tirsdag den 25. oktober 2011

FTC Voit seurata Googlen tietosuoja 20 vuotta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c2JsyB7gw3g/ftc-to-monitor-googles-privacy-practices-for-20-years:




Rambo Tribble kirjoittaa "Kuten raportoitu TPM, Federal Trade Commission on tehnyt sopimuksen (PDF) Google, joka sisältää viraston seurata yhtiön tietosuojakäytännöistä seuraavien 20 vuoden aikana. Kuhunka, Facebook?" Kumma kyllä, toisessa artikkelissa details nousuun hallituksen pyyntöihin käyttäjän tiedot Google. Vuonna blogi, yhtiö kertoi, että he halusivat tarjota suurempaan avoimuuteen hallituksen pyyntöihin, ja ovat päivittäneet hallitus pyytää työkalu tehdä niin.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Stanford rakentaa super-venyvä iho anturia hiilinanoputkien (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/25/stanford-builds-super-stretchy-skin-sensor-out-of-carbon-nanotub/:


Keinotekoinen iho , joka aistii painetta, puristaa ja kosketa kuulostaa macguffin päässä Outer Limits (episodi "Valerie 23" Jos muistan oikein), mutta se mitä joukkueen Stanfordin yliopistosta on keittäneet kokoon takana sen pick-up kuorma. Anturit tehty piistä elokuvia matriisi likvidien hiilinanoputkien varmistaa materiaalin napsahtaa takaisin alkuperäiseen muotoonsa vaikka kuinka usein se veti noin. Kun pakattu, sähkönjohtavuus ihomuutoksia, ja mittaamalla missä ja kuinka paljon, se tietää sijaintinsa ja paine missä tökätä sormella. Joukkue haluaa yhdistää tätä Super venyvä kalvo, jossa paljon herkempi kenno ja jos se voi tehdä sen, niin tekniikka voisi päätyä keinotekoinen iholla polttaa uhreja, jotka kattavat proteettinen raajojen tai jopa korvaa oman multitouch-näyttö - vain olla varovainen , saatat satuttaa Siri jos nipistää-to-zoom hänelle liian kova.

Jatka lukemista Stanford rakentaa super-venyvä iho anturia hiilinanoputkien (video)


Stanford rakentaa super-venyvä iho anturia hiilinanoputkien (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 lokakuu 2011 13:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink EurekAlert | lähde Stanford University | Lähetä | Kommentit

Vint Cerf vastauksia kysymyksiisi IPv6 and More

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KUU31vN56fs/vint-cerf-answers-your-questions-about-ipv6-and-more:




Viime viikolla te kysyttyjä kysymyksiä "isä Internet" Vint Cerf, lukea alla Cerf ajatuksia nykyisyydestä ja tulevaisuudesta IPv6, standardien ja nimikkeistön alkuperä partansa, ja enemmän. Kiitos, Vint!


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Rosette Wins Loebner palkinto 2011

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Lwz2hDj2wpQ/rosette-wins-loebner-prize-2011:




mikejuk kirjoittaa "Bruce Wilcox voitti ensimmäisen palkinnon 4000 dollaria ja Bronze varsinainen mitali 21. Loebner palkinnon Kilpailu järjestetään Isossa-Britanniassa Exeterin yliopisto 19. lokakuuta 2011 hänen uusi chatbot, Rosette. Jos haluat jutella Rosette voit milloin TellTaleGames. Jos olet seurannut ajaa jopa tämän vuoden kilpailuun Saatat yllättyä siitä, kuinka huonosti CleverBot suoritetaan antanut kirjattua. Tämä chatbot, joka etsii aiemmin keskusteluja sen vastauksia oli saanut pisteet 59,3 % vuonna testi, joka tapahtui Intiassa syyskuussa, jossa ihmiset saivat arvosanan 63,3%, vain 4 prosenttiyksikköä korkeampi ja oli myös esillä video, että meni virus. kuitenkin kehittäjän tuli cutdown versio CleverBot osaksi Loebner palkinnon valintakierros ja se ei saa tilaisuutta keuliminen sen suorituskykyään lopullinen. Joten meidän on odotettava vielä vuosi nähdä, jos se todella on niin hyvä kuin se väittää. " Riippuen vääntynyt, et voi sopia Unknown Lamer että tämä kuulostaa yhtä vaikuttava kun muotoiltu kuin "pettää henkilö ~ 18 prosenttia ajasta." Minusta se on aika paljon, itse!


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Huoli Google muokkaus SSL Behavior

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mqB00YVYSXQ/concerns-over-google-modifying-ssl-behavior:




Lauren Weinstein kirjoittaa "Google käsittelee SSL-kyselyihin https://www.google.com/ tavalla merkittävästi erilainen kuin standardi, odotettu SSL end-to-end käyttäytymistä - jotka liittyvät erityisesti Referer kyselyn tiedot. Nämä muutokset antavat mahdollinen ulkonäkö suosimalla sivustoja, jotka ostavat mainoksia Google. riippumatta tosiasiallisesti aikomuksia, en usko että tämä esiintyminen on etu Google pitkällä aikavälillä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Jaguar muistuttaa 18000 Cars tärkeissä Software Vika

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZnT_Pvm4jnM/jaguar-recalls-18000-cars-over-major-software-fault:




DMandPenfold kirjoittaa tämän Ote Computerworld Britannia "Jaguar on muistuttanut lähes 18000 X-type autojen jälkeen se löysi suuren ohjelmiston vika, mikä tarkoitti kuljettajat eivät välttämättä pysty sammuttaa vakionopeudensäädin. Ongelmana on moottorin hallinnassa ohjelmisto kehitetty- house by Jaguar. ongelmallinen ohjelma on vain asennettu dieselmoottori X-tyypit, jotka olivat kaikki tuotettu vuosina 2006 ja 2010. Jotkut 17678 ajoneuvot on muistettava, seurauksena mahdollisesti vaarallinen ongelma. Jos vika ilmenee, vakionopeussäädin voi poistaa käytöstä vain kääntämällä syttymisen ajon - mikä merkitsisi menetettiin noin ohjaus ja monissa autoissa poistaa käytöstä myös ohjaustehostin. Jarrutus tai painamalla Peruuta-painiketta ei toimi. "Jaguar on todettu, että pitäisi virhe tiettyjen vuorovaikutuksessa järjestelmien havaita vakionopeudensäädin poistetaan käytöstä ja virheilmoitus näkyy kuljettajan on mittaristossa "yritys sanoi julkilausuman."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


John McCarthy, löytäjä Lisp, on kuollut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CegImFPPbpY/john-mccarthy-discoverer-of-lisp-has-passed-away:




Ensimmäinen muutaman ehdottajaa, szo lähetetään alussa raportin, John McCarthy kulunut jo eilen. Paul Graham (mm) vahvisti: uutinen oli totta. Ja niin, pian sen jälkeen mies perustaja lukemattomia kielen jälkeläisiä, menee perustaja Lisp puu-vuotiaana 84.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Canon viestiä suurempiin voittoihin Q3 tulos raportin, laskee näkymät yli Thaimaan tulva koskee

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/25/canon-posts-higher-profits-in-q3-earnings-report-lowers-outlook/:

Tilanne näyttää melko ruusuinen Canon näinä päivinä, vaikka voi olla joitakin ongelmia näköpiirissä. Tänään, Camera Maker julkaisi melko vahva Q3 tulos raportti, vain muutama kuukausi lähettämisen jälkeen suhteellisen ho-hum Q2 tuloksia . Yhtiön mukaan liikevoitto kasvoi 17,4 prosenttia ¥ 122550000000 tällä neljänneksellä verrattuna ¥ 104420000000 vuosi sitten. Nettotulos puolestaan ​​kasvoi 14,2 prosenttia viime vuodesta ja oli ¥ 77900000000 neljänneksen aikana verrattuna ¥ 68,20 miljardia aikana Q3 2010. Nämä tulokset on annettu samaan aikaan kun jeni on vahva, ja haittaavat näin ollen japanilaiset viejät, vaikka Canon johtuvan menestymiseen voimakkaasta kasvusta kehittyvillä markkinoilla, kuten Kiinassa ja Intiassa. Vuonna kuitenkin Canon alensi liikevaihto-voitto Outlookin ¥ 230000000000 ¥ 260000000000, oletuksiin, jotka jeni säilyttää vahvuutensa, ja pelkää, että äskettäiset tulvat Thaimaassa saattaa vaikuttaa tuotantoon. Itse asiassa valmistaja sanoi tulvat voivat vähentää vuotuista liikevaihtoa ¥ 50000000000 ja liikevoitto ¥ 20 miljardia euroa. Tutustu koko raportti kello lähde linkkiä.

Canon viestiä suurempiin voittoihin Q3 tulos raportin, laskee näkymät yli Thaimaan tulva koskee alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 lokakuu 2011 04:06:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Wall Street Journal , Reuters | lähde Canon | Lähetä | Kommentit

Miksi Tokai nro 2 Nuclear Power Plant selviytyi maaliskuussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0hIrg5K8WY0/why-tokai-no-2-nuclear-power-plant-survived-march:




Kyusaku Natsume kirjoittaa "In mahdollisesti tuomitsevan raportin, Japanin hallitus paneeli luotaa Fukushima Daiichi sulaminen on oppinut, että ydinvoimalan Tokai No.2 välttää Station blackout ansiosta tehdä 6,1 m korkea Seawall päättyi syyskuussa 2010, mutta TEPCO ei tee samoin Fukushima. Valitse artikkeli: "koetelleen tsunamin Tokai kasvi 11. maaliskuuta oli 5,3-5,4 metriä korkeita, yli yhtiön aiempi arvio mutta tulossa noin 30-40 cm alempana kuin sen tarkistettu projektio. jälkeen Tsunami iski, Tokai kasvi menetti ulkoinen voima aivan kuten Fukushima nro 1 ei, koska aallonmurtaja oli ylittynyt, tyrmäämällä yksi sen kolmesta meriveden pumput. Mutta sen reaktorit onnistuneet kylmä shutdown koska laitoksen hätä diesel generaattori oli jäähdyttämisen kahden merivettä pumput, jotka selvisivät ehjänä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Nokia Windows-puhelimia ei todennäköisesti Yhdysvalloissa ensi vuoteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KVmI_iC6uJ8/nokia-windows-phone-handsets-not-likely-in-the-us-until-next-year.ars:


Siitä lähtien kumppanuutta Nokia ja Microsoft oli ilmoittanut, 2012 oli sijoitettu niin "todellinen" käynnistää vuonna, ja vain rajallinen saatavuus vuonna 2011. Rajat, että saatavuus on nyt käymässä selvemmäksi: Nokian ensimmäinen Windows-puhelimia todennäköisesti pääse Yhdysvaltoihin vuoteen 2012, mukaan tiedotustilaisuuteen asiakirja nähnyt Adage . Yhtiö on suunnitellut markkinointi viettää Euroopassa, mutta yrittää edelleen löytää mainostoimisto Yhdysvalloissa.


Nokian ensimmäinen puhelin-tai mahdollisesti puhelimia-paljastetaan Nokia World Lontoossa tällä viikolla. One Design, koodinimeltään Sea Ray, vuotanut kesäkuussa ; tämä malli näyttää olevan Windows Phone klooni Nokian MeeGo-Harmattan-powered N9, ja mukaan vuotanut PR materiaali merkkituotteiden Nokia 800, kun se käynnistyy.


Sen tulos soittaa viime viikolla Nokia sanoi, että sen alkuperäisessä Windows Phone käynnistää tulee olemaan "tietyissä maissa." Puute Yhdysvaltain mainostoimisto tekee epätodennäköistä, että USA on yksi näistä markkinoista valittu. Yksi maa, joka on "valittu" on Britannian: teaser mainoksia Nokian 800 aloittanut tuuletuksen viikonloppuna.


USA on perinteisesti ollut heikko markkinatilanne Nokialle, joten päätös käynnistää EU: n ensimmäinen ei ole täysin yllättävää: markkinoilla todennäköisesti kuuntelemaan enemmän yhtiön uusin tarjoaa. Huonona puolena on, Windows Phone kokemus toimii parhaiten Yhdysvalloissa, sillä tällä hetkellä vain USA on koko joukko verkkopalvelujen, kuten sisätilojen kartat, musiikki ja video ostot, ja puheentunnistus. Palvelun saatavuus on parantunut julkaistusta Windows Phone 7.5 "Mango" ja sen pitäisi parantaa entisestään Nokian kumppanuus tuottaa tuloksia. Erityisesti tietoja Nokian Navteq tytäryhtiö olisi voitava parantaa kartoitus ja reitin suunnittelu, ja mahdollistaa huomattavasti laajennettu tietokanta nähtävyyksiä.


Odottaa vuoteen 2012 käynnistää Nokian Windows-puhelimia Yhdysvalloissa myös sitä, että foorumi jää pois kaikki tärkeät lomakautta. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa vaille houkutteleva, silmäänpistävä puhelimia-juuri sellainen asia, että Microsoft on luottavainen Nokian tuoda Windows Phone markkinoilla.


Lue kommentteja tähän virkaan





Analyysi Google Dart

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VY2PCZ2TaVw/analysis-of-google-dart:




Nimetön lukija kirjoittaa "Googlen uusi kieli laskeutui kovalla jysähti, aiheuttaen paljon mielenkiintoisia keskusteluja paras paikka kiinni puolipistettä ... artikkeli [in InfoQ] ... tarkastellaan joitakin vähemmän keskusteltu ominaisuuksia. Snapshots näyttävät tuoda jotain Smalltalk kuvat ja mahdollistaa välittömän käynnistyksen sovelluksia (jotain Java on viettänyt viimeiset 15 vuotta eivät antaneet). Eristää ovat kuin OS prosesseja ja kommunikoida viestinvälitystä - ja kuten artikkelissa esitetään, voivat korjata ongelman Garbage Collection taukoja vuoteen pilkkominen kasaan (kuulostaa Erlangin). On muutakin, enimmäkseen noin ominaisuudet poistaa joitakin dynaaminen käyttäytyminen jotta käynnistyksen ja koodin analysointi helpottuu. Ehkä Dart kannattaa toinen näyttää? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.