fredag den 18. februar 2011

Viimeisimmät Android Piparkakut julkaisu tuo NFC Bluetooth ja yhdessä tappable jakamista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/latest-android-gingerbread-release-brings-nfc-and-bluetooth-toge/:

Viimeisimmät Android Piparkakut julkaisu tuo NFC Bluetooth ja yhdessä tappable jakamista

Lähettäminen verkkosivun HP: Pre 3 ja Touchpad on yhtä helppoa kuin napauttamalla ne yhteen, tekniikka olemme ei aiemmin ole nähty - mutta mikä on nyt mahdollista viimeistään maku Gingerbread : Android 2.3.3. Tämä lisää jonkin verran laajennettu toiminnallisuus kanssa NFC-siru löytyy Nexus S (ja oletettavasti muuta pian), jonka avulla muun muassa NFC toimimaan Bluetooth. Koska osoitti muutama viikko sitten , NFC-siru voidaan lähettää verkottumista ja luoda yhteys, kun kaksi puhelinta kosketus, joten ei enää opasta pariksi tarvitaan vain makea salakuuntelu ja jakamiseen.

Viimeisimmät Android Piparkakut julkaisu tuo NFC Bluetooth ja yhdessä tappable jakaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 12:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde MobiSocial Uutiset | Lähetä | Kommentit

Auton voi ajaa ajatuksiasi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CD8kYx7dlqQ/A-Car-You-Can-Drive-With-Your-Thoughts:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Saksalaiset tutkijat ovat osoittaneet, auto voidaan ajaa aivokapasiteetin yksin. Vuonna video, kuljettaja kuluu EEG pään suojus, joka tallentaa aivojen toimintaa. Software muuntaa hermo signaalit ohjaus ja kiihtyvyys komentoja, ruokinta data auton drive-by-wire-järjestelmä. brain-auton käyttöliittymä, jonka tutkijat kutsuvat "BrainDriver," ei suinkaan ole kaupallisesti kannattavaa. Mutta se saattaa jonain päivänä antaa vammaisille ja halvaantuneet ihmiset saada lisää liikkuvuutta. Se voisi Lisäksi, tutkijat sanovat, auttaa ihmisiä ohjaus itsenäisiä ajoneuvoja, kuten tuleva kuljettajaa ohjaamo, vain ajattelemalla, matkustajien kertoisi ohjaamon minne mennä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Ovat tabletit liian kallista?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BXZ8UrAXsBY/Are-Tablets-Just-Too-Expensive:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Yli vuoden PCWorld he pyytävät yksinkertainen mutta pätevä kysymys: Onko tabletit liian kallista? Ne huomauttavat, että paino-ja paino-, puhdas hopea on halvempaa kuin useimmissa tablettia, ja että, kuten koruja, tabletit ovat erittäin thievable. Pahinta voi olla, että orastava tabletti foorumi kirjoitetaan pois kuin kalliit niche ihmisille enemmän rahaa kuin järkeä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Samwer Brothers äkkirikastua myytyään ole Panos Vuodesta 2008

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VGUwjhInUvs/:

Mitä presidentti Obama, Zuck, työpaikat ja muut Piilaakson Tech Tähteä paahtokerran?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lBqo2OsRck4/:

Sony Ericsson puhkeaa valkoinen Xperia Play, tekee O2 yksinoikeudella Yhdistyneessä kuningaskunnassa (päivitys: saatavilla muutaman viikon)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/sony-ericsson-breaks-out-white-xperia-play-makes-it-an-o2-exclu/:


Me tunnustamme, näimme Sony Ericsson execs vilkkuu valkoinen Xperia Play puhelimia aikana yhtiön MWC 2011 lehdistötilaisuudessa , mutta kumma kyllä yksikään näistä jatkoivat matkaansa demo alueille. Nyt olemme vihdoin itsellemme täysin konkretisoitava paina kuvaa sekä uutisia että O2 on ainoa harjoittajan tämän alabasteri pelaamista älypuhelimen Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Muut markkinat ovat vielä ilmoittaa saatavuuden valkoinen Xperia Play, mutta tiedät enemmän juuri niin pian kuin me. Ohittaa tauon miten etupää näyttää.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]



Päivitys: O2 vain vihjasi , että Xperia Play ilmestyy Britanniassa noin tai ennen maaliskuun alussa. Ei kauan mennä nyt, mies britit!

Jatkaa lukeneisuus Sony Ericsson puhkeaa valkoinen Xperia Play, tekee O2 yksinoikeudella Yhdistyneessä kuningaskunnassa (päivitys: saatavilla muutaman viikon)


Sony Ericsson puhkeaa valkoinen Xperia Play, tekee O2 yksinoikeudella Yhdistyneessä kuningaskunnassa (päivitys: saatavilla muutaman viikon) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 10:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde @ O2 (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Nissan ESFLOW kuvassa lihassa ennen Geneven paljastaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/nissan-esflow-pictured-in-the-flesh-ahead-of-geneva-unveil/:


Rendery käsite kuvat eivät tee tarpeeksi kiinnostavat sinua jatkossa-Z käsite ESFLOW alkaen Nissan ? Ehkä haluat olla johonkin rehellinen hemmetti kuvia aitoa istuu aika on valkoinen seinät valokuva vaiheessa prepping sen glamour ampua. All Cars Electric on sarja kuvia sisällä, korostaen sen laaja linjat ja selvästi mielikuvituksellinen sisustus. Auton sanotaan hallita 0-60 sprintin alle viiden sekunnin mutta myös tuottaa 150 kilometriä vaihtelevat sen Li-ion akku, auttoi kevyt komposiitti runko ja alumiinirunko. Onko auto koskaan osumia tuotanto jää nähtäväksi, mutta ei ole epäilystäkään se näyttää hyvältä jo.

Nissan ESFLOW kuvassa lihassa ennen Geneven paljastaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 10:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Kaikki Autot Electric | Lähetä | Kommentit

NoteSlate kiusoitteli uusien tuotteiden laukausta, siirtyy yhden askeleen päässä vaporware asema

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/noteslate-teased-with-new-product-shots-moves-one-step-away-fro/:


Kuule, et voi sanoa ei 99 dollaria sähköistä mustetta piirustus tabletti, vaan uskoa, että hänen täällä NoteSlate ole mitään mahdollisuuksia vähittäiskaupassa tällä hinnalla olisit myös naiiviutta ja lapsi hyväksyy vapaa karkkia tuntemattomilta. Vaikka suhtaudumme epäilevästi, sanoi tabletin verkkosivusto on juuri päivitetty uuteen jemma tuote laukausta ja perusteellista esitystä, jotka ovat jotenkin vakuuttava, jos jätät hintalappu. Yksivärinen mallit ovat tulleet jäädäkseen myös, mutta meidän olisi korostettava, että on olemassa 30 dollaria vaihtoehto, jo vuodesta Improvisaatiot Electronics niille, jotka tarvitsevat muuta kuin doodling. Muuten, pidä silmällä NoteSlate tulevat kesäkuussa.



[Kiitos, Eddie]

Filed under:


NoteSlate kiusoitteli uusien tuotteiden laukausta, siirtyy yhden askeleen päässä vaporware asema perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 11:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde NoteSlate | Lähetä | Kommentit

Intelin pääjohtaja: Nokian olisi pitänyt mennä Android

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZQqyBhT7j6Q/Intel-CEO-Nokia-Should-Have-Gone-With-Android:

nk497 kirjoittaa "Intel toimitusjohtaja Paul Otellini sanoi Nokia teki virheen valitessaan Windows Phone 7, ja olisi pitänyt mennä Android - mutta myönsi rahaa tarjolla on ehkä liikaa sivuuttaa." En olisi tehnyt päätöksen hän teki , olisin varmaan mennyt Android jos olisin hänelle, "hän sanoi." MeeGo olisi ollut paras strategia, mutta hän totesi hänellä ei ollut varaa siihen. " Otellini sanoi joidenkin suljettu alustoilla on "varmasti hengissä", mutta sanoi avoimet järjestelmät "voittaa" on lopussa. " Reader c0lo toteaa seurannassa eilisen uutisia, että avoimen lähdekoodin ohjelmistot kiellettiin Windows Marketplace. Tuntuu jopa Microsoftin omien MS-RL avoimen lähdekoodin lisenssi kulkee riitautui sovellusten toimittaja sopimus (PDF). Artikkelin mukaan nämä säännöt olisi annettava Nokia tauko heidän uudesta kumppanuudesta.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Dancing pelejä sääntö Amerikan listoille, 360 vaatii määräävää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_v_TqW5tYwk/dancing-games-xbox-360-appear-to-rule-charts.ars:


Microsoft väittää olevansa "johtava konsoli" laitemyynnistä tammikuun 2011 381000 kappaletta myyty, ja koska kukaan muu päätti jakaa numeroita, otamme yhtiölle sen sanan. Yritetään koota yhtenäinen kuva myynnin nyt, puutteelliset NPD Group tietojen on haastava, sillä meidän on luotettava siihen, yritykset itse itsensä kertomus myynti. Jos sinulla ei ole hyvä uutinen, olet menossa pitämään suusi kiinni.


Että merkinnän, tutustu myydyin pelejä kuukauden. Olenko ainoa ihminen, joka tuntee vanhan?



  1. Call of Duty: Black Ops (360, PS3, Wii, NDS, PC)

  2. Just Dance 2 (Wii)

  3. Dead Space 2 (360, PS3, PC)

  4. Little Big Planet 2 (PS3)

  5. Zumba Fitness: Liity Party (Wii, 360, PS3)

  6. NBA 2K11 (360, PS3, PSP, Wii, PS2, PC)

  7. Assassin's Creed: Brotherhood (360, PS3)

  8. Dance Central (360)

  9. Michael Jackson Experience * (Wii, DS, PSP)

  10. DC Universe Online: Seuraava Legend Is You (PS3, PC)


Katsokaa kaikki tanssivat pelejä! Dance Keski Microsoft Kinect osoittaa, miten hyvin Harmonix ymmärtää laitteiston ja mitä ihmiset haluavat tästä sellaista kokemusta. Itse asiassa se on yksi harvoista must-have otsikot alustalle. Mutta kuinka moni teistä on pelannut näitä muita tanssin otsikot? Pitäisikö meidän olla ne katetaan? Olen rehellisesti tappio: tämä on yksi niistä hetkistä, kun minusta tuntuu että minun omaan makuun ja meidän ensisijainen yleisö on hyvin vähän tekemistä sen kanssa, mitä muualla pelaamista maailmankaikkeus on pelissä.


On suuren maailman siellä, ja ihmiset viettävät tuntia joka päivä tanssia edessä heidän televisiot. Koska rytmi pelit joutua epäsuosioon, tanssi pelejä ottaa oman paikkansa.


Lue kommentteja tähän virkaan





Googlen MWC 2011 Android koppi kiertue

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/googles-mwc-2011-android-booth-tour/:


Eihän ole liioiteltua sanoa, että Googlen Android koju täällä MWC 2011 on suosituin kaikista. Mountain View salaisuus tämän etusijan on joitakin yhdistelmä asettaa kiva puvut sen nyt ikonin robotti logo, asennetaan liukumäki rasittuneille geeks yhdistyä heidän lapsuutensa, ja toimivat täysivaltaisina smoothie baarissa , että tarjottu ilmaiseksi Honeycomb eliksiirit. Lyhyesti sanottuna, Ye Olde Google on pyrkinyt olla hauskaa ensin ja väkijoukot ovat vastanneet pitämällä koppi jatkuvasti varattu. Pahus, Näimme meidän kaveri Stephen Elop kävely, vaikka hänen pantteri-kuin quickness oli liikaa meidän kamerat asiakirja hetki. Älä välitä, meillä on vieläkin ton valokuvia ja videoita voit alla, joten miksi ei kaivaa ne kun ne ovat vielä kuumia?


Jatkaa lukeneisuus Google MWC 2011 Android koppi kiertue


Googlen MWC 2011 Android koppi kiertueen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 09:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Netgear julkisti pari 42Mbps HSPA + reitittimet ja yksi LTE

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/netgear-unveils-a-pair-of-42mbps-hspa-routers-and-one-for-lte/:


Emme ole varmoja, miten he tuntevat ja mailla, joissa valokuituyhteyksiä virrata kuin viiniä, mutta useimmissa kehittyneissä maissa jopa 42 megabittiin sekunnissa internetyhteys tuntuu mahtavan hieno. Hieno kyllä, itse asiassa, että se voi olla järkevää jakaa sen oman ikäisensä, ja siksi Netgear uusi MBR1310 ja MBR2000 reitittimet ovat täällä. He nelitaajuustuki DC-HSPA + yksiköitä jakaa tämä arvokas 3G yli 802.11n WiFi tai kautta neljä 10/100 Ethernet-porttia, joiden MBR2000 lisää ADSL2 + ja langallinen backup. Jos olet tarpeeksi onnekas kanssa LTE Euroopassa siellä MBR1517 hyvin, lähes samanlainen malli ilmoitti Verizon mutta luultavasti eri operaattorin tukea. Ei sana, milloin, missä tai miten paljon tahansa näistä varmistuksena liitäntävaihtoehtoja maksaa. PR tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Netgear julkisti pari 42Mbps HSPA + reitittimet ja yksi LTE


Netgear julkisti pari 42Mbps HSPA + reitittimet ja yksi LTE perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 10:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink HotHardware | lähde Netgear | Lähetä | Kommentit

Egyptin "Net tappoi pelottelulla, ei Switch

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YWqPLy66UPY/Egyptian-Net-Killed-By-Intimidation-Not-a-Switch:

jfruhlinger kirjoittaa "vanavedessä Egyptin vallankumouksen viime viikkoina paljon tech sirinä on keskittynyt" kill switch ", että Mubarakin hallitus käytti yrittää lopettaa Internet-pohjainen verkko. New York Times antaa yksityiskohtia. Blogger Kevin Fogarty huomauttaa, prosessista vähemmän high-tech derring tehdä ja pelottelu tech työntekijöiden hallinnon rikollisia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kuljettaja nosti päivittäminen ole kuolemaan Crash

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jF_7crpFumc/Driver-Sued-For-Updating-Facebook-In-Fatal-Crash:

Anonyymi lukija kirjoittaa "21-vuotias Chicagon autoilija Araceli Beas on syytetty yritettiin päivittää hänen Facebook sivu hänen matkapuhelin, kun hän väitetysti iski ja tappoi 70-vuotiaan Raymond Veloz. Uhrin tytär, Regina Cabrales on teki luvatonta kuoleman oikeusjuttu Cook County Circuit Court, pyydä määrittelemätön summa rahaa. Cabrales väittää hänen puku että BEA toimi hänen ajoneuvo pitämättä asianmukainen ja riittävä keskitytään ajoi kun käytät sähköisen viestinnän laite, ja ei hidasta välttämään onnettomuuden. Todisteeksi hän viittaa siihen, että BEA "Facebook-sivu oli päivitys julkaistaan osoitteessa 07:54 7. joulukuuta 2010, joka on samalla että Veloz matkapuhelin asiakirjat osoittavat puhelun tehty 911 . "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google, Best Buy, ja Sony liittolainen vastaan Big Kaapeli

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/c4V4tR-9uFc/google-best-buy-and-sony-ally-against-big-cable.ars:


Tiedätte, että tulee olemaan välienselvittely joistakin viestintäteknologian ongelma kun Google, Best Buy, Mitsubishi, Sony, TiVo ja kaksi muuta suurta yritystä aloittaa uusi ryhmä sana "liitto" siinä. Toki tarpeeksi, septet on ilmoittanut, että he ovat yhdistyneet puolustaa Federal Communications Commission on uusi ehdotus on "AllVid" standardi, joka helpottaa kuluttajia voidaan katsoa maksullisia televisio-ja video he saavat kotimaastaan laajakaistaverkossa samalla näyttö.


Näin on syntynyt "AllVid Tech Company Alliance"-nimetty kunniaksi FCC: n ehdottamia Gateway Interface.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan