tirsdag den 25. oktober 2011

Supernote voit ottaa joitakin melko Super muistiinpanoja ASUS tablet (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/24/supernote-lets-you-take-some-pretty-super-notes-on-your-asus-tab/:


Istu alas ja tehdä muistiinpanoja kun me ... puhua Supernote. Tämä muistiinpano-app hiljaa debytoi Eee Pad Transformer ja Slider aiemmin tässä kuussa, kun ASUS rakentaneet OTA päivityksen Android 3.2.1, mutta yhtiö on toimittanut huomattavasti enemmän yksityiskohtia ominaisuus, joka lupaa "mullistaa miten otat muistiinpanoja luokassa. " Kanssa Supernote laivalla, opiskelijat voivat kirjoittaa tai piirrellä joko näppäimistöllä tai omat sormet. Tämä ei ole täsmälleen kiehtoo, ja sinänsä, mutta mikä on hienoa on se, että Supernote muuntaa jokaisen käsin piirrettyjä kohteen kuvaksi, jonka avulla käyttäjät voivat saumattomasti muokata tai poistaa omia merkkejä kuin ne olisivat kirjoitettua tekstiä. Työkalu on myös helppo lisätä kaavioita tai kaavioita, kiitos "Lisää merkintä" vaihtoehto, joka integroi kaavioita suoraan omaan luentomuistiinpanot. Ja ehkä parasta, sovellus jopa voit lisätä valokuvia, joten voit vain ottaa ampui oman professorin liitutaulu ja murehtia ymmärrystä siitä myöhemmin. Kiehtoi? Tsekkaa esittelyvideo kariuduttua.

Jatka lukemista Supernote voit ottaa joitakin melko Super muistiinpanoja ASUS tablet (video)


Supernote voit ottaa joitakin melko Super muistiinpanoja ASUS tablet (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 lokakuu 2011 17:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde ASUS Campus Life | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar