onsdag den 13. april 2011

DARPA: n uudet Hi-Tech kaukoputki

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J_yWMHZG0Io/DARPAs-New-Hi-Tech-Telescope:

coondoggie kirjoittaa "Voit lyödä vetoa, että jos on pieni punainen ulkomaalaisten juoksennellut Marsissa tai avaruusaluksia partiointia muu planeetta aurinkokuntamme että asia, äskettäin powered-up kaukoputki rakennetaan tutkijoiden Defense Advanced Research Projects Agency voi olla juuri voi nähdä niitä. Air Force, joka toimii DARPA-kehittänyt Space Surveillance Telescope (SST) sanoo optiikan suunnitteluun, jossa ainutlaatuinen kuva-kaappaaminen tunnetun tekniikan kaareva maksu laite (CCD)-järjestelmä, sekä erittäin laaja kenttä -of-view, valovoimaisissa optiikka, ei tarvitse kauan optiikka juna perinteisempää kaukoputket. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Toshiban Pyyhi kiintolevyjä tekevät tietojen turha, kun saat verkossa outo paikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/toshibas-wipe-hdds-render-data-useless-when-you-get-online-in-a/:

Self-salausta asemat ovat tuskin uutta , mutta se ei tarkoita tutkijat eivät vielä etsivät keinoja, jotta nämä IT ihmiset verhon takana enemmän tapoja lukita herkkä intel. Toshiba juuri käynnistänyt linja itsensä salaa kiintolevyä, joka "mitätöi" tietoa - lähinnä tekee siitä hyödyttömän - kun tietokone muodostaa yhteyden tuntematon isäntä. IT-osastot voivat käyttää myös Toshiban ns Pyyhi Technology hangata koneen ennen kuin heitin sen, tai salata ajaa joka kerta kun joku sammuu. Yhtiö ei kaupustelu näitä suoraan kuluttajille, tietenkin, ja itse asiassa Tosh suunnittelee shoppailua ne noin ei vain kannettaviin tietokoneisiin, mutta monitoimilaitteet ja point-of-sale-järjestelmien, myös. He tulevat viisi kokoa, jotka vaihtelevat 160 ja 640, ja kaikki ajaa 7200 RPM. Ja Tosh sanoo it'll työ laitevalmistajien kanssa auttaa heitä mukauttaa olosuhteet, jotka laukaisevat tiedon putka. Se on liian aikaista sanoa, mitä läppäreissä Pack tätä tekniikkaa, vaikka yritys on selvästi menossa nopeasti - Aloitamme komeilu näytteet tässä kuussa ja ylösajo massatuotantoon kesäkuun lopulla.

Jatkaa lukeneisuus Toshiba Pyyhi kiintolevyjä tekevät tietojen turha, kun saat verkossa outo paikka


Toshiban Pyyhi kiintolevyjä tekevät tietojen turha, kun saat verkossa outo paikka alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 16:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhysOrg , Akihabara News | | Lähetä | Kommentit

Google panostaa Maailman suurin Solar Power Tower Plant

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cRLMkowRFWo/Google-Invests-In-Worlds-Largest-Solar-Power-Tower-Plant:

cylonlover kirjoittaa "Google on haketetaan US $ 168 miljoonan euron investointi mikä tulee olemaan maailman suurin aurinkoenergiaa torni kasvi. Ollakseen sijaitsee 3600 hehtaarin maa-Mojaven autiomaassa Kaakkois Kalifornian Ivanpah Solar Electric tuottavan järjestelmän (ISEGS) tulee ylpeillä 173000 heliostats että keskittää auringon päälle aurinko torni noin 450 jalkaa (137 m) pitkä. tehdas alkoi rakentaa lokakuussa 2010 ja sen odotetaan tuottaa 392 MW aurinkoenergian sen jälkeen arvioidaan valmistuvan 2013. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






IBM osoittaa pois älykkäämpiä Traveler liikenteen ennuste työkalu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/ibm-shows-off-smarter-traveler-traffic-prediction-tool/:


Liikennetiedot, GPS-laitteissa saattaa olla vanha juttu tässä vaiheessa, mutta siellä on ilmeisesti vielä paljon parantamisen varaa, ja IBM sanoo nyt se onnistui tekemään vain, että sen uusi "älykkäämpiä Traveler" liikenteen ennustaminen työkalu. Kehitetty avulla UC Berkeleyn kuljetus ryhmä ja California Department of Transportation, työkalu perustuu ennakoivaan Analytics-ohjelmisto, GPS seuranta ja anturit jo teillä ei vain tarjota ilmoituksia, mutta rakentaa mallin kunkin henkilön tavanomaista lähiliikenteen reitti. Kun järjestelmä on koulutettu vähän, työmatkalaiset voivat tarkistaa, mitä on käytännössä ennusteen koko reitin ennen kuin he edes poistua talosta, eikä vain varoitetaan liikenteen ongelmiin ennen kuin on liian myöhäistä välttää niitä. Pään aikaisemmin valmis lehdistötiedote, ja nopea video selitys siitä, miten se toimii.

Jatkaa lukeneisuus IBM osoittaa pois älykkäämpiä Traveler liikenteen ennuste työkalu


IBM osoittaa pois älykkäämpiä Traveler liikenteen ennustamista työkalu perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 15:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde IBM | Lähetä | Kommentit

Sony Ericssonin Android bootloader avaamalla sivuston menee elää, modders iloita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/sony-ericssons-android-bootloader-unlocking-site-goes-live-mod/:


Kuten luvattu , Sony Ericsson on juuri kääntää kytkin sen Android bootloader vapauttamalla palvelu, eli ne joilla tuotemerkitön Xperia laite vuodesta 2011 lähtien - Play, Arc, Neo, ja Pro toistaiseksi - voi kokeilla omia ROM ja muut likainen modeja helposti. Kaikki mitä tarvitaan tässä puhelimen IMEI, jonka vastineeksi saat lukituksen avain mennä Android SDK: n fastboot ohjelma - kaikki on selvää, kun olet lukenut ohjeita lähde linkkiä. Mutta muista: SE ei varoittavat, että tämä palvelu voi mitätöidä takuun, jos kaikki menee päärynän muotoinen, niin vain olla varovainen, ei ya?

Sony Ericssonin Android bootloader avaamalla sivuston menee elää, modders iloita perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 14:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Xperia Blogi | lähde Sony Ericsson | Lähetä | Kommentit

Motorola aloittaa beta-testauksen karu Android tabletti, tehostaa yrityksen pyrkimyksiä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/motorola-to-begin-beta-testing-rugged-android-tablet-steps-up-e/:



Olemme pitäneet katsomalla Motorola suunnitelmat upottaa sen kyntensä yritysmarkkinoilla ainakin parin viime kuukauden aikana, ja näyttää siltä yhtiö on lopettamassa toimiaan ja karu Android tabletti sopii työpaikalle. Esitys toimitetaan meille hyödyllinen vihjeidenmyyjä esitetään Moto aikomus olla "ensimmäisen fyysisestä olemuksestaan ​​määritellään Android varten Enterprise", kun piparkakut varustettu tabletti päästä beta-testaukseen tämän vuoden lokakuussa. Kuten näette dian yläpuolella, liuskekivi on urheilua sekä 1.3MP eteen päin kameraa ja 8MP menosuuntaan kamera ", jossa valaistus ja tavoitteena" viivakoodi skannauksen. Se on suuruudeltaan kaksiytiminen 1GHz OMAP 4 CPU, 1 Gt RAM, 8GB NAND, 7-tuumainen LCD-näyttö, Bluetooth 2.1 + EDR, 802.11 a / ​​b / g / n WiFi ja USB-liitäntä. On myös pakata tarpeeksi mehua toimittaa viisi ja puoli tuntia videokuvaa, ja olisi kestettävä neljän jalka pudota, äärimmäiset lämpötilat, pölylle ja vedeltä. From näyttää asioita, tämä tabletti tulee olemaan enemmän kotona työpaja kuin kokoushuoneen, mutta meidän täytyy vain odottaa ja katsoa mitä tapahtuu sen jälkeen, kun asia käy ulos beta.



[Kiitos, Anonymous]

Motorola aloittaa beta-testauksen karu Android tabletti, tehostaa yrityksen toimia perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 14:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kirja-arvostelu: Drupal 6 TeemallaName Cookbook

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R2k2-CBMepI/Book-Review-Drupal-6-Theming-Cookbook:

Trevor James kirjoittaa "kasaantuu tech kirjahyllyssä on joukko erinomaisia ​​nimikkeitä Drupal content management system. Earl & Lynette Miles Drupal's Building Blocks on kirja siitä, miten käyttää CCK, Views ja paneelit moduuleja. Se on osa Addison Wesley n Developer's Library ja se on lopullinen opas "Trifecta" Drupal moduuleista. Siellä on paljon teoriaa ja käsitteitä selitetään rakeista tässä yksityiskohtaisesti sekä resepti tyyli tutorials - liota se ylös. Se on erinomainen voimavara. " Lue loppuvuoden Trevor katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Self-pyyhkiminen kiintolevyille Toshiba

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HPwEvcDKozg/Self-Wiping-Hard-Drives-From-Toshiba:

Orome1 kirjoittaa "Toshiba ilmoitti perheen itsensä salaa kovalevyä suunniteltu automaattisesti mitätöidä suojattuja tietoja kytkettynä unknown host. Data mitätöintiä ominaisuuksia voidaan määrittää useita tietoja vaihtelee, joiden kohteena tietoja ajaa menettäisi indecipherable komennolla , virta ajan, tai isäntä tarkistusvirhe. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Microsoftin Kinect SDK voivat seurata ja kuunnella

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OjCV59G_5fA/Microsofts-Kinect-SDK-Can-Track-and-Listen:

mikejuk kirjoittaa "Microsoft on antanut lisätietoja Kinect SDK julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna. Siihen sisältyy laitoksen seuranta-ohjelmiston, jota käytetään Xbox-versio Kinect, jotta se voi seurata jopa kaksi ihmistä samaan aikaan ja pysyä lukittuna heille, vaikka he lähtevät ja palaamaan runko. Lisäksi he lupaavat antaa mikrofonin järjestelmä käyttää PC: n puheentunnistus API. Joten, ei vain tulevaisuudessa Kinect hankkeita voi seurata sinua - he voivat kuunnella mitä sanot. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






"Kaapimet" Dig Deep koskevien tietojen Web

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uB8Ltub0sRo/Scrapers-Dig-Deep-For-Data-On-Web:

srwellman kirjoittaa "käytäntö Web" kaapimalla "kasvaa niin monet yritykset tarjoavat kerätä henkilötietoja, ja mahdollisesti raskauttavia, käyttäjien tietoja heidän sosiaalinen verkostoituminen profiileja ja keskustelut. Monet yritykset jopa kerätä online-keskusteluihin ja henkilökohtaiset tiedot sosiaalisten verkostojen, työkohteissa ja foorumeita, joissa ihmiset voivat keskustella heidän elämäänsä ja jopa mahdollisesti arkaluonteisia tietoja, kuten terveyskysymyksiin. Nämä kaapimet toimivat oikeudelliset harmaalla alueella joten monet käyttäjät altistuvat. " Kiellämme kaapimet näin säännöllisesti tässä pelkästään ole kiinni sääntöjä on täsmennetty robots.txt.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Windows Phone lisää moniajo, syvä puhelin integraatio, ja anturi pääsy dev foorumi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/windows-phone-adds-multitasking-deep-phone-integration-and-sen/:



Tiesimme , mitä oli tulossa , ja tänään MIX 11 , Microsoft osoitti pois sen kehittäjä alustan seuraavan Windows-puhelin, jonka kehittäjät voivat saada käsiinsä ilmaiseksi toukokuussa. Uusi sovellusalustan lisää:


  • Moniajo tausta käsittely, äänen ja tiedostojen siirtoon ja nopea sovellus vaihto, mukaan lukien taustamusiikki toisto HTML5 kotisivut

  • Deep puhelimen integraatio, jolloin apps hyödyntää Live Laatat, kuten push-ilmoitukset suorana Agents

  • Raaka pääsyä kameran ja anturit (Gyro ja kompassi) kautta Motion Sensor kirjaston, vuokraus apps ohjauslaitetta laitteisto


Microsoft toivoo, että tämä avulla kehittäjät voivat tehdä entistä luovempia ja harjoittaa apps. Jotta saisimme mehut virtaa, se osoittaa pois demoja uuden sovelluksen käsitteitä Skype , Spotify , Layar , Qantas, Amazon Ostokset ja Kik Messenger.



Kun hetken koskettaa äskettäin Windows Phone päivitys kysymyksiä , Joe Belfiore tyytyväinen Nokian Symbian-kehittäjille (!) ja demoed nopeutettua HTML5 verkkosivun mallinnus vs. IOS ja Android.



Tutustu lehdistötiedote lähde linkkiä. Kehittäminen ...

Windows Phone lisää moniajo, syvä puhelin integraatio, ja anturi pääsy dev foorumi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 12:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Microsoftin Joe Belfiore vahvistaa: Skype tulossa Windows Phone 7 "tänä syksynä"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/microsofts-joe-belfiore-confirms-skype-coming-to-windows-phone/:


Luit oikein - Skype vain meni " läheskään "Windows Phone 7," on tiekartan "ja" varmasti tulossa tänä syksynä. " Tämä viimeinen herkkupala on kohteliaisuus Microsoftin oma Joe Belfiore, jossa todetaan, että "Skype on tulossa Windows Phone 7 alustan tänä syksynä" puhuessaan elää MIX 11 . Olemme epäröimättä yllättynyt, mutta koska etukäteen ilmoittaa, että se voi olla toiveunta, olemme varmasti hengittää hieman helpompaa kuulla tämä. Nyt, jos vain WP7 puhelin olisi aluksen laillinen eteen päin kameraa ...

Microsoftin Joe Belfiore vahvistaa: Skype tulossa Windows Phone 7 "tänä syksynä" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 12:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Berners-Lee: Web Access on "Human Right"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cX5qxfweVj0/Berners-Lee-Web-Access-Is-a-Human-Right:

jbrodkin kirjoittaa "Kaksi vuosikymmentä luomisen jälkeen World Wide Web, Tim Berners-Lee sanoo ihmisille on tullut niin riippuvaiseksi siitä, että pääsy Web olisi nyt pidettävä perusoikeutena. puheessaan MIT symposiumissa, Berners-Lee verrattuna pääsy Web-ja juomavettä. "Pääsy Web on nyt ihmisoikeus", hän sanoi. "On mahdollista elää ilman Web. Se ei ole mahdollista elää ilman vettä. Mutta jos sinulla vesi, sitten ero joku, joka on kytketty verkkoon ja on osa tietoyhteiskuntaa, ja joku (ei) kasvaa isompi ja isompi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






A5: Kaikki Apple, osa Mystery

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GsEqNGwO7ho/A5-All-Apple-Part-Mystery:

PabloSandoval48 esitti melko pitkä tarina käynnissä EE Times noin A5-prosessori, että toimivallan iPad 2. Tarina puhuu vähän siitä A4 ja A5, IP liittyviä kysymyksiä siru, ja enemmän. Todellinen kysymys on nyt, mitä tulee seuraavaksi.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.