fredag den 18. februar 2011

"Stanfordin gurut mahdollistaa kaksisuuntaisen radioviestinnän. Yli. "

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/stanford-gurus-enable-two-way-radio-communications-over/:


Soita se pyhä Graal radiolähetysten jos sinulla on, mutta vaikka et ole aikeissa nakata merkin siitä, ei ole epäilystäkään siitä, että tehtävää työtä Stanford n teknisten labs voisi tuhota melkoisesti Ennakkomielipide noin langattoman häiriöitä. Demoed käsitteenä viime vuonna, uudenaikainen langaton teknologia kehitettiin Palo Alto on osoittautunut, että signaalit voidaan todellakin lähettää ja vastaanottaa samanaikaisesti. Ulkopuolella matkapuhelinverkon puhelinpalvelujen maailmaa, tämä näennäisesti yksinkertainen esiintyminen ei oikeastaan tapahdu - tyypillistä langattomien signaalien täytyy vuorotella kun se tulee kuunnella ja välittää. Kuten esimerkiksi se mahdotonta WiFi reititin "huutaa" signaaleja samalla myös tarpeeksi älykäs hiljainen äänensä kuullakseen "kuiskaa" yhdistetystä laitteesta. Läpimurto tuli, kun tutkijat huomasivat, että radiot voivat olla viritetty suodattaa signaalin omasta lähettimestä, mikä on jo sisällä tapahtuu melua poistavat kuulokkeet. Jos tämä voidaan pakataan kaupallisesti foorumi, se voisi heti kaksinkertainen määrä tietoa lähetetään olemassaolevien verkkojen kautta, ja vieläkin suurempaa mittakaavassa, se voi sallia lentokoneiden radio osaksi lennonjohtotornien samanaikaisesti (feat joka on järkyttävän mahdotonta nykyajan fysiikan laakeri alas). Pään ohi tauon suorastaan valaisevaa video aiheesta.

Jatka lukemista 'Stanford gurut mahdollistaa kaksisuuntaisen radioviestinnän. Yli. "


"Stanfordin gurut mahdollistaa kaksisuuntaisen radioviestinnän. Yli. " alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 06:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Slashdot | lähde Stanford | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar