Gamasutra on tarkempi artikkeli pelin kehitystä.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Comcast Xfinity TV app päivitetty Honeycomb Android tablets, Gingerbread puhelimet ja iOS

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/11/comcast-xfinity-tv-app-updated-for-honeycomb-android-tablets-gi/:


Comcast Xfinity TV App teki tablet debyyttinsä iPad viime vuonna ja nyt se on vihdoin valmis Android tablets liian. Viimeisin päivitys Android Market lisää Honeycomb versio kaukosäätimellä ja video-demand lukemassa edellä todettiin (vain virallisesti sertifioitu Xoom, mutta se pitäisi toimia myös muille) - mutta ei Play Now streaming , mutta - - ja myös pitäisi korjata App puhelimissa käynnissä Gingerbread. iOS käyttäjät eivät ole kokonaan pois, koska pieni kohouma on annettu, että pitäisi korjata muutamia teknisiä kysymyksiä näille alustoille liikaa. Vapaa apps löytyvät lähde linkeistä, valitse haluamasi maku ja lataa pois.

Jatka lukemista Comcast Xfinity TV app päivitetty Honeycomb Android tablets, Gingerbread puhelimet ja iOS


Comcast Xfinity TV app päivitetty Honeycomb Android tablets, Gingerbread puhelimet ja iOS alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 heinäkuu 2011 15:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink @ XfinityTVapps (Twitter) | lähde iTunes , Android Market | Lähetä | Kommentit

HP Musiikin synkronointi palvelun osumia beta, tuo USB-kaapeli

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/11/hp-play-music-syncing-service-hits-beta-bring-your-usb-cable/:


Hei, eikö olisi hienoa, jos voisit synkronoida musiikin kokoelma poikki HDD ja kaikki mobiililaitteissa? Köh, me tiedämme mitä sinä ajattelet. Kuitenkin, HP selvästi tuntee tarvetta pelata hieman kuroa kiinni. Se alkaa vielä toinen liittyy musiikin palvelu nimeltä HP Play, palvelemaan erityisesti omistajille kosketusalustan, Veer, ja mahdollisesti muut webOS laitteita kuten Pre 3. Beta on juuri käynnistänyt ja kaikilla mittapuilla mitattuna se on erittäin perus-asia - kuten, iTunes 2001 perustiedot: Ei OTA synkronointi, ei pilvi varastointi eikä tallentaa. Mutta tämä on vain beta, ja jos se sitoo osaksi HP Music-palvelua huhuttiin muutama viikko sitten se voisi olla alku jotain paremmin ilmastointi, puhtaan juomaveden ja muiden modernien odotukset.

HP Musiikin synkronointi palvelun osumia beta, tuo USB-kaapeli alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 heinäkuu 2011 15:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink PreCentral | lähde HP Pelaa | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeet tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Stanford CS101 hyväksyy JavaScript

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GmehBwaneBE/Stanford-CS101-Adopts-JavaScript:

mikejuk kirjoittaa "Jos sen jälkeen todisteita tarvitaan, että JavaScript on todellakin perivät maan, olemme uutinen, että Stanford on antanut JavaScript opettaa CS101 - Tietotekniikan Periaatteet:" olennainen ideat computing kautta pikku lauseita JavaScript-koodia. " Voit jopa kokeilla sitä itse Stanfordin n kurssin sivu. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Miksi ei sodassa MS: n Android Patent Shakedown?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fw9HTa3WS_w/Why-No-War-Over-MSs-Android-Patent-Shakedown:

jfruhlinger kirjoittaa ", kun ne altistetaan suoraan Oracle yli Android älyllisesti omaisuutta, Google on osoittanut olevansa ärhäkkä vastustaja. Joten miksi se istuu takaisin ja kerroit Microsoft koeajaa OEM yli sen väitetään omia patentteja, että Android loukkaa? lannistua Tom Hendersonin mielestä se on siksi Microsoft on älykäs mennä sen jälkeen myyjät kuin säkissä Googlen suoraan. Silti hän ihmettelee, kun Google saa taisteluun. " Glyn Moody ajattelee Google tulisi liittyä taisteluun samoin.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Miksi Yahoo pitäisi luopua sähköpostin skannaus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Sb4eIBaBbhk/Why-Yahoo-Should-Abandon-Email-Scanning:

twoheadedboy kirjoittaa "Yahoo on tullut palo päivittämisestä sen ehdot, jotta se voi skannata käyttäjän sähköposteja. siirrät on herättänyt huomiota merkittävä yksityisyyden ryhmä Big Brother Watch, joka on pyytänyt sähköpostin tarjoajalta romu ominaisuuden kokonaan. Yahoo sanoo se toimii vain skannaus tunnistaa roskapostin ja parempia mainoksia, mutta että vielä ei ole laittanut ihmisiä pois arvostele yritys. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






iRiver Story HD: sta ensimmäinen Google kirjoja integroitu e-lukija, ei viimeinen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/11/iriver-story-hd-becomes-first-google-ebooks-integrated-e-reader/:


Emme ole juuri puuttunut digitaalisen kirjakaupoista, mutta Googlen kirjoja tarjoten onkin yksi liukaskielisistä ympärillä. Ja ilmeisesti, se ei ole läheskään niin monessa paikassa kuin markkinoijien Mountain View haluaisi. GOOG juuri ilmoittanut, että iRiver n Story HD pian tulla ensimmäinen Google kirjoja integroitu e-lukija, jossa uusi malli tulee myyntiin 17 heinäkuu tavoitetasolla. Se silti myydä 139,99 dollaria, eikä mikään todellinen laitteiston toiminnasta muuttuu nykyistä mallia. Tietenkin kirjoja perusta on avoin kaikille kustantajille, vähittäiskauppiaiden ja valmistajien alusta alkaen, se on vain, että iRiver on tullut ensimmäisenä valmistajana vaarin puhelun. Luonnollisesti Googlen kiusanteko meille avoimesti siitä, että useampi näistä on tulossa, ja jos vain niin sattuvat olemaan e-lukija Maker ... No, se olisin varmasti mukava olla chat.

iRiver Story HD: sta ensimmäinen Google kirjoja integroitu e-lukija, ei viimeinen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 heinäkuu 2011 12:45:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Hot Hardware | lähde Virallinen Google Blog | Lähetä | Kommentit

Android-ystävällinen Samsung CTO hylkää aluksen Citigroupin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/11/android-friendly-samsung-cto-abandons-ship-for-citigroup/:


Android menetti tärkeän liittolaisen Samsung Mobile tällä viikolla, joiden lähtöä Omar Khan. CTO jättää laitteiston valmistajalta analyytikko puolta, siirtymistään Citigroupin mobiiliratkaisuja joukkue. Khan on johtanut maksun määrä Android-pohjaisia ​​laitteita, kuten hiljattain, S II ja useita muita tuotteita Galaxy linja - hän myös teki ikimuistoisen ulkonäkö on Engadget Show, takaisin viime vuoden elokuussa. Samsungin Nick Dicarlo ja Gavin Kim on tehostaa vuonna napata joitakin Khanin PR vastuuta yhtiössä.

Android-ystävällinen Samsung CTO hylkää aluksen Citigroupin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 heinäkuu 2011 13:10:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista | lähde Fierce Wireless , Droid Guy | Lähetä | Kommentit

Cisco lisää stadion WiFi, tekee MLB hieman siedettävämpi internet-pakkomielle (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/11/cisco-boosts-stadium-wifi-makes-mlb-slightly-more-tolerable-for/:



Jokainen, joka on ollut pakattu Stadion tai konserttihallin tietää paremmin kuin odottaa voi selata web tai jopa tarkistan sähköpostin, ellei tietysti laitteen sattuu olemaan yhteensopiva tiettyjen vajaakäytössä data-vain verkossa . Uusi aloite Cisco kuitenkin pyrkii tuomaan yhteyden yli kyllästämään massoja. Yhtiön Connected Stadium WiFi nippuja Aironet 3500p tukiasema, joka on suunniteltu erityisesti "high-density Stadium ja Arena käyttöönottoja," strategisesti sijoitettu antennit että tavoite vähemmän paikkoja, joissa sama määrä läpijuoksu - todennäköisesti samanlainen 884-laite verkon AT & T käyttöön klo Cowboys Stadium Super Bowl XLV. Toivomme, kevyempi kuormitus asetetaan harjoittajat - ja jo taivaisiin lipunhintoja - auttaisi tekemään Connected Stadium ilmainen palvelu , mutta avain sanoja kuten "osto" ja "monetizeable" verkostoituminen yhtiön ilmoitus saada meidät ajattelemaan, että jotkut greenbacks ovat todennäköisesti vaihtaa omistajaa, kun palvelu käynnistyy todellinen, liitettävyys-haastoi maailman ahtaissa paikoissa.

Jatka käsittelyssä Cisco lisää stadion WiFi, tekee MLB hieman siedettävämpi internet-pakkomielle (video)


Cisco lisää stadion WiFi, tekee MLB hieman siedettävämpi internet-pakkomielle (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 heinäkuu 2011 13:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Wi-Fi Planet | lähde Cisco Blogi | Lähetä | Kommentit

CmdrTaco Kellot Atlantis laukaisuun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V54fFkEL7ro/CmdrTaco-Watches-Atlantis-Liftoff:

Kun joku tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden nähdä jotain niin historiallista kuin lopullinen avaruussukkula Flight: You go. Lapsena koottu palapeli Challenger valaistaan ​​nuo kirkkaat xenon valot, ja haaveili avaruuslento. Ja viime viikolla kävin viime käynnistää maailma ei koskaan näe ja avaruussukkula. Atlantis. STS-135. Mitä seuraa, on tarina lyhyesti yöpyä Kennedy Space Centerissä.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






DoJ: Meillä ei voi pakottaa sinua purkaa että kannettava tietokone

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fGnQBl--N6s/DOJ-We-Can-Force-You-To-Decrypt-That-Laptop:

betterunixthanunix kirjoittaa "kiinnitys-petosten tapauksessa voi olla laajaa vaikutusta rikolliset, jotka käyttävät salausta salata todisteita. Yhdysvaltain oikeusministeriö on ajaa vastaaja on pakko purkaa hänen kiintolevylle, väittäen, että jos he eivät voi pakottaa kuten decryptions, laki täytäntöönpano ei voi kerätä tärkeitä todisteita. vastaajan asianajajan ja Electronic Frontier Foundation ovat tehneet väittävät, että pakottaa niin salauksen olisi vastoin vastaajan viidennen tarkistuksen oikeus olla itse todistamaan. syyttäjänä tapauksessa on vaatinut, että vastaaja ei olisi pakko paljastaa hänen salasanan, mutta vain kirjoita salasana tietokoneelle purkaa ajaa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.