tirsdag den 1. marts 2011

Kartoituksessa selvitetään neljäsosa aikuisista Yhdysvalloissa ja Britanniassa ovat "innokas" liikkuvia pelaajia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/survey-finds-a-quarter-of-adults-in-the-us-and-uk-are-avid-mob/:


Kuinkahan monen matkapuhelinten käyttäjiä voidaan pitää pelaajat näinä päivinä? Mukaan uusi tutkimus PopCap Games ja Information Solutions Group, noin neljäsosa aikuisista Britanniassa ja Yhdysvalloissa on ollut peli puhelimensa viime viikolla, mikä tekee niistä "innokas" gamer heidän silmänsä, ja noin Kolmanneksella on ollut pelin viimeisen kuukauden aikana. Jos valitset asioita alas vain matkapuhelin pelaajille älypuhelin, mutta määrä innokas pelaajat hyppää mojova 83 prosenttia, ja 45 prosenttia sanoo niillä päivittäin. Mikä on ehkä osuvin, vaikka se, että 55 prosenttia älypuhelinten käyttäjät sanovat pelata yleensä useimmiten heidän puhelimellaan, verrattuna vain 22 prosenttia, jotka pelataan useimmiten näiden työpöydälle tai kannettava tietokone, ja 20 prosenttia, jotka valitsevat pelikonsolin. Osuma alla olevaa linkkiä tarkistaa täydelliset tulokset PDF-muodossa.




Jatka käsittelyssä Survey toteaa neljäsosa aikuisista Yhdysvalloissa ja Britanniassa ovat "innokas" liikkuvia pelaajia


Kartoituksessa selvitetään neljäsosa aikuisista Yhdysvalloissa ja Britanniassa ovat "innokas" liikkuvia pelaajia perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 13:23:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Information Solutions Group | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar