tirsdag den 1. marts 2011

Google lahjat Xoom tablettia peli devs GDC 2011

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/google-gifts-xoom-tablets-to-game-devs-at-gdc-2011/:


Googlen tunnetusti avokätinen klo kehittäjä tapahtumia, tossing pois vapaa -laitteet , kuten karkkia Halloween, mutta täällä Game Developer Conferencessa San Franciscossa se pakota heitä virtaa kuin viini. Jokainen osallistuja on Googlen Web Developer Day eilen sai vapaasti Cr-48 kannettava tietokone , ja nyt yhtiö kuperasta pois entistä palkintoja - joko ilmainen Motorola Xoom tabletti tai Nexus S älypuhelin jokainen sielu kuunnellen tavattoman hyvin osallistui tekninen istunnoissa Android. Se on varmasti yksi keino houkutella pelien kehittäjät voivat käyttöympäristöön.

Google lahjat Xoom tablettia peli devs GDC 2011 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 16:22:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Saab osoittaa pois Android-pohjaiset IQon auton infotainment-järjestelmä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/saab-shows-off-android-based-iqon-in-car-infotainment-system/:


Se ei voi olla ensimmäinen tuottaa Android-pohjainen auton infotainment-järjestelmä, mutta Saab on sukellus päistikkaa osaksi hangata uusine IQon alustan, että se on juuri paljastettiin Geneven autonäyttelyssä. Se ei vain pakkauksissa tavallista navigointi-ja viihdeominaisuudet, mutta on sidottu verkkoon antureita auton toimenpide kaiken ajoneuvon nopeuden ja sen ulkopuolella lämpötila asemaan auringon. Vaikka tämä on melko vaikuttava omasta, Saab on myös menossa venymään ja tekemään kaiken tämän tiedon ulkopuolisille kehittäjille vaikka API, jonka he voivat käyttää tuottamaan omia sovelluksia - mikä (arvasit se) tulee saataville Saabin oman App Storesta. Valitettavasti se ei ole selvää, milloin uusi järjestelmä todella kuluttajien saatavilla, mutta Saab on jo sitä käyttävien laivaston testin autoja, ja se näyttää nyt se pois uuden Phoenix konseptiauto Genevessä. Pään ohi tauon lyhyt teaser video.



Jatka käsittelyssä Saab osoittaa pois Android-pohjaiset IQon auton infotainment-järjestelmä


Saab osoittaa pois Android-pohjaiset IQon auton infotainment-järjestelmä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 16:46:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Saab | Lähetä | Kommentit

Microsoftin Rahul Sood sanoo jokaisen tietokoneen teollisuuden exec tulisi käyttää MacBook

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/microsofts-rahul-sood-says-every-pc-industry-exec-should-use-a/:


Voodoo perustaja Rahul Sood ei ole koskaan suostunut siitä kiistaa - hän tunnetusti leikata kakku MacBook Air hänen hallintaoikeudesta HP - ja tänään hän ilmaisi rakkauttaan Applen laitteisto saarnatuoliinsa kuin Microsoft exec . "Jokainen toimeenpanovallan PC teollisuuden pitäisi käyttää Applen kannettavaa," Sood tweeted tänään, mikä tarkoittaa, että ne olivat laadukkaampia kuin Windowsin mukana oletuksena. Tämä varmasti kuulostaa vähän kuin ampui Microsoft, mutta mukaan ConceivablyTech hän saattaa itse asiassa olla suunnattu hänen entisen työnantajansa HP, koska joukko yksityisiä tilatietoja kohta HP haluttomuus kilpailla kalliimpien kannettava markkinoilla. "Olisimme voineet tehdä sen - tarvitsee vain muutaman vuoden kärsivällisyyttä, ja panostus työkalujen avulla," viesti kuulemma lukee "Olemme todella voineet tehdä sen. [...] ... Erityisesti webOS, mikä yhdistelmä, joka olisi ollut. " Olemme oikeastaan aika tyytyväinen meidän Envy 14 - puute Radiance Display syrjään - mutta emme voi olla miettimättä, jos se coulda ollut haastaja kanssa Voodoo DNA aluksella.

Microsoftin Rahul Sood sanoo jokaisen tietokoneen teollisuuden exec tulisi käyttää MacBook perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 17:09:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde @ Rahulsood (Twitter) , ConcievablyTech | Lähetä | Kommentit

Täysi virtsarakko parantaa päätöksentekoa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lmqPsXmMO68/Full-Bladder-Improves-Decision-Making:

anymouse kirjoittaa "Mitä pitäisi tehdä, kun todella, todella on" mennä "? tekemään tärkeitä elämän päätöksiä, ehkä. hallinta rakko saa sinut paremmin kontrolloimaan itseäsi, kun tehdään päätöksiä tulevaisuuden myös mukaan julkaistavassa tutkimuksessa psykologisesti Science lehdessä yhdistyksen Psychological Science. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sisältö Vuotaa HBGary sähköpostien Reveal väärinkäytöksistä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lu5WTRQtSMo/Contents-of-Leaked-HBGary-Emails-Reveal-Wrongdoing:

chargersfan420 kirjoittaa "Ars Technica on siivilöity läpi sisällön HBGary sähköposteja vuoti viime viikolla hyökkäyksen Anonymous ja lähetetty mielenkiintoinen tarina joitakin asioita, joita he olivat jopa (joihin rootkit kehittäminen, myynti rootkitit yksityiselle sektorille, ja koko lista 0-päivä hyödyntää eri käyttöjärjestelmien ja muiden ohjelmistojen, joukossa monia muita juoni suunnitelmia). Nykyään he ovat kertoneet demokraattinen ajamaan kongressin tutkimus HBGary Federal. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Olemme liveblogging Applen iPad 2 tapahtuma huomenna ... olla siellä!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/were-liveblogging-from-apples-ipad-2-event-tomorrow-be-ther/:


Ei todellakaan ole kertoa, mitä voisi tapahtua huomenna Applen pikku tapahtuma. Toki yhtiö voisi puhua sen onnistumisen IOS-laitteet, kuinka hyvin iPad on myynyt, ja sitten otetaan käyttöön uusi versio villisti suosittu tabletti ... mutta ehkä siellä tulee olla yllätyksiä myös. Emme voi sanoa varmasti tässä vaiheessa, mutta se ei haittaa, koska tulevat 10am PST (kolmetoista EST), aiomme esittää asiassa kaikki uutiset, koska se tapahtuu alan parhaan liveblog täällä Engadget.



Jos haluat seurata yhdessä toimien, virittää tämä URL täällä aikoina alle huomenna. Vain varmista, että olet saanut popcorn ja virvoitusjuomien valmis - tämä tulee olemaan hauska yksi.



08:00 - Hawaii

10:00 - Pacific

11:00 - Vuori

12:00 - Keski-

13:00 - Eastern

18:00 - Lontoo

19:00 - Pariisi

21:00 - Moskova

23:30 - Mumbai

03:00 - Tokio (maaliskuu 3rd)

05:00 - Sydney (maaliskuu 3rd)

Olemme liveblogging Applen iPad 2 tapahtuma huomenna ... siellä! perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 15:13:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Liveblog | Lähetä | Kommentit

Boxee tulokset $ 16,5 Investoinnit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/luz6Qg16QdE/Boxee-Scores-165M-Investment:

DeviceGuru kirjoittaa "Boxee, valmistaja vapaa Boxee multimedia-soitin ohjelmistoalusta PC-ja Mac-ja nokkeluutta takana D-Linkin äskettäin Boxee Box, on juuri saanut 16.500.000 dollaria lisärahoitusta. Jälkeen useita merkittäviä firmware-päivitykset ja uusien sovellukset Netflix, Hulu, vudu ja muuta sisältöä lähteistä, kaikki työnnetään automaattisesti ulos käyttäjien laitteisiin, 199 dollaria D-Link Boxee Box on vihdoin jossa tuntea enemmän kuin valmis tuote kuin beta-testi laite. Mitä seuraavaksi Boxee ? D-Link laite liitetään pian kaksi muuta Boxee-pohjaisia laitteita: Boxee NAS laite Iomega ja ViewSonic TV käynnissä Boxee, ja yksi tärkeimmistä käyttää yhtiön uutta rahoitusta "sing enemmän laite ja yhteistyökumppaneita ", sanoo Boxee toimitusjohtaja Avner Ronen."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Googlen Nexus S, Look At Gingerbread

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ANfJW5Y1bEE/Googles-Nexus-S-A-Look-At-Gingerbread:

MojoKid kirjoittaa "Googlen Nexus S älypuhelin on paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia, mutta joka houkuttelee eniten huomiota on se, että alukset uusin versio Android älypuhelimen käyttöjärjestelmä, versio 2.3. Muuten nimellä piparkakut, tämä OS on sanotaan olevan nopein versio Android vielä. lisäksi Maustekakut, Nexus S touts 4 tuuman Super AMOLED näyttö, 1GHz Samsung Hummingbird-prosessori, ja 16 gigatavun sisäinen muisti. Se on verkon suorituskyky luvut osoittautuivat varsin vaikuttava kuin hyvin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Amazon Appstore Android käynnistää tässä kuussa?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/amazon-appstore-for-android-launching-this-month/:


Olemme jo jonkin verran viitteitä siitä, että Amazon on oma App Storesta Android laitteiden olisi käynnistää melko pian, ja nyt näyttää siltä kuin se voisi olla tulossa pian tässä kuussa. Tämä sana tulee näennäisesti in-the-tiedä mainosverkoston tuhatvuotisen Media, joka tweeted aiemmin tänään, että Amazon Appstore Android on "käynnistää tässä kuussa" ja liittyy blogi, jossa on tiedot mitä on varastossa kehittäjille. Valitettavasti tämä viesti ei varsinaisesti sisällä ton yksityiskohtia, mutta mainosverkoston ilmeisesti näkee verkkokaupassa kuin "suuri mahdollisuus", varsinkin kun on kyse lisäaltistus apps saisi läpi Amazon.com. Mikäli ei tiennyt Amazonin myös ylläpitää virallinen kehittäjä blogi Appstore (joo, se on kaikki yhdellä sanalla), jossa säädetään melkoisesti teknisiä yksityiskohtia, jotka ovat kiinnostuneita - tarkista se ulos alla olevan linkin kautta.

Amazon Appstore Android käynnistää tässä kuussa? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 14:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Gizmodo | lähde @ MillennialMedia (Twitter) , tuhatvuotinen Media | Lähetä | Kommentit

SSD Syy kriisiin Digital Forensics

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HQEbSCfFils/SSDs-Cause-Crisis-For-Digital-Forensics:

kiväärit kirjoittaa vain "Firmware rakennettu monia Solid State Drive (SSD) parantaa niiden varastoinnin tehokkuutta voitaisiin tehdä rikosteknisen analyysin myöhemmin poliisivoimien ja tiedustelupalvelujen lähes mahdoton suorittaa laillisesti turvallisuusmääräyksiä, Australialaiset tutkijat ovat havainneet. Ne todettiin, että SSD alkaa pyyhkiä itse minuuttien kuluessa pika-alustus (tai tiedoston poisto tai täysi-muodossa) ja voi jopa tehdä niin, kun irrotetaan tietokoneesta ja takiloitu asti laitteiston esto. " Joten joko SSD on todella vaikea poistaa, tai todella vaikea toipua. Olen niin hämmentynyt.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kartoituksessa selvitetään neljäsosa aikuisista Yhdysvalloissa ja Britanniassa ovat "innokas" liikkuvia pelaajia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/survey-finds-a-quarter-of-adults-in-the-us-and-uk-are-avid-mob/:


Kuinkahan monen matkapuhelinten käyttäjiä voidaan pitää pelaajat näinä päivinä? Mukaan uusi tutkimus PopCap Games ja Information Solutions Group, noin neljäsosa aikuisista Britanniassa ja Yhdysvalloissa on ollut peli puhelimensa viime viikolla, mikä tekee niistä "innokas" gamer heidän silmänsä, ja noin Kolmanneksella on ollut pelin viimeisen kuukauden aikana. Jos valitset asioita alas vain matkapuhelin pelaajille älypuhelin, mutta määrä innokas pelaajat hyppää mojova 83 prosenttia, ja 45 prosenttia sanoo niillä päivittäin. Mikä on ehkä osuvin, vaikka se, että 55 prosenttia älypuhelinten käyttäjät sanovat pelata yleensä useimmiten heidän puhelimellaan, verrattuna vain 22 prosenttia, jotka pelataan useimmiten näiden työpöydälle tai kannettava tietokone, ja 20 prosenttia, jotka valitsevat pelikonsolin. Osuma alla olevaa linkkiä tarkistaa täydelliset tulokset PDF-muodossa.




Jatka käsittelyssä Survey toteaa neljäsosa aikuisista Yhdysvalloissa ja Britanniassa ovat "innokas" liikkuvia pelaajia


Kartoituksessa selvitetään neljäsosa aikuisista Yhdysvalloissa ja Britanniassa ovat "innokas" liikkuvia pelaajia perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 13:23:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Information Solutions Group | Lähetä | Kommentit

Facebook Liittyy viidesosa avioerojen määrä Yhdysvalloissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oim4mbpr8BY/Facebook-Linked-To-One-In-Five-Divorces-In-US:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Periaatteessa kyllä, jos olet yksi, ole auttaa sitä oikeaa. Mutta niille jopa terveellisin avioliittojen, väärä käyttö voi nopeasti siirtää osaksi avioliitossa katastrofi. Hiljattain tekemän tutkimuksen amerikkalainen Akatemian Matrimonial lakimies totesi, että Facebook on mainittu yhtenä viidestä avioerojen määrä Yhdysvalloissa. Myös yli 80 prosenttia avioeron asianajajien ilmoitti kasvava määrä ihmiset käyttävät sosiaalisen median harjoittaa avioliiton ulkopuolisista asioista. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Voiko LHC Smash Supersymmetria?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cK6UpSMw5mc/Will-the-LHC-Smash-Supersymmetry:

gbrumfiel kirjoittaa "Large Hadron Collider on vain saada valmis seuraavaan iso tieteen aikavälillä. Yksi asia Tutkijat toivovat löytävänsä on todisteita supersymmetria, teoria, joka voisi auttaa yhdistämään olennaisen voimat ja selittää pimeän aineen. Mutta luonto mietinnöistä viikolla LHC ei ole osoittanut merkkejä supersymmetria aineistossa viime vuoden aikavälillä. Jos super hiukkaset eivät ilmesty 2012, sitten fyysikot voivat luopua teorian hyvää. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Open Source Guy katsoo vaikein työ Microsoftilla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qkdY0AropqY/Open-Source-Guy-Takes-the-Hardest-Job-At-Microsoft:

jbrodkin kirjoittaa "Gianugo Rabellino perustaja Italian Linux Society ja keskeinen jäsen Apache Software Foundation, vaihdettiin hänen Linux-ja Mac-tietokoneiden ja Windows 7 kannettavan ja otti uudesta työpaikasta Microsoftin tarkoituksena on edistää yhteistyötä Redmond ja avoimen lähdekoodin yhteisöt. "Kehittäjät ovat nykyään lähinnä löytyvät avoimen lähdekoodin maailmassa," uuden Microsoft toimeenpanovallan sanoo. "Meidän täytyy mennä sinne, missä he ovat." With Rabellino apua, Microsoft laajentaa menestyksekkään kumppanuuden PHP-kehittäjät, mutta Steve Ballmer ja miehistö ovat kaukana täysin tyhjentää niiden huonon maineen Linuxin ja avoimen lähdekoodin piireissä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.